Ja od kad mi je muz otiso na brod sam stalno na Bracu kod svojih, oboje su u penziji tako da mi stvarno puno pomazu, iako ovaj moj malac stvarno nije zahtjevan, ima dana kad malo poludi😂 ali u vecini slucaja je bas miran. Muz se vraca za 20 tak dana pa se i mi vracamo kuci u Split, al opet od njega imam veliku pomoc tako da se nemam sta zalit.
Yel jel ti svekici dolaze? Jesu jos opsesivni sa svojim sinom?

url=https://daisypath.com]
Cure ne znam jeste vidile, maca znam da ti jesi, al otvorili su zatvorenu grupu na fb Jesenske bebice 2017 pa ako cete se prikljucit...
Maca pa super sto imas pomoc i od svojih i od muza...
Mi zimi ne radimo pa je i mm doma i stvarno pomogne u svemu, al ono bas, bas... Od kad sam rodila, veca je kucanica nego ja.... 😂😂

Luce sad uzivas da prizivis lito 🙈🤣
Ja sam jucer isla s drustvom na veceru a muz je osta s dicon. Doduse sveki mu je pomogla al nema veze, ne smeta mi samo nek bude sve u redu. Kad sam dosla kuci posklonio je sve po kuci. A jos sam i cvice dobila. Ovaj dan zena bi triba bit i cesce 🤣🤣
Moj muz ne voli brisat pod, cistit WC i robu stavit na susenje. Sve ostalo mu je OK. Dobro ne voli ni kuvat 🤣🤣
Al kad smo micica i ja bile u Zg sam je odrzava kucu jer sam tila uzet nekoga da cisti, pere i pegla a on nije da, a rekla sam da ne zelim doc na vikend i onda provest taj vikend cistec kucu. Nije kuva al ostalo je radio. Tako da kad mora moze sve 🤣🙈🙈

Ja se samo moram pohvalit kako je N sinoc zaspao u 22h i probudio se jutros u 7h ,pojeo,i eno ga jos spava,weeee, covjek bi reko da sam se ja naspavala ali ne,naravno da san 555 puta provvjerila zasto se nije probudio 😂

url=https://daisypath.com]
Yel bravo za A! 🤗
Ne brini iz kolica se ne bi moga tako izvrnit ali sad kad se okrece a ne zna glavu dizat je malo zeznuto. Koliko god se on ljutio moras ga stavljat na stomak jer bi triba sad glavu odizat od poda kad ga stavis na stomak. Ne brini sto sad ne zna jer nije tako strasno al mora vjezbat da to nauci.
Micica npr je bila bas nekakva zilava cila al sa 3 miseca na rukama nije bas mogla se odizat i onda nam je ped reka da na sljedecoj kontroli to mira bit bolje jer je to odredjena indikacija za vjezbice. Ja sam je po nekoliko puta na dan stavljala na prsi dok bas ne bi pocela jako plakat i do sljedece kontrole je to bilo dobro.
Misko se npr vec sa 3 miseca odlicno diza unatoc kilima al za sad se samo okrene ne bok. Guz mu je oveci pa nije to lako privrnit 🤣🤣.
Al valjda ce i to uskoro jer vec se dize za polusjedeci polozaj.
Maca poznato mi to. Jedva cekas da se dogodi al kad se dogodi ti sav na iglama sta je. Hahaha Ko bi nama ugodio 🤣🙈
Mi smo jutros bili na operaciji. U 8 smo bili u klinici i vec malo iza 10 smo bili kuci. Micica je moja hrabrica velika i bila je super. A misko je sinoc kasno lega jer su nam uletili kasno gosti i evo jos spava. Budio se on preko nekoliko puta za dojit al jos spava 🙈🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji