Hej zene imal koja od vas da ima malo dijete il bebu pa ga povremeno uzme?Koliko je to stetno?Ja imam od seke malog ima 8kg jednostavno ponekad ga uzmem jel to neki problem?Jer svi govore ono ni slucajno itd pa se pitam sta je sa zenama koje imaju manji bebu il dijete pa su trudne moraju se brinut
Ima 14 kg i nema je tko drugi osim mene podići i staviti u autosjedalicu, ona visoka kolica od konzuma u koju mogu djeca do max 15 kg, podići na stol kod doktorice kako bi je pregledala, podići i izvaditi iz kade kod kupanja, staviti u hranilicu i slično. Kad je muž na poslu sve to moram ja. Mala nekad hoće da je podignem da nešto vidi, kratko je podignem i spustim. Nekad bi se nosila pa kaže da je umorna, da ne može šetati, ali to joj ne udovoljavam. U početku sam pitala gin.mogu li malu podizati, nositi, rekla je da mogu ali ne puno.Sad je u visokoj trudnoći nisam ni pitala. I dalje je podižem kad zatreba.
Ne znam koliko je stara necakinja ali ja je ne bi dizala. Moja kcer ima skoro 4 g i 18 kg i od pocetka nema dizanja. Vecinu moze sama, ja joj mogu dati ruke da joj pomognem nesto eventualno ali sam joj objasnila da je zbog bebe u busi mama ne moze dizati i to je to.
Jeste imale kad onako da vam svijetle tockice pred ocima? mozda 20 sek i nestale
Ja sam imala par puta kad bi mi tlak pao, nista strasno, brzo prođe :) i prije trudnoće sam imala nizak tlak.
A što se tiče tablice još nisam skontala kako ju staviti. Valjda ću s vremenom haha 🤭
Ja ti isto vidim te točkice, kao što marina aaa kaže vjerojatno tlak. Zadnji put kad me doktor pregledavao vaginalno, kao da 100 krijesnica leti oko mene. 🤣😂
Ja sam danas bila na pregledu i zakazan carski 07.10.ako ne krene ništa prije - a ne bi trebalo. I kako sad stvari stoje bit će francuski rez.
Jeste imale kad onako da vam svijetle tockice pred ocima? mozda 20 sek i nestale
Daa, ja sam to imala 😨 samo sam ja sebe uvjerila da je to zato sto sam se zagledala u prejako svjetlo ili tv ili nesto. Pojma nemam opce zasto se to dogadjalo 😯
Felicitakad ti imas kontrolu?
Danas imala, ostala u bolnici 😥😥😥 radila pregled, otvorena 1 prst, isla.na ctg bebini otkucaji poludili, oko 180 i ostavili me u bolnici radi nadzora…nisam ovo dnsbas ocekivala…sva sreca da smo uzeli stvari 🤣🤣
Ja sam prosli tjedan bila na pregledu privatno i decko se prebacivao s jedne na drugu stranu, cak sam i ja vidjela da aparat divlja i otkucaji su isli do 200. Radili su ultrazvuk koji je bio sasvim u redu i rekli da je to vaznije od ctg-a koji su ponovili tako da su me stavili na desni bok. Ovaj tjedan je beba bila puno mirnija i sve pet.
Mislim da nije neki razlog za zabrinutost, ali dodatno pracenje je uvijek dobro.
Danas imala, ostala u bolnici 😥😥😥 radila pregled, otvorena 1 prst, isla.na ctg bebini otkucaji poludili, oko 180 i ostavili me u bolnici radi nadzora…nisam ovo dnsbas ocekivala…sva sreca da smo uzeli stvari 🤣🤣
Držim fige da je sve dobro. Budu radili pretrage neke? Ili još koji CTG danas?
Evo spojili me.bas na ctg…sad su otkucaji normalni, mali zeza jos nije ni izasao…moguce da sam pojela previse slatkog pa je mali poludio haha
Moj pak je zezao obrnuto. Do sad nikad nije spavao na ctg-u, ali danas cijeli pospan, a kad smo završili onda je poludio i evo nema mira ni punih pola sata, stalno se nešto vrti i nabija...bila je jedna cura koju su neki dan poslali doma i morala se vratiti popodne jer nikako da se mala aktivira...
Tak ste lijepo opisale Chicco uloske da sam ih bas htjela. Trazila u Mulleru i DM-u i nista :(
Mozda su moji ducani u kvartu premali...
Držim fige da je sve dobro. Budu radili pretrage neke? Ili još koji CTG danas?
Evo spojili me.bas na ctg…sad su otkucaji normalni, mali zeza jos nije ni izasao…moguce da sam pojela previse slatkog pa je mali poludio haha
Moj pak je zezao obrnuto. Do sad nikad nije spavao na ctg-u, ali danas cijeli pospan, a kad smo završili onda je poludio i evo nema mira ni punih pola sata, stalno se nešto vrti i nabija…bila je jedna cura koju su neki dan poslali doma i morala se vratiti popodne jer nikako da se mala aktivira…
Meni je utorak na ctgu mali spavao cijelo vrijeme i isto sam morala ponavljati. Danas sam isla na ctg i reko pojest cu ja cokoladni muffin i cedevitu i mali je poludio.na ctgu. Sad su mi radili opet i sad su otkucaji normalni ali ostajem u bolnici do daljnjeg pa cemo vidjeti. Trudovi su usli do 80, ali ja to bas ne osjetim previse...uglavnom, kad su mi rekli da ostajem, sva moja hrabrost je pala u vodu, ja pocela muzu plakati haha...ali brzo sam se morala skulirati
Ja završila svoje poslove…Radim još tjedan dana i sad mi nitko ništ novo neda za raditi, tak da evo umirem od dosade
A i vi sve utihnule
ajmee sto je to lijepoo kad mozes cijelu trudnocu radit….ja evoo u krevetuu vrijemee koma sunce przi kao ludoo sva vremenska doba u jednom danu 😣
nije ni cudo sto me glava bolii…
ajdee uzivaj i u toj dosadii malo nek te tetosee 😊
Neke dane mi je super raditi, neke bi bila doma…Ali stanje na računu je svakako bolje nego da ne radim
A dobro, i t imaš još malo mirovanja, pa ćeš smjeti u skitnju.
Btw. ja sam ti bivša sugrađanka, samo što sam sad već duže u zg
Evo ja sam danas imala pregled, moja je u 31 ttj sad cca 1,700g..kaze doktor mjere su neke za 32 ttj, ali sve je ok.. Kao skolski..
Koliko si ti rekla Ivana jucer da tvoja ima?
Btw, inace sam iz Ivk 😲😂
Sortiraj odgovore
Najstariji