Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enterprise
    21. Rujan 2020. 17:30

Evo, samo da se javim, jos uvijek 2 u 1, danas me na pregledu dobro iscackali i kazu da bi moglo to samo krenuti ovaj tjedan.
    Sanja, čestitam !
    Svima ostalima sretno

• SmileA
    21. Rujan 2020. 17:58

Sanja* bravo, cestitam!!😃🥰 Matiji sretno i bezbrizno djetinjstvo zelim!💙👣🍼Da se sto prije oporavis i idete domeka na uzivanje!🤗

🌈💙👣🙏

Marta14
    21. Rujan 2020. 18:01

Moze li se mozda indukcija traziti? Ako je planirano npr.za ponedjeljak a ja hocu prije, u cetvrtak? 🙈

Leia91
    21. Rujan 2020. 18:05

Sanja čestitam na velikom bebaču i želim ti što brži oporavak! 💙💙
    Mcmouse definitivno je bolje onda na carski. Ne znam zašto uz streptokok bi riskirali. Želim ti da bude ono što sama želiš 🤗🤗
    Tina antares super za pregled! S obzirom da su ti svi nalazi uredni mislim da nema razloga zašto bi te slali na carski. Tebi je ionako dosta godina prošlo od prvog poroda.
    Mame sve hvala na savjetima i iskustvu u dojenju. Vjerujem da će nam to svima dobro doći. 😊

Ninche9
    21. Rujan 2020. 18:21

Mcmouse tvoj ja situacija je drukcija i nadam se da ce te poslat na carski evo iskreno.
    Sanja čestitam!!! Dobrodosao maleni! Brz oporavak ti zelim💜💜💜
    Marta meni je moja ginicka rekla da salje prije ak zena bas bas ne moze vise.. A danas kad sam je pitala da mi kaze koliko je beba teska to nije htjela kaze nece ona to sad mjerit.. 
    Znaci ak mi ne moze to reci kad je ljubazno molim, 
    sumnjam da ce me poslat ina indukciju po mojoj zelji 

mc_mouse
    21. Rujan 2020. 18:23

Čestitke Sanja ❤️
    Ja sad zvala doktora. Opet rozi iscjedak. Kaže možda je od pregleda. Ako krene jače ili krvavije - da dođem. 
    Uhhhhh. 

Talija
    21. Rujan 2020. 18:30

Je li vidla koja na hrvatskim stranicama ovakve podloge? Ne da mi se cekat 2mj to iz Kine....

Marta14
    21. Rujan 2020. 18:36

Talija pogledaj svezabebu.hr
    Mouse a valjda nece sad.. Pa dobro i ako krene mozes carski isto? Bez pretraga..
    Ninche 🙈znaci nis od toga.. 

21. Rujan 2020. 18:46

Vita26

Happymom odlicno za pregled 🤗🤗🤗🥰
    Demetria hvala na cestitki 🤗🥰🥰
    Hvala i ostalemcurama 🌸🌸🥰
    Sanja bebica ti je masala 🙈🙈🙈i ne popucala ,izdrzala si svakak cast ,rekla sam ti zena zmaj 👌👌👌❤️

Joj da bar, i popucala i rezana i to za vrijeme slabijeg truda, sve sam osjetila 🙈 hvala ti 🥰
    Hvala vam svima na čestitkama i lijepim riječima. 💕
    Mali spava a meni se nikak ni ne drema... 
    .
    Sretno svima na pregledima, kome krene porod, cuvanju, dojenju, čekanju... 🤰🤱🍀💕🤞

mc_mouse
    21. Rujan 2020. 18:50

Marta moj dr je dežuran još 10min. Pa u srijedu. Sutra ako me zapadne neki drugi moguće da će forsirati prirodno. 
    Jebemu i ja se nadam da neće krenuti sad 😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.