Isto tako ako ja ne mogu zaspati budim i njega, privikavam ga.
😂😂Ti si super!
.
Ime, meni se ime uopce ne da govorit ljudima jer uvijek neka pitanja, pa kako, zasto, di si to nasla, tko je odabrao... O jbt...
A ovdje u Austriji sam samo na jednu osobu naisla koja je skuzila iz prve ime i cula ga vec, inace moram 3x ponoviti.. A ime uopce nije neko cudno 🥴
Ja sam do sad bila vec 4 puta na wc-u velika nuzda, i osjecaj u ledima mi je kao da sam ih istegla, sto se trbuha tice ne znam jesu li kontrakcije ili bebac udara, jer su mu udarci uglavnom i guzom i nogama, sinkronizirani. I dalje me boli simfiza ili kako vec, i naravno prate me zgaravica i mucnina.
I meni je tako. Bole leda, kontrakcije, wc, i mucnina.
Ona je opet na zadak ja mislim 😢
Moj je sad poceo stucati, tako da znam da mu je glavica i dalje dolje... najgore mi je sto vise ne mogu razlikovat bas njegovo micanje i kontrakcije, osim stucanja ili kad mi se bas na jednu stranu nabije...
Ime-inamo listu s imenima još od ožujka, ali isto tako i favorite za dečka ili curicu. Nikome ne govorimo, ja sam se opekla već jednom za ime i nikad vise. Ali to ih ne spriječava da daju svoje prijedloge naravno. Ako je muško neka se zove Duško i te fore. Ili curicu dati ime baka. No way jose....baš zadnje tri godine gledam ljude koliki im problem sa zemljom stvaraju ta imena jer su uzimali od očeva, baka djeda itd....no way
Krv u ustima-već par puta mi se znalo desiti da kad se probudim odem na toalet pa usput popijem i vode. I ponekad mi se odmah stvori okus metala u ustima.
Jutros mi je to diglo želudac da sam išla pljunuti i bilo je krvi, još par puta sam i bilo je krvi, poslije je prestalo.
Nije mi to nikako drago
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro. Sto ste priredile bebama za obuci, za izlazak iz bolnice? ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Moj je sad poceo stucati, tako da znam da mu je glavica i dalje dolje… najgore mi je sto vise ne mogu razlikovat bas njegovo micanje i kontrakcije, osim stucanja ili kad mi se bas na jednu stranu nabije…
Jutro svima!
Meni se isto vec 10ak dana događa to da jako teško razlikujen kontrakcije i pokrete. Jedan put san mislila da je kontrakcija, shvatila da je mali, i obrnuto. Od tada svaki put pipan drob i gledan jei svugdi tvrd pa tako procijenin. Samo sta zadnjih dana ni to ne vridi više jer je maleni očito dovoljno velik da se i on može pritisnit uz veliku površinu stomaka...
Jutro svima...
Zelim svima (mamama, curama na mirovanju, nama doma) ugodan dan sa sto manje briga :)
.
Halila hvala :)
Dinosaurus hvala :)
Mi nemamo ime, a ja za 2 dana idem u bolnicu. Luda sam na dragog jer je neozbiljan, tak da sam mu rekla il ces odlucit do poroda il ja dajem ime, on bi neko kul i moderno, a ja bi klasicno i jednostavno... Muka mi je kad se sjetim... (i jos ga sprdam kak nismo ozenjeni da ce beba imat oba prezimena, pa je sav zbunjen...)
Butterfly, Isabela i sve curke koje su u bolnici j na strogom mirovanju - zelim vam svima sto bolji ishod i da sve bude ok.
Isabela super da si bar nesto saznala! :)
Ledolina hvala :)
Napokon si sad ok? Su se smirila crijeva?
Slazem se, moj je tek prije tjedan dana skuzio da idem u bolnicu, al da se nes puno promijenilo... Ne... Ne znam sto reci, osim da su rijetki oni kojima treba dic spomenik...
Ti si zakon! Ja da svog probudim bi me bacio s balkona, a i glupaca sam ga naviknula tak... Pa je cijela trudnoca vatreno krstenje... 😔
Loma predivno da ste dosli domeka :)
Svekrva super da pomaze, a cula sam to vise puta da se svekrve prestrase unucadi, pa im treba vremena.
A muz... Drzi se, cure su napisale vec masu savjeta, ti ces napravit kako ti najbolje pase i kako najbolje znas. Ali stisni ga, posebno jer si bolnicu potpuno sama odradila, a to je Vas sin, i bez obzira na dojenje, oko svega drugog on moze pomoc... Saljem 😘🤗
Jesenica hvala :)
Tejic ahahahaha pametno da si ju slozila, obzirom da si u terminu :) a o pretrpanosti torbe necu pricat, ulosci zauzimaju mjesta strava... XD (dio ide samnom, a dio ce dragi donijet na porod, jer mi. Inace nis ne stane xD)
Sortiraj odgovore
Najstariji