Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    06. Srpanj 2020. 18:43

Bulba i loma Drzi te se Bice sve to dobro 🙏❤️
    Sanja meni su rekli da trebam samo doznaku od doktora kad budem isla na porodiljni-sad sam n komplikacijama .i da samo se potpisem tamo i to je to tako ki rekli .

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

jasamja
    06. Srpanj 2020. 18:57

Bulba i Loma ovo sam čekala cijeli dan za pročitat. Tako mi je drago da ste zajedno,bit će kao da se znate 100 godina 😉 sad imate jedna drugu da si budete podrška i želim da vam sve prođe uredu 😊😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Matea02
    06. Srpanj 2020. 19:00

Demetria

bulba

Cure evo samo info Loma i ja u istoj sobi i brojimo Dane… biti će sve ok, vjerujemo u to i držite nam fige 😘

Cure držite se! Lakše je kad imaš nekog još 💕
    Jel ima koja problema sa plakanjem? Ja stalno plačem i plačem zbog svega ovo je užas, zbog svega, neznam šta da radim više.. tako mi je bilo već na početku i smirilo se kad sam počela pit tbl za štitnjaču, i sad sam opet vadila nalaze i opet su mi je povećan TSH bez obzira na terapiju.. da nije od toga? 

Dinosaurus
    06. Srpanj 2020. 19:04

Di mi je Skakavac? Tila san ti samo rec da cemo cini mi se imat problema sa narucivanjem one vrece za spavanje tj swaddle. Nisam nasla nigdi na amazonu da salju u hrvatsku. Nasla sam jednu britansku stranicu priko koje se moze narucit ali nemaju na zalihama broja i rekli su da uopce ne znaju kad ce dobivat velicinu S. Salje jos i kao sluzbena uk stranica tog branda ali je shipping 22 funte 😒 eto

Demetria
    06. Srpanj 2020. 19:14

jesenica

Bulba i Lomaneka vi izbrojite čim više dana 🥰
    Demetria poprilično ovisi i o stanju prije trudnoće, al bar kao da si 4,5 mjesec. Uzmi u obzir da se maternica 9 mjeseci rasteže i postaje ogroman balon, nija bas da se iste sekunde vrati u početno stanje. A i ostalim organima treba vremena da se poslože natrag.

Ma pitam čisto informativno
    I meni su rekli da donosiš doznake do tog datuma osim ako otvaraš porodiljni na prvi dan u mjesecu,zatvaranje komplikacija i otvaranje porodiljnog 
    Uglavnom tri papira pa obrati pozornost.
    Dinosaurus ja sam vidjela te vreće na wishu pa ih možda preko wisha naručim

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    06. Srpanj 2020. 19:33

A koje vrece tocno trazite Dinosaurus? 

Dinosaurus
    06. Srpanj 2020. 19:48

Demetria

jesenica

Bulba i Lomaneka vi izbrojite čim više dana 🥰
    Demetria poprilično ovisi i o stanju prije trudnoće, al bar kao da si 4,5 mjesec. Uzmi u obzir da se maternica 9 mjeseci rasteže i postaje ogroman balon, nija bas da se iste sekunde vrati u početno stanje. A i ostalim organima treba vremena da se poslože natrag.

Ma pitam čisto informativno
    I meni su rekli da donosiš doznake do tog datuma osim ako otvaraš porodiljni na prvi dan u mjesecu,zatvaranje komplikacija i otvaranje porodiljnog
    Uglavnom tri papira pa obrati pozornost.
    Dinosaurus ja sam vidjela te vreće na wishu pa ih možda preko wisha naručim

Ma ne virujem ja wishu ni aliexpressu i sl. kineskim stranicama za te neke stvari. Ne volim njihov materijal jer napisu da je pamuk a rijetko kad se dogodi da je to istina tako da bi ovo jedino u originalu.
    Marta "Love to dream" swaddle je u pitanju 😊

isabelagregorijan
    06. Srpanj 2020. 20:03

Joj cure bas ste me prepale...tko je napisao da se cerviks ne moze produzit...mene je sad tak strah. Doma sam na mirovanju i sve pet, pazim se, al pregled je tek 21.7., a očito se dotad svasta moze dogodit 😔 
    Meni je dr napisao cerviks 32 mm y oblik,.a nakon tjedan dana bolnice je napisal 38 mm t oblik, pa nebi valjda lagal...ajme bas sam uplašena sad. 
    Vidim da ste se sve pripremile, mene je još tak strah, taman sam misla krenut nakon anomalya, i onda puf bolnica...a sad me strah da de nekaj ne dogodi 😕 imam samo oblekicu zasad...nit kimbića nit kolica nit komode, nit ista za rodiliste, i sad će mi se to sve odjednom skupiti...najgore kaj nit ne znam kaj mi sve treba...

[/url

Ninche9
    06. Srpanj 2020. 20:10

Dinosaurus ako vam nesto treba s amazona narucit mogu uskocit.. Ja sam u De jos dva tjedna a onda idem za hrv

Marta14
    06. Srpanj 2020. 20:11

Isabela imas vremena, polako.. I vjeruj doktoru, ipak ti on vodi trudnocu, zna sve o tebi i sto treba ciniti..
    Dinosaurus ja ovih dana tragam za time pa ako naidem negdje napisat cu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.