Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija1207
    22. Rujan 2020. 00:12

Sanja čestitaaaam na velikom dječakuu,da se šta više mazite,oporavite i idete svojoj kući☺️☺️☺️❣️❣️

Marija1207
    22. Rujan 2020. 00:13

Mini_mouse5 sretnooooo💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🤗

Halila
    22. Rujan 2020. 00:19

Mini mouse sretno!!!
    Marta diši!! Spakiraj ju i izbaci van. Nemam ništ pametnije za dodati. Nije čudo da još nisi rodila, pametno dijete neće van dok je ova u blizini. 😁

Tejic
    22. Rujan 2020. 01:05

LoMa ajmeee mis maliii tocno si mogu zamisliti kak je bila duda naspram njega tak maleckog, slatkis nas 😁 💙😍❤🥰
    Mini mouse sretnooo i drzim 🤞 da prode sve sto bezbolnije 🍀🍀😊
    Bas ponekad budem ljubomorna dok citam kak lijepo dojite bez ikakvih problema, a mi imamo svaki dan drugaciju borbu 🙄 taman ga jedan dan pohvalim kak lijepo cica i onda drugi dan nece ni pogledati cicu nego jos i histericno place kad ga hocu staviti da jede. Izdajanje i dohrana i to je to drugo mi ne preostaje. Cicanje budemo pokusavali odrzavati bar po par puta dnevno da se ne odvikne a kad malo poraste i uhvati ritam mozda jos i prihvati.
    Ja moram pohvaliti svoju svekrvu. Evo koliko god prije nismo bas nesto bili povezani iako zive 3 kata iznad, toliko mi sad pamaze oko svega. Skuha mi i donese svaki dan i to jos pazi da skuha nesto sto smijem jesti zbog mlijeka. Dode dole k nama i ispegla mi ves, pomogne oko kupanja malog, malo ga i ona uzme na ruke da mene rastereti. 
    Muz me takoder iznenadio koliko brine i za bebu i za mene. Bas ima volje i za hranjenje, prematanje uspavljivanje...❤❤❤
     opet ja zaboravila, netko je pitao za prematanje dal prije il poslije podoja. Meni u bolnici rekli da prije pa tak i radim. Premotam, nahranim i.stavim.spavati, iako nekad ga ni ne stignem uspavati vec napuni pelenu pa idemo ponovo 😂🙈🙈🙉

keksic
    22. Rujan 2020. 03:20

Tejic

LoMa ajmeee mis maliii tocno si mogu zamisliti kak je bila duda naspram njega tak maleckog, slatkis nas 😁 💙😍❤🥰
    Mini mouse sretnooo i drzim 🤞 da prode sve sto bezbolnije 🍀🍀😊
    Bas ponekad budem ljubomorna dok citam kak lijepo dojite bez ikakvih problema, a mi imamo svaki dan drugaciju borbu 🙄 taman ga jedan dan pohvalim kak lijepo cica i onda drugi dan nece ni pogledati cicu nego jos i histericno place kad ga hocu staviti da jede. Izdajanje i dohrana i to je to drugo mi ne preostaje. Cicanje budemo pokusavali odrzavati bar po par puta dnevno da se ne odvikne a kad malo poraste i uhvati ritam mozda jos i prihvati.
    Ja moram pohvaliti svoju svekrvu. Evo koliko god prije nismo bas nesto bili povezani iako zive 3 kata iznad, toliko mi sad pamaze oko svega. Skuha mi i donese svaki dan i to jos pazi da skuha nesto sto smijem jesti zbog mlijeka. Dode dole k nama i ispegla mi ves, pomogne oko kupanja malog, malo ga i ona uzme na ruke da mene rastereti.
    Muz me takoder iznenadio koliko brine i za bebu i za mene. Bas ima volje i za hranjenje, prematanje uspavljivanje…❤❤❤
    opet ja zaboravila, netko je pitao za prematanje dal prije il poslije podoja. Meni u bolnici rekli da prije pa tak i radim. Premotam, nahranim i.stavim.spavati, iako nekad ga ni ne stignem uspavati vec napuni pelenu pa idemo ponovo 😂🙈🙈🙉

Dojenje, koliko vidim, dosta i o bebama ovisi pa mislim da je baš zato normalno da su nam iskustva različita. Nema tu savršene strategije. Glavno da se oni na kraju najedu 🙂. Btw. i mi ga generalno presvučemo prije podoja (iako često on serucne tijekom ili nakon roditeljima za poklon 😂)
    *
    Bravo za sveki i muža. I kod mene su se svi iskazali, maksimalno su mi sve olakšali ❤

Napokon 2804
    22. Rujan 2020. 05:34

Mini_mouse26 sretnooo 🥰

Rosha
    22. Rujan 2020. 05:41

Cure, meni je pukao vodenjak u 5h. Trudova još nema. Idem se spremit... 
    Majko mila 🤞🏻

Tejic
    22. Rujan 2020. 05:50

Rosha

Cure, meni je pukao vodenjak u 5h. Trudova još nema. Idem se spremit…
    Majko mila 🤞🏻

Sretnooo🤞🍀😊😊

Napokon 2804
    22. Rujan 2020. 05:56

Rosha

Cure, meni je pukao vodenjak u 5h. Trudova još nema. Idem se spremit…
    Majko mila 🤞🏻

Sretnooooo 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

plavo_nebo
    22. Rujan 2020. 06:23

Cure sretno svima kojima je krenulo 🥳🥳🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.