Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    19. Listopad 2017. 12:13

Bebushka

Ja sam isto mislila da ne mogu bez grudnjaka, al stvarno super drze i dosta su debele, em uvik imam i one jastucice pa tu ima slojeva ☺
    I ne treba ti neki veliki broj, meni su M super (172 cm, 70tak kila)

E super, odmah si mi odgovorila na sva druga pitanja :D  
    Ma ja nisam osoba od grudnjaka, def. ne po noći, a i kad sam doma, znam često furati samo one sportske topiće...toliko su se već rastegli da ono...Dobro, da je moj ponos nešto veći vjerojatno bi i prije razmišljala o tome...ali sad su ono ogromneeee. :D :D 
    Čini mi se ta potkušulja dosta praktičnom, pogotovo ako mogu ugurati još i jastučice. Prekrasno!

Barkleys
    19. Listopad 2017. 12:18

BBrletić - kako si ti? Brojiš sitno do izlaska? Da, moj dira trbuh ko da je ograda pod naponom, a kamoli da ga zamolim da me brije....hahaha. Mislim da ću i ja doći ko park prirode. :D
    Barbs - super je link, mislim da je neka od nas sa jesenskih rekla da je rodila na sve 4. Meni je samo bitno da ako sam već u ležećem položaju da mi bar leđa budu dignuta malo, nadam se da su im ti "kreveti/stolci" tak napravljeni :S
    Da, baš čudno za Sanjchi - ili je u nekim radovima ili u rađaoni :D

• Mamuka
    19. Listopad 2017. 12:19

E Barbs mos mislit kako kod nas možeš birat položaj za rodit. Sve je prilagodjeno doktorima i babicama a ne rodiljama tako da od ovog ništa. Bar u St. Zaboli njih cosak šta je tebi lakše, samo ti lezi da oni to mogu zgodnije odradit.
    Ja sam tako za prvi porod mislila tražit ovu stolicu, ali u St ima samo 1 i plus za to je kao obučena samo 1 babica i 1 doktor. Plus oni bi tribali na podu sjedit/ ležati i hvatat bebu. Mislim da ne moram ni pričati koliko se to koristi..... Nisam je na kraju ni tražila a da sam tražila mislim da bi mi bilo isto osim sto bi možda naljutila još babicu i doktoricu zato sto to tražim 😂

barbs
    19. Listopad 2017. 12:28

Mamuka

E Barbs mos mislit kako kod nas možeš birat položaj za rodit. 

Potpisujem!
    Meni je cimi iz bolnice rekla kako su me morali na noge staviti i da hodam što više jer mene su stavili da ležim i automatski mi je bilo gore tj. više je boljelo.Ali ok, mene su nakon 16h stavili da ležim radi epi, ali prije toga mi nisu rekli da mogu hodati  Za drugi put ću - PAMETNJEEEE 

19. Listopad 2017. 12:58

barbs

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/pet-alternativnih-polozaja-za-laksi-porod-29
    DA SAM BAREM OVO PRIJE PROČITALABbrletic, neee, Sanjchi se STVARNO nije javila…

Ja sam isprobala svakako. Najvise sam na boku bila. 

luce <3
    19. Listopad 2017. 13:05

Belle bolje da si na promatranju u bolnici da vide di je problem nego da si kod kuce pa da se jos vise brines... Kakvo je danas stanje??
    Barbs D bas super napreduje pravi decko 😉
    Mamuka slazem se sa apsolutno svim sto si napisala
    Danas sam se sitila Senoritakova bas me zanima kako se snalazi sa svojom curom... Je li se neko mozda cuje s njom? 

luce <3
    19. Listopad 2017. 13:10

Mi smo jucer bili na kontroli sve je u redu moja cura je procijenjena na 2950g... Ja sam uloziva za clanak prsta... Doktor je zadovoljan sa svim kako napredujemo... Kontrola je za tjedan dana i reka mi je da bi bilo dobro da se do onda otvorim za prst jer ce mi bit puno lakse ako to ide postepeno...
    Jucer smo isli platit u st rodiliste da tata moze s nama na porod pa mi je rekla da dodjemo 8.11. Na jedno predavanje o porodu i dojenju i da mozemo razgledati radjaonu da bi to bilo dobro jer nam je prvi porod, a da na ovo ostalo ne idemo.... Valjda cemo docekat 8.11. Jer ja imam cilo vrime osjecaj da cu ranije rodit

Hope
    19. Listopad 2017. 13:21

Yel ja stvarno nemam komentara za tvoju situaciju sa svekijima niti znam neki pametan savijet koji bi ti pružila!! Mi isto živimo sa svekrvom i svekrom u istom dvoristu ali u smeće različite kuće,i sva sreca pa nisu ljudi koji se previše petljaju,normalno da znaju nekaj rec al ono kaj nama pase poslušamo a ono kaj ne to izignoriramo!! A i sva sreca kaj moj muž neka takta da nam se netko petlja u nekaj kaj mi odlučimo pa odmah kaže!! Al eto svekica mi je dobra,uvijek ako može pomogne a ako ne može neće odmoc!! Moji su dve ulice dalje i često smo kod njih,fala Bogu kaj su svi oko mene takvi inace bih poludila zato kaj sam ja zivcenjak 😂
    Barbs znaci mali D je ko gljiva,samo raste,medenjak mali 
    Sanjchi javiiii se javiiiiii se 😎💪🏻
    Hedgehog kojim danima si u TA?

Hope
    19. Listopad 2017. 13:22

Yel ja stvarno nemam komentara za tvoju situaciju sa svekijima niti znam neki pametan savijet koji bi ti pružila!! Mi isto živimo sa svekrvom i svekrom u istom dvoristu ali u smeće različite kuće,i sva sreca pa nisu ljudi koji se previše petljaju,normalno da znaju nekaj rec al ono kaj nama pase poslušamo a ono kaj ne to izignoriramo!! A i sva sreca kaj moj muž neka takta da nam se netko petlja u nekaj kaj mi odlučimo pa odmah kaže!! Al eto svekica mi je dobra,uvijek ako može pomogne a ako ne može neće odmoc!! Moji su dve ulice dalje i često smo kod njih,fala Bogu kaj su svi oko mene takvi inace bih poludila zato kaj sam ja zivcenjak 😂
    Barbs znaci mali D je ko gljiva,samo raste,medenjak mali 
    Sanjchi javiiii se javiiiiii se 😎💪🏻
    Hedgehog kojim danima si u TA?

Hope
    19. Listopad 2017. 13:24

Ovo "smeće" kaj sam napisala mi je samo izbacilo,uopce ne znam koju sam riječ htjela napisat 😅😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.