Skakavac i Tejic, čestitam vam od srca! Vjerujem da ste se napatile, ali vjerujem da će sad to samo na bolje ići. Skakavac, baš mi je žao što ti je takvo iskustvo, drži se! Uskoro si doma gdje te čeka neki sasvim drugi tretman 😊
*
Slatke brige, sretan ti 🎉🎉. Super da ste sad doma
Tejic najbitnije da ste oboje ok i čestitke na Leonu, dobro došao na ovaj svijet! 😍 Sretan oporavak vam želim i da se puno grlite i mazite i da i tata bude što prije dio vašeg malog kruga ljubavi... Pusa
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Skakavac i Tejic, cestitam vam od srca! Nek su nam decki zivi i zdravi ❤️
Me znam vise sta sam napisala oko svog poroda, ako netko ima pitanja za Merkur, tu sam.
Kod mene su nakon hitnog carskog mi rekli da me vjerojatno sve toliko bolilo zbog prijasnjeg carskog gdje unutra nije sve dobro sraslo, rekli su da je jedan dio bio odvojen. Taj carski je isto bio hitan i radjen u Petrovoj.
Sad se oporavljam, glas i grlo su mi skoro ok (imala sam opcu anesteziju), daju mi fragmin jednom dnevno (to daju svima sa carskog) i daju mi nekakav antibiotik i venu zbog neke uoale, a ne znaju mi sestre reci kakve. Obavila 💩, tako da sutra mogu dobiti konacno normalnu hranu. Prvi dan daju infuziju i mozete piti vode, navecer sam dobila juhicu. Drugi dan sam bila gladna ko vuk, a oni daju samo kasasto i tekuce do 💩. Griz, juha, caj, jogurt. Ne znam kako bi covjek od toga trebao uspjeti kakati. Ponijela sam hrane sa sobom i jos i suhe sljive i evo rijesila to bez problema.
Ako usporedim Petrovu i Merkur, bolje mi je iskustvo s Merkura. Sestre na patologiji/intenzivnoj su dobre, neke i odlicne. Nisam imala jedno lose iskustvo.
Sestre na babinjacama nekako slabije dozivljavam jer sam i u oporavku i u bebi, ali rekla bih da su ok. Jedna je bila jutros i bas divna divna.
I mi smo u procesu dojenja, ide mi kolostrum i to sam nekako uspjela malom dati, sad cekam hoce li doci pravo mlijeko. Pijem i caj za dojilje i uzimam mamine kapi. Mali je danas i na prazno nacicavao pa se nadam da je nesto potaknuo.
Na porodu se nagutao plodne vode pa ju jos danas bljucka. Isto je izbljuvao sav AD koji su mu dali, dakle unio nesto tog kolostruma i to je to. Nadam se da ce nam sutra krenuti bolje.
Jos bebica🙏❤️Prekrasno! Cestitam od srca,brz oporavak svim novim mamicama i da sto prije udjete u ritam i rijesite se bolnica💪
Skakavac i Tejic, cestitam vam od srca! Nek su nam decki zivi i zdravi ❤️
Me znam vise sta sam napisala oko svog poroda, ako netko ima pitanja za Merkur, tu sam.
Kod mene su nakon hitnog carskog mi rekli da me vjerojatno sve toliko bolilo zbog prijasnjeg carskog gdje unutra nije sve dobro sraslo, rekli su da je jedan dio bio odvojen. Taj carski je isto bio hitan i radjen u Petrovoj.
Sad se oporavljam, glas i grlo su mi skoro ok (imala sam opcu anesteziju), daju mi fragmin jednom dnevno (to daju svima sa carskog) i daju mi nekakav antibiotik i venu zbog neke uoale, a ne znaju mi sestre reci kakve. Obavila 💩, tako da sutra mogu dobiti konacno normalnu hranu. Prvi dan daju infuziju i mozete piti vode, navecer sam dobila juhicu. Drugi dan sam bila gladna ko vuk, a oni daju samo kasasto i tekuce do 💩. Griz, juha, caj, jogurt. Ne znam kako bi covjek od toga trebao uspjeti kakati. Ponijela sam hrane sa sobom i jos i suhe sljive i evo rijesila to bez problema.
Ako usporedim Petrovu i Merkur, bolje mi je iskustvo s Merkura. Sestre na patologiji/intenzivnoj su dobre, neke i odlicne. Nisam imala jedno lose iskustvo.
Sestre na babinjacama nekako slabije dozivljavam jer sam i u oporavku i u bebi, ali rekla bih da su ok. Jedna je bila jutros i bas divna divna.
I mi smo u procesu dojenja, ide mi kolostrum i to sam nekako uspjela malom dati, sad cekam hoce li doci pravo mlijeko. Pijem i caj za dojilje i uzimam mamine kapi. Mali je danas i na prazno nacicavao pa se nadam da je nesto potaknuo.
Na porodu se nagutao plodne vode pa ju jos danas bljucka. Isto je izbljuvao sav AD koji su mu dali, dakle unio nesto tog kolostruma i to je to. Nadam se da ce nam sutra krenuti bolje.
Cek ako sam skuzila dobro. Dok ne kakas ne mozes normalno jesti? Alaaaaaaaaa uzas...
Polako i sigurno ce te uspostaviti dojenje i mazit ce te se i pazit... oporavi se i iz dana u dan u nove pobjede 😘😘😘😘
Tejic cestitke draga, bitno da je proslo. Dobro si napisala, muskic nas odlucili namucit 🤗💞 odmaraj i neka sve ide kako triba
celaena meni ista stvar s dojenjem.. Pa uopce nisan pametna sta koliko.. Danas npr oko 15.00 sati bija mi je na obe dojke i navlačija mliko.. Kolostrum mi ide. U 18.00 donili dohranu, on niti ml. U 21.00 donili opet, on popija oko 15ak ml, u ponoc donili a on jedva 10 ml.. I sad budi pametna. Bas san na iglama. Nadan se da ce sutrašnji dan bit bolji.
Laka vam noc, a pogotovo onima po bolnicama.. Da smo cim prije medu svojima 💞🤗
Tejiccestitke draga, bitno da je proslo. Dobro si napisala, muskic nas odlucili namucit 🤗💞 odmaraj i neka sve ide kako triba
celaenameni ista stvar s dojenjem.. Pa uopce nisan pametna sta koliko.. Danas npr oko 15.00 sati bija mi je na obe dojke i navlačija mliko.. Kolostrum mi ide. U 18.00 donili dohranu, on niti ml. U 21.00 donili opet, on popija oko 15ak ml, u ponoc donili a on jedva 10 ml.. I sad budi pametna. Bas san na iglama. Nadan se da ce sutrašnji dan bit bolji.
Laka vam noc, a pogotovo onima po bolnicama.. Da smo cim prije medu svojima 💞🤗
Polako doci ce sve na svoje... bitno da papa 🥰
.
Mene uhvatio kao nekakav grc u lijevoj preponi i tu i tamo me probode, trbuh je kako kad tvrd, nista posebno, samo je to glupo probadanje prisutno, skoro non-stop i to pretežno na lijevoj strani
Tejic čestitam od srca i malome želim sve najbolje te oboma bez oporavak i da što prije budete u toplini svoga doma.
Skakavcu neću ništa pisati, njoj sam već sve rekla i čestitala ❤️💙😍😍🥰
Netko je rekao da ima puno carskih, da ima ih.
Evo splitsko rodilište ima statistiku sa puno carskih i dosta epiziotomije. Neki dan na predavanju su rekli da je statistika 27% što je dosta i previše.
Pogotovo kad ženu izmuče dokraja i onda odluče na hitan carski.
Tu je i oporavak dulji i psihički i fizički. Neki zbog toga donesu odluku da ostaju na jednom djetetu.
Meni je to grozno što rade.
Ide ujutro nova lista.
Tek smo krenuli s bebicama i već je veselo na temi 😍🥰
A jos tek 80 beba treba doći 😍😍😍
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji