Cure koje ste Rh+ jeste li ponavljale vadjenje krvne grupe pred kraj
Ja sam A-, i ne ponavlja se Kg, vec Ict faktor.. To sam radila u 16,26 i sada u 35 tj.. Nalaz mora biti negativan.
😊

url=https://lilypie.com]
Ja sam A-, i ne ponavlja se Kg, vec Ict faktor.. To sam radila u 16,26 i sada u 35 tj.. Nalaz mora biti negativan.
😊
Za negativni rhesus je obavezno ali kod pozitivnog navodno vise ne treba. U prvoj trudnoci sam ponavljala vadjenje i Kg i Rh a sad eto ne trebam

😊
A jer oni onda i bebi kad se rodi vade krvnu grupu pa se daje rhogram za drugu trudnocu ako je beba pozitivna ili se pouzdaju samo u te testove?

Ajmeeeee krivi emoji sam stavila 😂🙈 Issssss oprosti Felicita 🥰💞🤪
Hahaha, ma nije problem :) nisam ja ni skuzila :)

Evo ja sam A- i radila sam test senzibilizacije dva puta kroz trudnoću, oba puta je bio negativan. Također su i sinu vadili krv i radili krvnu grupu i s obzirom da je on pokupio moju nisam primila Rogham, da je kojim slučajem bio faktor + kao tata onda bi ga dobila.

Meni su to napisali na nalaz u transfuziji da trebam, pitala doktoricu (u trudnickoj) i ona je rekla da ne trebam...tak da nisam isla opet
A sad mi nisu vadilo uopce krvnu grupu, samo one bolestine

Andrea mene ti je čitavu trudnoći to morilo pa sam nadoknađivala preko dana. Nema druge
Ja necu ni spominjati imala sam trening od dana kad sam saznala da sam trudna 😂😂 i sad znam zasto jer budi se svaka 3,4,5h 🤗
Evo ja sam A- i radila sam test senzibilizacije dva puta kroz trudnoću, oba puta je bio negativan. Također su i sinu vadili krv i radili krvnu grupu i s obzirom da je on pokupio moju nisam primila Rogham, da je kojim slučajem bio faktor + kao tata onda bi ga dobila.
E takav slucaj i mi imamo, bas me zanima sad jer mali pokupio moju ili tatinu:)
Hvala curke, iako mislim da do sutra nista se nece dogadati

Ja jesam, opet u 36 tjednu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji