Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mini_mouse26
    09. Rujan 2020. 23:38

Starfish

Leia91

Starfish

rujanka

To ti se popije 1 gram odjednom i gotovo. Ako imaš viška Sumameda poslije, samo ga odnesi ginekologici kad ćeš opet ići i to je to

Hvala ti. Ne da imam viška već mi i muž može popit terapiju. Recept mi je pustila sestra od gin koji je na zamjeni i ocito me krivo shvatila. To mi je dosta neodgovorno jer se s tim stvarima ne zelim igrati. Popit cu veceras taj 1 gram i sutra opet zovem da vidim zasto su mi dali ukupno 3 grama

Ja sam dobila Sumamed od 500, 3 dana pila. I uz to geonistin vaginalete 6 dana. Radila ponovni bris i sljedeći tjedan ću saznati dal je pomoglo.

Ja sam prvi put dobila neki antibiotik sa M… jednako kao i ti 3 dana po 500 mg. Pošto se nisam riješila beštije sada mi je dala sumamed i napisala 1 gram u nalaz bez ikakvih naznaka koliko dana trebam piti,dok je za vaginalete napisala da koristim 7 dana. Iz tog razloga mislim da su mi krivo izdali toliko tableta jer mi sve upucuje da bi trebala jednokratno popiti. Ponavljam, samo mi je rekla sumamed 1 gram 2 tablete,uopće se ne sjećam da je spominjala da mlram piti kroz 3 dana

Dobila si dva pakiranja jer samo tako ih proizvode. Nemas od 1g. Znaci moras u 2dana popit 4 tablete, a u pakiranju imas 3 tablete od 500mg, znaci da fali jos jedna tableta uz to jedno pakiranje i zato su ti prepisana 2 pakiranja. Popijes danas 2tablete i sutra 2 tablete i to je to, one 2 jos sto ti ostanu su visak i njih mozes odnijet kod dr. Jel sad kuzis?! 😉
    Skakavac cestitam i zelim vam brz oporavak, vjerujem da nihe bilo lako. Zelim vam puno srece i zdravlja 🤱🤱❤🍾🥳🥳🥰

Tejic
    09. Rujan 2020. 23:45

Hej curke. Kratko se javljam. Danas u 13:30 na svijet nam.je.dosao mali Leon , 3500g 💙💙💙
    Namucio mamu i to poeteno, na kraju sve zavrsilo carskim rezom. Nije se htio spustiti a niti sam se ja otvarala a plodna voda istjecala. 

09. Rujan 2020. 23:50

Slatke brige sretan rodendan i neznam sto bi ti mogla pozeljeti kad je tvoj najljepsi poklon s tobom!
    Tejic uh zao mi je da si se namucila ali na kraju krajeva stigao nam je Leon i to je najbitnije . Čestitke ❤️❤️ Da se cim prije oporavite i idete svojoj kuci

Bosco
    09. Rujan 2020. 23:51

Tejic

Hej curke. Kratko se javljam. Danas u 13:30 na svijet nam.je.dosao mali Leon , 3500g 💙💙💙
    Namucio mamu i to poeteno, na kraju sve zavrsilo carskim rezom. Nije se htio spustiti a niti sam se ja otvarala a plodna voda istjecala.

Cestitam na deckicu !!! 💙💙💙 Zao mi je sto si se namucila, jos jedan carski 😮  odmori se, javi nam se kad stignes 🤗

Napokon 2804
    09. Rujan 2020. 23:54

Tejic

Tejic cestitaaaaam od srca... brz oporavak, srece, zdravlja,  ljubavi obojima 😘😘😘😘😘😘

• mini_mouse26
    09. Rujan 2020. 23:55

Tejic

Cestitam Tejic i zelim ti da se sto prije oporavis!!🥳🥰 Stvarno je puno carskih 🙄🙄 
    Malom Leonu zelim sve najbolje u zivotu i dobrodosao nam!! 🤱🤱❤❤❤🥰

Napokon 2804
    09. Rujan 2020. 23:56

Sumamed. Ja sam pila i pila sam 2 tablete od jednom i to je to,  bez obzira sto u kutiji su bile 3 tablete.  I tjedan dana od te jednokratne terapije ponovila briseve i to je to. Svakako pitaj doktoricu ako nisi sigurna...

Tejic
    09. Rujan 2020. 23:56

Mara i Skakavac cestitam vam od srca, brzo se oporavite a bebice nek su zive i zdrave.💙💙💙🥰🥰❤
    Meni su doktori evo supeer.svi do jednog al eto mali decko je odlucio vec sada izmuciti mamu

Marta14
    09. Rujan 2020. 23:57

Tejic cestitam! Sve najbolje vam zelim, tebi da se brzo oporavis 🤗🤗💙

Happymom
    09. Rujan 2020. 23:58

Ovo je pravi baby boom jucer i danas, ili ja umisljan?

Tejic cestitke tebi, tati na malenon Leonu ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.