Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    21. Rujan 2020. 18:55

Čestitam Sanja! 😍🤗🎊 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    21. Rujan 2020. 18:55

Ja sam mislila da je nešto krenulo i evo sve se smirilo sad....🤯🤯🤯🤯
    Pocela bol u leđima ka trbuhu, trbuh kao kamen i menstrualni grčevi. I tako mi bilo jedno 2 sata, svakih 15ak minuta, i hodala i istezala se, i evo sad gospodin budan igra se u pupi a mene nist ne boli osim onog klasicnog.

Marta14
    21. Rujan 2020. 18:56

Moj Boze.. Znaci tresem se.. Ova azdaja ide u srijedu  rano ujutro doma, muz ju vozi na vlak, sat tamo sat nazad.. Ja placem cijeli dan u sobi da ne krene tada porod jer nemam di malog, niti kako otic.. A ova sad na telefon kaze nekoj da dolazi u srijedu i da nece doc ako bas bude imala PEH DA RODIM TU NOC... 

Talija
    21. Rujan 2020. 19:04

Hvala Marta!

mc_mouse
    21. Rujan 2020. 19:09

Isuse Marta!!  Kakva azdaja! Kog vraga je dolazila 

Ninche9
    21. Rujan 2020. 19:10

Marta koja glupača

Napokon 2804
    21. Rujan 2020. 19:14

Marta14

Moj Boze.. Znaci tresem se.. Ova azdaja ide u srijedu rano ujutro doma, muz ju vozi na vlak, sat tamo sat nazad.. Ja placem cijeli dan u sobi da ne krene tada porod jer nemam di malog, niti kako otic.. A ova sad na telefon kaze nekoj da dolazi u srijedu i da nece doc ako bas bude imala PEH DA RODIM TU NOC…

A da ti nju odmah sad pošalješ
     Nema te boli koja bi me spriječila da ju osobno odvezem na vlak da ide u tri pm

Matea02
    21. Rujan 2020. 19:14

Sanja čestitam!!! Svaka čast! Brz oporavak ti želim i puno ljubavi i maženja sa svojim princom 💙💙

Matea02
    21. Rujan 2020. 19:16

Marta14

Moj Boze.. Znaci tresem se.. Ova azdaja ide u srijedu rano ujutro doma, muz ju vozi na vlak, sat tamo sat nazad.. Ja placem cijeli dan u sobi da ne krene tada porod jer nemam di malog, niti kako otic.. A ova sad na telefon kaze nekoj da dolazi u srijedu i da nece doc ako bas bude imala PEH DA RODIM TU NOC…

Nek ona rađe odma ode doma nego da baš ima taj peh.. nemoj to durat 😤😤😤

enana
    21. Rujan 2020. 19:30

Sanja cestitam! Bebac si sam ime odabrao 😉
    Sve je ok s mojim bebicama sad, curka imala problema s plucima, al sve ide na bolje, pa se nadam da cemo skoro i doma u borbu sa hranom i svakim gramom jer su mali, a ja ni m od mlijeka 😔

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.