Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    19. Listopad 2017. 13:48

uuu, ja znam za jednu curu koja je rodila na stolčiću u st, i to samo zato jer se dugo mučila i nikako nije mogla rodit ležeći, pa su se eto sami sjetili... baš su divni 
    mislim da se ti stolovi mogu podignit u svim rodilištima, u svakom slučaju ja sam mislila da će to bit najgori dio, al meni je položaj bio dobar, zapravo podigneš leđa, brada na prsa, koljena maltene na prsima... teško bi to nazvala ležanjem 

• Mamuka
    19. Listopad 2017. 13:52

Moje terminuse Hope i Luce jel vi imate “problema” sa kilima? Moji nenormalno skaču. Jučer se vagala pa je ispalo da sam u cca 7 dana dobila kilo ipo, a jutros sam još u plusu za cilo kilo. Majke mi ne razumin di, šta, kako i zbog čega....
    U 1T sam u 9. mj čak izgubila kilo al sad.... ne znam di je kraj. Ispada sa sam u plusu 11,5kg šta ajd nije strašno al to kako se penju je strašno. Ne kažem da ne jedem al toliko stvarno nisam. Plus i krećem se i kuhan i po kući raduckam... 

• Mamuka
    19. Listopad 2017. 14:01

Bebuska stvar je u tome da ne bi treba ni one trudove koji su pred kraj preležat i općenito taj period poroda jer bi npr gravitacija mogla isto malo pomoći a i kažu da trudove je najteže izdržati ležeći. Nisam probala pa ne znam, znam samo to sto sam čitala ali ima mi logike.
    Ja sam došla sa puknutim vodenjakom koji je poprilično iscurio a trudovi su bili lagani plus se sporo otvarala pa su mi ubrzo dali drip na najjače i antibiotik tako da su me odmah polegli bez ikakve mogućnosti za izbor. Onaj naslon su mi podigli tek kad je počeo izgon a do tad sam ležala. Doduše ja sam se sama namještala na bok jer mi ležanje na ledjima apsolutno nije bilo ugodno niti sam mogla tako duže od par minuta.

Nina2512
    19. Listopad 2017. 14:23

Cure ja sam bila danas na pregledu,tj radili su mi samo ctg,trudova nema..iduci pregled imam za tj dana,tad cu biti 39+4 dana..mislim da to nece tako skoro😑😑

Barkleys
    19. Listopad 2017. 14:31

Hope - utorkom, ako se dobro sjećam ti si petkom?
    Sanjchi - 11 kg mesaaaa, za koliko je to dana/ljudi...   
    Bebushka - hahaha, opis položaja mi je genijalan...
    Mamuka - ne brini za kile, moje isto rastu nenormalno, ja sam isto sad na +10, svaki tjedan dobim bar pola kile, tako da dok dođem u tvoj tjedan ću te i prešišat. -.-

Gle ovo: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/minimum-kilograma-koje-biste-trebali-dobiti-u-trudnoci-1093

Tu piše kao koliko kg otpada na posteljicu, na vodu, na ovo, na ono...pred kraj članka...a kad to izračunaš još ćeš biti u manjku s kilama! :D

• Bebushka
    19. Listopad 2017. 14:37

Mamuka

Bebuska stvar je u tome da ne bi treba ni one trudove koji su pred kraj preležat i općenito taj period poroda jer bi npr gravitacija mogla isto malo pomoći a i kažu da trudove je najteže izdržati ležeći. Nisam probala pa ne znam, znam samo to sto sam čitala ali ima mi logike.
    Ja sam došla sa puknutim vodenjakom koji je poprilično iscurio a trudovi su bili lagani plus se sporo otvarala pa su mi ubrzo dali drip na najjače i antibiotik tako da su me odmah polegli bez ikakve mogućnosti za izbor. Onaj naslon su mi podigli tek kad je počeo izgon a do tad sam ležala. Doduše ja sam se sama namještala na bok jer mi ležanje na ledjima apsolutno nije bilo ugodno niti sam mogla tako duže od par minuta.

Ma apsolutno se slazem, nadala sam se takvom scenariju (hodanju, lopti makar na sve cetiri pa da mi mm masira ledja) al mi nisu dali da se pomaknem s livog boka skoro 4 sata jer inace nije dobro ocitava ctg, molila sam ih i preklinjala ali ne...grrr, pa i zdrav bi se ukocija i patija a kamoli ovako 
    Al ajde "normalne" trudnice ne moraju tako pa se nemojte brinit cure, lipo odvrnite prenatal jogu, meni se cini da nakon par onih dubokih cucnjeva beba samo sta ne izadje sama ☺

Barkleys
    19. Listopad 2017. 14:38

sanjchi255

Hahah Hedgehog…nek se nade…mi smo inace veliki mesojedi😅 ostali smo bez mesa pa ono, uzela sam za skrinju…kupila sam 5 kg fasiranog, evo vec potrosila kilo i po, na sarmu😂 ode to taj cas

AAAAa....škrinja. Sve kužim. Kako živim u stanu, i to onak, relativno malom, zaboravila sam uopće da postoji taj kućanski aparat. Nama je ona mala kockica u sklopu frižidera pojam škrinjeee.   

Barkleys
    19. Listopad 2017. 14:41

Ana2711

Cure ja sam bila danas na pregledu,tj radili su mi samo ctg,trudova nema..iduci pregled imam za tj dana,tad cu biti 39+4 dana..mislim da to nece tako skoro😑😑

Ma bitno da je sve spremno! A sad sve 4 u zrak i čekaj :D :D :D
    Ili možeš ići već provjerenim metodama od cura 

barbs
    19. Listopad 2017. 14:44

Hedgehog

AAAAa….škrinja. Sve kužim. Kako živim u stanu, i to onak, relativno malom, zaboravila sam uopće da postoji taj kućanski aparat. Nama je ona mala kockica u sklopu frižidera pojam škrinjeee.

AHAHHAAHAHAHAA
    k'o da ovo ja pišem

• Barbi13
    19. Listopad 2017. 14:45

barbs

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/pet-alternativnih-polozaja-za-laksi-porod-29
    DA SAM BAREM OVO PRIJE PROČITALABbrletic, neee, Sanjchi se STVARNO nije javila…

Cure koje trebate rodit trazite loptu da vam daju meni je pomoglo u trudu da se namjestim i vazno je ne bit ukocen.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.