Butterfly cestitam ti od srca na malenoj curici da je ziva i zdrava i da cim prije dode mami u ruke. Tebi sto brzi oporavak i snaga i sreca za dalje. Nek vas dragi Bog cuva ! 🥰🥰
Butterfly cestitke od srca! ❤
Vas dvije ste prave hrabre i jake zenske i vjerujem da cete sve izazove pred vama zajedno uspjesno prevladati 💪
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Eto i mene. U 10:11 rođena je Erin. Skroz su me uspavali na kraju jer sam osjetila bol. Prošlo ok. Beba ima 1140 i duga je 38 cm. Samostalno diše, pedijatar kaže da je početno stanje odlično s obzirom na tjedne, ali i da moramo bit spremni na sve.
Carski rez boli za popi*** i ne preporučam ga ako baš ne morate. Idem bolovat dalje i tražit drogu. Pusa svima.
Butterfly cestitam od srcaa, zelim ti brzi oporavak a malenoj hrabroj Erin da sto brze napreduje i nek joj je sretno i bezbrizno djetinjstvo, i da ste sto prije doma 🥰🥰
Butterfly čestitam!! Želim ti brz oporavak a malenoj Erin da što prije ojača i bude s mamom ❤😘
Butterfly cestitkeee! Brz oporavak mami i lijep napredak maloj princezi 💫🎊💕
Butterfly čestitam 💕💕💕 brz oporavak ti želim, a malenoj Erin da dobro napreduje!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Čestitam Butterfly na rođenju male princeze Erin i želim vam što brži oporavak i napredak 🥰🥰🥰
Butterfly, pridruzujem se cestitkama! Od srca zelim brz napredak maloj Erin i tebi oporavak od carakog! Obavjestavaj nas kako napredujte 🥰😘😘
Drage Banana i Butterfly, čestitke na bebicama! A sad samo hrabro dalje, sve će biti super
Ajme, koliko već imamo novih ljudi
Sortiraj odgovore
Najstariji