Ninche hvala :) i thx na savjetu za pohvalu... Iako mi je to pristup za dijete od 3 godine, a ne odraslog muskarca... Al nisu oni daleko, tak da pametno! ... Moram se skulirat prije poroda xD
Ketty hvala. Ma vjerujem da da svaka od nas moze pomaknut brda sama, ali ako ne mora...
Da, mi zene smo prekriticne i ne znamo prihvatit da sve ne mora bit po spagici ako nam netko pomaze (i sama sam takva)... Pocela sam popustat zbog ovog mirovanja koje me snaslo, jer iako se dobro osjecam i mogu skoro sve, pustam da se gospodin potrudi, jer ne mora isto "patit" ko ja, ali nek izvoli pomoc i bar 10% suosjecat...
Zojo i Vita predivna robica 😍
Celaena stize jos jedna beba :) drzi se, jos par dana!!! :)
Ime i misljenje drugih mi ni spol ne govorimo pa su svi ludi i ljuti na nas (svekrva nas je napala valjda vec 5 puta da kak cemo kupit stvari ako ne znamo spol... Pa sam ju pitala zadnji put jel ona 80ih znala spol xD), svekar se duri sto nismo prodali stan i isli u kredit (sto nam se ispostavila najpametnije odluka, jer iako dragi ima dobar poso, zbog korone sad sve visi, a izgubili smo veliki komad prihoda dok sam ja bila na bolovanju) i kupili veci, jer da kak cemo u malom stanu i bla bla bla... Moji se malo ljute jer nisu saznali odmah, al osim toga samo pitaju kak mogu pomoc (iako ne zive tu). Frendice, osim jedne, sve misle da sam nezahvalna, jer sam grinč i iskreno kazem kak se osjecam, frendovi umjesto da objasne dragom sta ga ceka, samo govore ahaha vidjet ces ti (njemu nije jasno sta ce vidjet, pa mene ispituje, pa ja poludim...). Zakljucak, ono kaj sam jucer napisala, ak ne radis po drustvenim normama i ocekivanjima svi kritiziraju...
Demetria meni je krvarilo zubno meso oko 7.og mj trudnoce... Proslo je samo od sebe...
Hanicao bodi (i kratke i duge rukave), kapica, hlacice, carape i dekica... Obzirom da cu rodit kroz tjedan dva vjerojatno, bit ce i dalje toplo...
Princess Mimi si tu? Danas smo 37tt!!! Svasta smo prosle (ti vise nego ja doduse), ali usle smo u termin!!!! 🥳🥳🥳🥳
Bh kontrakcije ja il sam bedacek pa ne kuzim, il ih nemam, tvrđi mi je trbuh, al beba je narasla, a nikad mi nije ko kamen... Dok osjetim strudlu dotle se ne stresiram... A i zadnje sam bila zatvorena, pa ak ih i imam, ne rade nered xD
Jutro. Sto ste priredile bebama za obuci, za izlazak iz bolnice? ;)
Joj ja sam nesto pripremila ali nisam sigurna da li mogu to.. Bodi haljina, Vesta i tajice..
Sta ces ti?
Bh kontrakcije ja il sam bedacek pa ne kuzim, il ih nemam, tvrđi mi je trbuh, al beba je narasla, a nikad mi nije ko kamen… Dok osjetim strudlu dotle se ne stresiram… A i zadnje sam bila zatvorena, pa ak ih i imam, ne rade nered xD
Ja sam BH otkrila u ovoj trudnoci, u prvoj ih nisam imala, tako da sve je moguce :)
Mi smo ime i prvi i drugi put brzo dogovorili, iako drugi put teze 😅 ne dam nikakve komentare na to, ti je nase dijete i ajd bok.
Muz ce uzeti 2 tj slobodno kad se mali rodi (5 dana za rodjenje i 5 dana godisnjeg) i bit cemo nas cetvero sami.
Carski sam vec prosla, nadam se da mi i ovaj oporavak bude brzo isao. Mi cemo biti s dvoje malih i ne, ne ocekujem pomoc, nego da se muz brine o svojoj djeci kao roditelj. Pomoc prihvacam od obitelji ako netko hoce donijeti rucak ili peglati ves haha, a sad i ako ce htjeti malo se poigrati ili zabaviti starijeg.
Hannicao evo odijelca koje san pripremila za izlazak.
https://ibb.co/qDwTbkK
Loma super da ste konačno doma!!! Ovo za muža nije super.. možda mu je šok pa je još sav pogubljen dok ne steknete neku rutinu svi troje. Iako je moj skoro 3 godine bio pogubljen. Sad ga od prvog dana pripremam na to da će morati puno više potegnuti jer ja ne mogu i neću sve sama s njih dvije. On je kad se prva rodila nekako mislio da može živjet kao i prije samo usput ima dijete. Moja je greška što sam ja sve preuzela na sebe. No on barem bez problema počisti i skuha i otkad je mala navršila 3 godine, lakše se snalazi s njom, dok je bila manja nije znao što bi. Pričaj s njim, otvoreno mu reci kako se osjećaš i što očekuješ, a ja ti držim fige da je to kratka faza koja će brzo proći!
Ime imamo od prvog dana, ali se muž do nedavno stalno predomišljao nešto iako nije imao drugi prijedlog pa sam ga jedan dan izbombardirala s imenima (ako ih nisam 300 pročitala) i ni jedno nam se nije svidjelo pa je rekao "Dosta mi je više, imamo ime i gotovo!" 😆
Trenutno me brine razdvajanje od kćerke kad ću bit u bolnici.. nedavno ste pisale o tome, al se nisam nadovezala. Ona je jako vezana za mene, prava mamina cura i jučer je spavala kod moje mame pa sam u ponoc skoro išla po nju, plakala mi je na mobitel da joj falim. Ak bude tako kad ću bit u bolnici, plakat ću skupa s njom.. još sa svim tim hormonima... ludilo!
I na kraju razvežem o svemu, a najmanje o jesenskoj bebi 😁 nekako mi je još uvijek kao da i nisam trudna (osim velikog trbuha) pa nemam što baš ni pisati. Ne znam kako vama, al mene ubija svaki dan po nekoliko puta objašnjavati da nisam upravo pred porodom i da, sigurno je samo jedno. 😲 sitna sam oduvijek, a u trudnoći mi trbuh jaaaako iskoči i onda je to stalno čuđenje poznatih i nepoznatih. Umara me to.
Noć je bila koma.. Sinoć me neka viroza napala.. Grčevi, dijareja i povraćanje.. Sva sam slaba jutros.. A od pola 7 budna
Moji dečki idu na motokros popodne pa ću odmoriti.
Šta se tiče odjelca naručila sam sa stranice Rosea.. Stiže kroz mjesec dana.
https://ibb.co/D1Y2QHZ
Naručila sam i paket Uriage proizvoda za bebu sa predivnom torbom
Od šogorice dobila izdajalicu Avent sa dvije flasice i casicama za čuvanje mlijeka.. Predivna je..
Dobila sam i oblekicu do godine dana ono što sa kupila i ovo sve ne da mi je dosta nego previše..
I sve u svemu mogu reći da sam spremna imamo sad sve..
Samo robicu operem i torbu složim kroz koji tjedan
.
Ana i moja ima til hahah, malo me frka da ce me gledat cudno sestre 😅
Super vam je robica, svima!
BH prepoznam po boli i tvrdoci cijelog trbuha a kad je ona onda je samo na tom mjestu.
E da, ime, mali je Adam, i puno puta cujem "A nece biti Eva?!? Ja bas mislila da je Eva"... kao da su Adam i Eva bili brat i sestra 🙈🤯
Curica je Aurora.
Jutro svima!
Halila - kod mene bas obratno, nitko mi nis ne komentira trbuh, a ja bi se tak hvalila da su dvoje 😅
LoMa - zao mi je sto sve moras sama i jos se i tak bezveze osjecas, al sigurno je to sad faza koja ce proci, na zalost tak je to s muskima, njima je u glavi totoalno drugacije nego nama zenama...vec vidim da ce i moj biti nezainteresiran na pocetku, jer i sam kaze da bi se on igrao s njima, da su kad se tek rode samo dosadni, placu i spavaju 🙄
Ime - mi se svaki dan predomisljamo, taman se za neko odlucimo, pa nam sutradan vise nije tak lijepo...a svima tko pita kazemo da jos nismo odlucili, pa onda slusam komentare pa kako to, kad cete, pa prijedlozi imena, al draze mi je i to slusat nego da mi netko komentira odabrano ime...odlucili smo svima reci imena tek kad se rode i to je to, nasa stvar
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Plavo nebo - jako mi je lijepo Lotta, al mi imamo slicno ime necakinje pa ne bi...
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji