Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    16. Rujan 2020. 11:22

Uloziva za članak. ali to mi ništa ne znaci kad je tak i prošli put bilo pa sam za čas rodila. 
    Kao 3600 je i glava nije dobro okrenuta za porod trenutno, dolje je ali ne pravilno. 
    Kontrola u subotu na rodilištu. 

Marta14
    16. Rujan 2020. 11:26

Onda mozda mozes carski? 

16. Rujan 2020. 11:34

Cure evo procitala da je sjeo porodiljni ranije pa da znate... mozda ce i komplikacije prije

Demetria
    16. Rujan 2020. 11:41

Napokon 2804

Bas sam sretna kad nam se jave mamice da su dobro isto kao i njihove bebice.. zene, što se mene tiče ne morate se zamarati toliko sa čitanjem, meni je dovoljno da napišete da ste dobro

Slažem se samo nam se javite :))
    Sad kad je moja skakavac rodila navijam za tebe kad ćeš roditi 
    *
    Čula sam i ja da je porodiljni danas sjeo, meni ništa... s tim da sam ja dio bila na komplikacijama u kolovozu dio na porodiljnom

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

mc_mouse
    16. Rujan 2020. 11:47

Marta kaže da se ima vremena još namjestiti. Nije ništa dogovoreno 
    Čisto sumnjam za CR 😔

• mini_mouse26
    16. Rujan 2020. 12:01

Drage moje nama je danas punih 39tt. Moja damica se spustila i leda me tako bole da se tresem, ali od kontrakcija nista. Sutra ujutro imamo pregled, nadam se da cemo ga docekati. Noc bila uzasna, sto puta na wc, mali nije htio spavat. Samo se htio mazit, i on valjda jadnicak osjeti da se nesto desava.

Bosco
    16. Rujan 2020. 12:09

Hej cure. 
    Meni noc uzas. Bolila me desna strana leđa, zurila u plafon 2 sata, zaspala oko pol 3 i budila se 200 puta 😕 mjenjala sam bok svakih 20 minuta i svaki put me boli kad se premjestam. 😓

Vidim da vas je stvarno puno preslo termin, zelim vam sto bezbolnije porode, da se nesto pokrene, a tko ima pregled, sretno! 🤞🤗

plavo_nebo
    16. Rujan 2020. 12:14

Cure imate neki poklon dobrodoslice za mamu i bebu ako se uclanite u bipo klub. Evo ja sam sad preko njihove stranice.. i dode vam na mail kod koji pokazete u prodavaonici :)

16. Rujan 2020. 12:27

Daaa bas je jako lijepi paketic puno se dobije 

https://ibb.co/BgXbgzr

Napokon 2804
    16. Rujan 2020. 12:33

Evo i mene. Ljuta kao ris,uopće mi se ne sviđa ovaj svabski sistem. Fuj
    Znaci moj pregled se sastojao od vage, tlaka i ctg-a i rijeci babice inace se ctg sad radi po pola sata, mi smo tek na 20 minuta al nema veze imala si 1 trud to je sve dobro. 
    Pitam ju kak cu znat jesam otvorena kaze pa kad krene porod znat ces, reko a kak da znam kolika je beba da znam  robicu spremit kaze ma neće on bit preko 3 kg..
     A zadnji uzv radila u 31 tjednu kod njih i jos jedan privatno u hrv... znaci uglavnom cekala sam sat vremena,  dobila kaznu za parking jer mi je istekao zbog čekanja i to sve da ne bi ama bas nista novo saznala... znaci možete me pitat sta god hoćete
     Ja vam ama bas nista ne znam osim da imam 89 kg (15 kg sve skupa) i da, zamislite dobila sam sljedeci termin 5.10 jer cu kao prenjet, a u slučaju da eto rodim prije tog termina da ih nazovem i otkazem termin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.