Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    20. Kolovoz 2020. 23:01

Butterfly cestitke😊 samo hrabro i pozitivno i da cim prije ocvrsnete i idete svojoj kucici😍

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Happymom
    20. Kolovoz 2020. 23:23

Butterfly  čestitan na malenoj curici i budite samo hrabre i dalje i nek vam je sa srećom 

Demetria, hvala na preporuci za lc waikiki. Ne samo da san nasla spavacicu tamo nego se i oduševila sa cilin dijelon za trudnice, a i bebe. 

Napokon 2804
    20. Kolovoz 2020. 23:30

Happymom

Butterflyčestitan na malenoj curici i budite samo hrabre i dalje i nek vam je sa srećomDemetria, hvala na preporuci za lc waikiki. Ne samo da san nasla spavacicu tamo nego se i oduševila sa cilin dijelon za trudnice, a i bebe.

Slikaj sve.sto si kupila 😁

Bosco
    20. Kolovoz 2020. 23:35

Butterfly. Cestitam od srca💕 jako lijepo ime! Zelim ti brz oporavak, a malenoj svu srecu i da sto prije izadete van 🌺

Vita. Firma bi morala rijesavat to oko zdrastvene. Vec sam ja zvala HZZO i pitala dal mogu to sama.. Ne mogu. 

Princess Mimi
    20. Kolovoz 2020. 23:35

Butterfly čestitam 🤗❤️

Marija1207
    20. Kolovoz 2020. 23:38

Banana i Butterfly cestitam vam od srca!!!!!
    Butterfly bit ce to sve suupeeer,sad cete koraciti hrabro skupa iz dana u dan ti i tvoja sreca,pocetak je uvik najgori i najtezi al prode to sve brzo i brzo ce ona biti veliki pravi mamin zvrk ❤️❤️❤️

Marija1207
    20. Kolovoz 2020. 23:42

I ja sam minjala prezime bas nedavno,i odma pokrenila novo prebivaliste,osobnu,vozacku i bankovne kartice isti dan,i onda kako moja knjigovoda tj.od poslodavca nije bas neka niti ljubazna,a niti previse pametna uspila mi je rjesit za mirovinsko tamo nesto slala i vidim na e mirovinsko da mi je prominjeno prezime,a za zdrastveno ja sam cula da mogu rjesit preko emaila,ali poslodavac,tj njegova knjigovoda mora popuniti zahtjev koji se zove tiskovnica br 1 za odjavu prijavu ili promjenu bas tako naslov stoji,ona je tu napisala osnovne neke podatke firme moje ime prezime pecat firme i potpis kao poslodavca i meni dala papir taj,ja slikala i skenirala i poslala na glavni email hzzoa pa cekam da mi se jave s povratnom informacijom jel to to,posto su mi rekli da treba samo taj zahtjev ali samo cekam da mi jave da je to dovoljno

Demetria
    21. Kolovoz 2020. 03:38

Happymom

Butterflyčestitan na malenoj curici i budite samo hrabre i dalje i nek vam je sa srećomDemetria, hvala na preporuci za lc waikiki. Ne samo da san nasla spavacicu tamo nego se i oduševila sa cilin dijelon za trudnice, a i bebe.

Nema na čemu. Samo malo pripazi s dječjim brojevima, primijetila sam da mi pidžama 56-62 puno veća od naprimjer kompleta 56-62.
    Ili sam ja malo čuk čuk pa mi se to čini veće.
    Ali da imaju puno veći izbor svega, pogotovo u Splitu ogroman im je odjel

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

klupko_srece
    21. Kolovoz 2020. 05:44

Jutro curke. 😴😴😴😴 Još ništa, noć Užasna 😲😲 i od spavanja svega sat vremena 😥😥 pišanje, bockanjena a on aktivan ko da smo na samom početku.   Umorna sam i iscrpljena jako.  Jučer sam razmišljala o tome kako smo nekad mi ljudi nezahvalni. Strašno. Termin je sutra, a bunim se ko budala, još ništa, još ništa 😑😑😑 umjesto da sam sretna da smo evo upravo danas dogurali do kraja tjedan 40.je tu. Neke od vas muče se, miruju, boje za svoje malce, a ja ko prasica tako nezahvalna. Ispričavam se svakoj od vas koja ja na čuvanju, mirovanju, u strahu na ovolkoj sebičnosti. Prošla sam neke stvari i znam kako vam je. Hoču da znate da sa drobljenjem čitam te male težine, i divim vam se koliko je to zapravo snage u vama. Budite hrabre i dalje, a takve situacije su škola svima kao što ja znam nekad biti da moramo biti zahvalni na onome što imamo.šaljem vam puno pusa, a poslije se javljam sa detaljima sa pregleda 💕💕💕🍀🍀🍀🍀

klupko_srece
    21. Kolovoz 2020. 05:48

Sa divljenjem čitam****

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.