Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    14. Rujan 2020. 17:42

mjesecina2410

Plavo nebo - kanatrion se ne smije oralno u trudnoci koristiti, al lokalno moze. Znam da se Gynopro moze u trudnoci koristiti, ulje za raznorazne vaginale infekcije i bas ima etiketu da moze trudnoći,a kod njega ima kantariona.. tako da lokalno na tako malom povrsinama moze, ja sam ga koristila..

Hvala ti za informaciju :)

Demetria
    14. Rujan 2020. 18:00

Napokon 2804

Demetria

Bosco

Ja samo razmisljam - to je samo jedan dan - a za nagradu dobivam najljepsi poklon. 🥰 Pokusavam tak mislit 🤣

Vidiš meni baš drago čitati ove naše mamice i njihove porode.
    Volim realne opise, nemojte mi ništa uljepšavati, pa ću ja s dozom realnošću u rodilište, tako da očekivati ću jedno a možda me potrefi baš najkraći najljepši porod…
    Sve samo da ne mislim da je to nešto najbolje najljepše pa me pogodi loša sestra, babica i iskustvo…
    Nekako mislim da je bolje ovako…Zato me i nije strah toliko kad pročitaš šta se sve za desiti i vidiš kako se sve naše mamice nose s tim iskustvom.
    Je me strah? Je di i ne bi bio kad mi je prvo, ali pokušavam taj strah otjerati od sebe i misliti na bebicu i to kako jedva čekam kad će doći.
    Slažem se na tvoju predzadnju rečenicu ovo za nagradu.

Ma kakvi bojati ormarić, ni u ludilu, lako se dodaju nekakvi pink detalji u obliku košarica, igračica i slicno ako bude curica…. joj moja demetria ja ne znam kako vi sad, pogotovo pred kraj, ja sam luda kaj ne znate spol🤣

Vidiš ni moja skakavac nije znala spol :) 
    Ja sam za nju predosjećala da je deckic a za nas nemam pojma, muž priča pupi već mjesecima u ženskom rodu, da je to njegova šefica, princeza 🙈🙈🙈
    Bosco ja sam se možda krivo izrazila jer se slažem s tobom 😎
    Komodica ostaje plava bez naljepnica. Isto sam sestri dala da kupi https://www.babycenter.hr/kinderkraft-kolijevka-unimo-light-blue-kkbunimlibl000-819990.html
    Opet plavo :) 
    Nekako mi lijepa ta boja ide za oba spola dok mi roza ne ide za dečkića... A ako dragi Bog da mi bi još djece
    *
    Meni sutra nalaz za steptokok a da sad radim urin iskreno se bojim nalaza

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• mini_mouse26
    14. Rujan 2020. 18:22

Prosao i nas pregled. CTG reaktivan, kontrakcija nema (bude ih tek navecer haha) cerviks je uloziv za 1cl, otvorena 1prst. Ne znam jos tezinu malene, vjv ce u cetvrtak na kontroli radit ultrazvuk pa da i to vidimo. Obzirom na svu ovu korona strku mogu vam reci da su i sestre i doktori stvarno smireni u susretljivi u osijeku pa sve koje tamo idete mozete bez straha. Pise na obavijesti da se sve mora donijet za sebe i bebu da nema naknadnog donosenja. Ali kontam da je neka frka da se nitko ne bi ljutio sto ce se donijet par stvari, tipa ako netko mora duze ostati. Za bebu morate imat svoje pelene, vl.maramice i kremicu. Mislim da sam to vec napisala ali eto da napomenem jos jednom. Ee sad ne znam kako sa izlaskom ide, ali sam vidjela da tate dolaze bez problema dolje u prizemlje i  cekaju sa autosjedalicama. Vjerovatno ne smiju samo gore gdje su radaone i sobe. Mene muz bez problema doprati do ambulante i onda ode na kavu da ne pravimo guzvu. Sve u svemu nitko nije zlocest pa se ne morate bojati 😊😊
    Mjesecina doktor je bas lijepo objasnio. Moja dr rekla da bi malena mogla do 4kg dogurat do termina pa si i mene ovim malo smirila.❤

• mini_mouse26
    14. Rujan 2020. 18:25

I lijepe su vam sve stvarcice. Nema toga sto je za bebe a da je ruzno. Men to sve slatkoooo 😁😁😍😍

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 18:28

Čestitam svima na uspjesnim pregledima, cure sa nekakvim problemima zelim da se što prije izborite sa time i da sve bude super...
    Meni je zadnjih dana mozak katastrofa nista ne pamtim, ne funkcionira uopce... 

• mini_mouse26
    14. Rujan 2020. 18:32

https://ibb.co/2ZhCSZX
    https://ibb.co/d7kKWN1
    https://ibb.co/0hrbsWH
    Evo par slikica nase sobice, jedva cekam da nas mali smotuljak stigne u nju ❤❤🤱
    Napokon ja isto tako s mozgom na "vi". Znaci uzas kako nista pokopcat ni popamtit ne mogu hahaha

butterfly784
    14. Rujan 2020. 18:36

Cure moje drage, u subotu sam upalila komp i krenula da cu vam se javiti, i onda sam si sprzila desnu ruku kipucom vodom i... odustala :)
    Kao prvo zelim cestitati svim novopecenim majkama i njihovim bebicama, zelim vam samo zdravlja i ljubavi, i ako toga imate, imat cete sve.
    Potom se zahvaljujem sto pitate za nas i sjetite nas se, jako je lijepo znati da se "nepoznati" ljudi brinu o tebi, i tu se nadovezujem na vase komentiranje kako je ovaj forum prekrasan jer se nitko ne kaci, nitko ne pametuje, svi sve uvazavamo i zbilja je lijepo biti dijelom ove grupice. Tako da, ako bude grupa, i ja bih se pridruzila.
    E sad onaj dio koji svih zanima, kako je Erin... Mala pisulja je dobro. Bilo je svega, sve tipicno za prematuruse, sve sto je doktorima ok i normalno a meni je bio smak svijeta i isplakala sam more suza (da, hormoni su cudo, plakat cete zbog bilo cega, ne drzite u sebi i ne trpite, pustite to van i ako vas netko ne razumije- ignorirajte ga/ju). Gospodicna je ozbiljno shvatila da mora dobit na tezini pa je tako danas dogurala do kilu i pol i preseljena je u topli krevetic. To vam je sad trenutak u kojem bih ja iskocila iz koze, a strogi doktor kaze- nema mjesta euforiji.... tako da se kocim, jer iako je ovo velik korak, imamo jos puno izazova pred nama. Ja sam k'o nova, naprosto mi izgleda daleko ona bol, hrpe brufena i nemogucnost pishanja :D
    Sto se tice boljki s kojima se borite, moram priznati da mi je zao sto ih nisam iskusila, sto nisam dosla u fazu da ne spavam, ne mogu se okrenut, osjecam bolove za koje ne znam sto su i slicno. Ruzno je kad se trudnoca ovako naglo i sokantno prekine, tako da mi bas zna bit zao sto nisam prozivjela te neke tipicne stvari. 
    O aktualnim temama (nisu vise aktualne ali toliko se sjecam :)): Hemoroide nikad nisam imala pa nemam pojma sto ni kako, strije sam dobila dva dana nakon carskog i to bas na struku, vise prema ledima, plodnu vodu cete prepoznat kad krene jer je topla i ima je puno, i ako ste sigurne u svoj mjehur, nema mjesta nedoumicama :)
    Post-rudnicki mozak- ja sam bila osoba koja pamti sve zivo, koja zna sve, koja o svemu vodi brigu. Sad? Hahaha, pojma o nicemu, sve pisem, zaboravljam nenormalno.
    Da i ja nesto pitam- cure koje ste bile na carskom, jeste li oticale? Meni dlanovi i stopala oticu nevjerojatno, a nemam pojma je li to normalno.
    Toliko se sjecam (apropos onog mozga gore spominjanog).
    Pusa svima!

jasamja
    14. Rujan 2020. 18:43

Butterfly tako mi je drago da si nam se javila. Super za Erin,lijepo ona napreduje. Neka samo tako nastavi i da stigne čim prije doma ❤️🤞drago mi je i za tebe da se dobro osjećaš i da si zadržala pozitivan duh,samo tako dalje i uskoro će ovo ružno razdoblje bit iza vas 😊 
    Tebe su bili otpustili iz bolnice,je tako? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 18:50

Mini_mouse26 sobica je 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Butterfly tako mi je drago da si se javila i da ste obje dobro i da malena napreduje. Šaljem vam velikiiiiii zagrljaj i najveću pusu 😘😘😘😘😘😘😘

keksic
    14. Rujan 2020. 19:10

Tashee nadam se da će to uskoro proći i da ste uskoro doma!
    Butterfly, predrago mi je da si se javila i da lijepo napredujete. Ako ćeš moći, javi kaki vam ide 😊
    Emocije - prije poroda sam baš bila čangrizava, ali u porod sam išla optimistično i opušteno. Sama sam za sebe navijala kad već nisam imala dragog kraj sebe. Najviše mi je pomoglo što sam disala kroz trudove i koncentrirala se na to. Derala sam se tek kad su me šivali, ali tad je mala štrudlica već bila na meni 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.