Sanja čestitaaaam na velikom dječakuu,da se šta više mazite,oporavite i idete svojoj kući☺️☺️☺️❣️❣️
Mini mouse sretno!!!
Marta diši!! Spakiraj ju i izbaci van. Nemam ništ pametnije za dodati. Nije čudo da još nisi rodila, pametno dijete neće van dok je ova u blizini. 😁
LoMa ajmeee mis maliii tocno si mogu zamisliti kak je bila duda naspram njega tak maleckog, slatkis nas 😁 💙😍❤🥰
Mini mouse sretnooo i drzim 🤞 da prode sve sto bezbolnije 🍀🍀😊
Bas ponekad budem ljubomorna dok citam kak lijepo dojite bez ikakvih problema, a mi imamo svaki dan drugaciju borbu 🙄 taman ga jedan dan pohvalim kak lijepo cica i onda drugi dan nece ni pogledati cicu nego jos i histericno place kad ga hocu staviti da jede. Izdajanje i dohrana i to je to drugo mi ne preostaje. Cicanje budemo pokusavali odrzavati bar po par puta dnevno da se ne odvikne a kad malo poraste i uhvati ritam mozda jos i prihvati.
Ja moram pohvaliti svoju svekrvu. Evo koliko god prije nismo bas nesto bili povezani iako zive 3 kata iznad, toliko mi sad pamaze oko svega. Skuha mi i donese svaki dan i to jos pazi da skuha nesto sto smijem jesti zbog mlijeka. Dode dole k nama i ispegla mi ves, pomogne oko kupanja malog, malo ga i ona uzme na ruke da mene rastereti.
Muz me takoder iznenadio koliko brine i za bebu i za mene. Bas ima volje i za hranjenje, prematanje uspavljivanje...❤❤❤
opet ja zaboravila, netko je pitao za prematanje dal prije il poslije podoja. Meni u bolnici rekli da prije pa tak i radim. Premotam, nahranim i.stavim.spavati, iako nekad ga ni ne stignem uspavati vec napuni pelenu pa idemo ponovo 😂🙈🙈🙉
LoMa ajmeee mis maliii tocno si mogu zamisliti kak je bila duda naspram njega tak maleckog, slatkis nas 😁 💙😍❤🥰
Mini mouse sretnooo i drzim 🤞 da prode sve sto bezbolnije 🍀🍀😊
Bas ponekad budem ljubomorna dok citam kak lijepo dojite bez ikakvih problema, a mi imamo svaki dan drugaciju borbu 🙄 taman ga jedan dan pohvalim kak lijepo cica i onda drugi dan nece ni pogledati cicu nego jos i histericno place kad ga hocu staviti da jede. Izdajanje i dohrana i to je to drugo mi ne preostaje. Cicanje budemo pokusavali odrzavati bar po par puta dnevno da se ne odvikne a kad malo poraste i uhvati ritam mozda jos i prihvati.
Ja moram pohvaliti svoju svekrvu. Evo koliko god prije nismo bas nesto bili povezani iako zive 3 kata iznad, toliko mi sad pamaze oko svega. Skuha mi i donese svaki dan i to jos pazi da skuha nesto sto smijem jesti zbog mlijeka. Dode dole k nama i ispegla mi ves, pomogne oko kupanja malog, malo ga i ona uzme na ruke da mene rastereti.
Muz me takoder iznenadio koliko brine i za bebu i za mene. Bas ima volje i za hranjenje, prematanje uspavljivanje…❤❤❤
opet ja zaboravila, netko je pitao za prematanje dal prije il poslije podoja. Meni u bolnici rekli da prije pa tak i radim. Premotam, nahranim i.stavim.spavati, iako nekad ga ni ne stignem uspavati vec napuni pelenu pa idemo ponovo 😂🙈🙈🙉
Dojenje, koliko vidim, dosta i o bebama ovisi pa mislim da je baš zato normalno da su nam iskustva različita. Nema tu savršene strategije. Glavno da se oni na kraju najedu 🙂. Btw. i mi ga generalno presvučemo prije podoja (iako često on serucne tijekom ili nakon roditeljima za poklon 😂)
*
Bravo za sveki i muža. I kod mene su se svi iskazali, maksimalno su mi sve olakšali ❤
Cure, meni je pukao vodenjak u 5h. Trudova još nema. Idem se spremit...
Majko mila 🤞🏻
Cure, meni je pukao vodenjak u 5h. Trudova još nema. Idem se spremit…
Majko mila 🤞🏻
Sretnooo🤞🍀😊😊
Cure, meni je pukao vodenjak u 5h. Trudova još nema. Idem se spremit…
Majko mila 🤞🏻
Sretnooooo 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji