Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samomarina32
    26. Kolovoz 2020. 08:24

Princess Mimi

samomarina32

Jutro zene…evo ja taman dosla maloprije u bolnicu prijavila se sad samo cekan da dode doktor za hospitalizaciju i da vidim sta cemo dalje i cekam da se smistim.. 🙂 nisan cilu noc opet dobro spavala..zbog toga pa bolovi pa ovo pa ono pa muz hrce..nikako lipo se opustit 😁 od 5 vise nisan ni pokusavala zaspat.. 🙈

Sretno😊🙏🏼

Hvalaa 🙂😘😘

• celaena
    26. Kolovoz 2020. 08:50

samomarina32 sretno!!
    Napokon drzimo fige da je sve ok!
    Demetria hvala na lijepim zeljama!

Sretno svima na pregledima!
    I moj je danas. Nemam apsolutno nikakve simptome ni bolove ni nist 🤣 

• vitae
    26. Kolovoz 2020. 08:56

samomarina32

Jutro zene…evo ja taman dosla maloprije u bolnicu prijavila se sad samo cekan da dode doktor za hospitalizaciju i da vidim sta cemo dalje i cekam da se smistim.. 🙂 nisan cilu noc opet dobro spavala..zbog toga pa bolovi pa ovo pa ono pa muz hrce..nikako lipo se opustit 😁 od 5 vise nisan ni pokusavala zaspat.. 🙈

Sretno! 😀😀😀

Napokon 2804
    26. Kolovoz 2020. 09:03

Samo marina sretno....
    Pritisak je i dalje, ali je bol u leđima popustila... cekam pola 3 i  pregled

jasamja
    26. Kolovoz 2020. 09:39

Banana baš mi je drago da super napredujete 😊😘
    Nada koliko predivnih stvari 😍 ima da beba uživa na najjače 😉
    Unakit svaka čast i sretno dalje. Želim vam da čim duže izdržite 2u1. Stvarno ste jake i ti i tvoja curica 👏💪😘❤️👑

Stizebeba sretno na pregledu i očekujemo dobre vijesti 😉
    Samomarina sretno sutra,neka prođe sve u najboljem redu i očekujemo te sa veselim novostima 😁
    Napokon nadam se da je sve uredu 🤞
    .
    .
    Mi jučer obavili pregled. Imamo 1500g i super se razvijamo. Cerviks je 39mm i T oblika,samo neka tako i nastavi 😉
    .
    .
    Cure u terminima,vrijeme je da se nešto pokrene kod vas,mi smo sve kao na iglama 😂 iščekujem svaku bebu kao da je moja 😉🤞 Sretno i svima na pregledima.
    .
    .
    Još jedno pitanje. Cure koje još uvijek upražnjavate sex,koristite kondome ili ne? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Marta14
    26. Kolovoz 2020. 10:02

Sretno samomarina 🍀🍀🍀

Vita26
    26. Kolovoz 2020. 10:05

Napokon kako si?nadam se da si bolje?javi sve sta kaze doktor u vezi tvoje simptome bas me zanima,jer imam i ja to povremeno ..
    Samomarina sretnoooooo 🙏🙏🙏🙏🙏😍❤️
    Isto javlja nam sve 
    Stizebeba sretno na pregledu.. 🥰🥰
    Jasamja super za pregled Cunce maleno raste fino 😍😍😍
    Imam sex bez kondoma ..
    ...
    Eto vas pregleda dole meni je samo jednom..ja nemam pojma nista o svom cerviksu ali nista dole mi ne pece ne boli ,ma osjecam se dobro ,osim kad se prevedem 😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Hip_Hopsica
    26. Kolovoz 2020. 10:07

Mi se rijetko s... al ne koristimo kondom. Hehhee
    Sad sam malo čitala po netu i na stranici poliklinike Podobnik kod epiduralne piše da se ne može dati pacijenticama kod poremećaja zgrušavanja krvi.
    Da li ima neka od vas takve informacije? Ja primam niske doze fragmina radi nekih blažih mutacija. Imam slijedeći pregled za 2 tjedna pa moram to pitati svoju gin.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

jasamja
    26. Kolovoz 2020. 10:23

Vita26

Napokonkako si?nadam se da si bolje?javi sve sta kaze doktor u vezi tvoje simptome bas me zanima,jer imam i ja to povremeno ..
    Samomarina sretnoooooo 🙏🙏🙏🙏🙏😍❤️
    Isto javlja nam sve
    Stizebeba sretno na pregledu.. 🥰🥰
    Jasamja super za pregled Cunce maleno raste fino 😍😍😍
    Imam sex bez kondoma ..

Eto vas pregleda dole meni je samo jednom..ja nemam pojma nista o svom cerviksu ali nista dole mi ne pece ne boli ,ma osjecam se dobro ,osim kad se prevedem 😂😂😂

Mene jučer gledao dolje nakon 3 mjeseca,tako da nisi jedina 😉 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

enana
    26. Kolovoz 2020. 10:44

Jutro!
    Napokon sretno na pregledu danas i sve ostale koje imate!
    Jasamja cestitam na uspjesnom pregledu 🤗
    Pridruzujem se iscekivanju novih bebaca, izgleda da im je svima lijepo pa se nikom ne zuri van 😉
    Sto se sexa tice kod nas ga nema od veljace, zabranila doktorica, kaze muz da je vec zaboravio kako se to radi 😂😂 

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.