Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    12. Ožujak 2018. 13:26

Mamuka jel ti ivan ima nesto na celu kao neku crvenu crtu ili je to tako slikano.? Pitam jer meni nikola to ima od rodenja , nemam pojma sta je to, ali nije jako vidljivo pa mi je ok

url=https://daisypath.com]

maca1510
    12. Ožujak 2018. 13:29

O.s mene satrala ova juzina danas, neznam ko je nervozniji ja ili on. Teski je meteropat😰

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    12. Ožujak 2018. 13:44

Hahahaha Nije lako zivit na jugu. Stalno juzina i stalno smuseni 🤣🤣
    Ima on to nesto crveno izmedju obrva. Ko da se udario malo. To mu se pojavilo 10ak dana nakon rodjenja. Proc ce to s vrimenom. Uopce me ne brine. Nekako na muskima to manje smeta.🙈 🤣
    Rodin ugriz sricon ima na zatiljku god prelaza vrata na glavu pa se ne vidi. Tu ga je i micica imala.

[OBRISANO] 12. Ožujak 2018. 20:18

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    12. Ožujak 2018. 21:37

Uff i danas me glava rastura 😩😩😩
    Sricom pa Nera spava cili dan, iako mi je to sumnjivo, bas puno spava danas, bit ce mi veselo nocas... 
    Meni se isto ponekad cini da Nera podoji sto kazes tek toliko da nije gladna... U zadnje vrime nam dojenje traje 10min,obe sise i uglavnom svako 2h,osim navecer jer onda odspava noc... Jucer sam je vagala ima 7200g

• Mamuka
    12. Ožujak 2018. 22:11

Luce ne mora znacit da nece i veceras spavat. Ja kod Ivana neman tih problema ako spava po danu da nece po nici. Doduse on spava vrlo malo po danu, tek tu i tamo odspava koji sat. Obicno kad ga cuva baba jer prezabavno mu je mater zezat 🤣
    Ivan jos uvik na jednoj sisi. Drugu ne zeli. U zadnje vrime se pocne igrat s mojon majcom. Ako je nesto sareno na majci malo podoji i uvati majcu i gotovo. Naravno da je onda gladan za 2 sata. Divin se onim bebama sta doje svako 3-4 sata. Ja takve ne znam rodit/odgojit 🤣🙈

luce <3
    12. Ožujak 2018. 23:24

Spava od 17.30 s tim da se u 19.30 probudila i podojila i opet zaspala ... 😏 inace nije ni ona neka spavalica priko dana, ne znam sta joj je sad

luce <3
    13. Ožujak 2018. 19:11

Spavala je od 17.30 do ujutro 11 s 4 budjenja za dojenje 😮 odavno se nije budila ovako po noci, al spavala je od 17.30😮

• Mamuka
    13. Ožujak 2018. 19:18

Hahahaha A cura bas bila neispavana. Ubije taj curski zivot, sisa, pelene, lezanje, nosanje,.... stvarno joj nije lako 🤣🤣
    Majko draga ta mala skoro dan prispavala. 😂😂🙈

luce <3
    13. Ožujak 2018. 19:36

Tri puta sam joj fibru mirila, nisam znala sta joj je... Bas za ne virovat....ovako je spavala prva dva tjedna kad se rodila.. .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI