Ja sam mislila da je nešto krenulo i evo sve se smirilo sad....🤯🤯🤯🤯
Pocela bol u leđima ka trbuhu, trbuh kao kamen i menstrualni grčevi. I tako mi bilo jedno 2 sata, svakih 15ak minuta, i hodala i istezala se, i evo sad gospodin budan igra se u pupi a mene nist ne boli osim onog klasicnog.
Moj Boze.. Znaci tresem se.. Ova azdaja ide u srijedu rano ujutro doma, muz ju vozi na vlak, sat tamo sat nazad.. Ja placem cijeli dan u sobi da ne krene tada porod jer nemam di malog, niti kako otic.. A ova sad na telefon kaze nekoj da dolazi u srijedu i da nece doc ako bas bude imala PEH DA RODIM TU NOC...
Moj Boze.. Znaci tresem se.. Ova azdaja ide u srijedu rano ujutro doma, muz ju vozi na vlak, sat tamo sat nazad.. Ja placem cijeli dan u sobi da ne krene tada porod jer nemam di malog, niti kako otic.. A ova sad na telefon kaze nekoj da dolazi u srijedu i da nece doc ako bas bude imala PEH DA RODIM TU NOC…
A da ti nju odmah sad pošalješ
Nema te boli koja bi me spriječila da ju osobno odvezem na vlak da ide u tri pm
Sanja čestitam!!! Svaka čast! Brz oporavak ti želim i puno ljubavi i maženja sa svojim princom 💙💙
Moj Boze.. Znaci tresem se.. Ova azdaja ide u srijedu rano ujutro doma, muz ju vozi na vlak, sat tamo sat nazad.. Ja placem cijeli dan u sobi da ne krene tada porod jer nemam di malog, niti kako otic.. A ova sad na telefon kaze nekoj da dolazi u srijedu i da nece doc ako bas bude imala PEH DA RODIM TU NOC…
Nek ona rađe odma ode doma nego da baš ima taj peh.. nemoj to durat 😤😤😤
Sanja cestitam! Bebac si sam ime odabrao 😉
Sve je ok s mojim bebicama sad, curka imala problema s plucima, al sve ide na bolje, pa se nadam da cemo skoro i doma u borbu sa hranom i svakim gramom jer su mali, a ja ni m od mlijeka 😔
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji