Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 12. Listopad 2017. 08:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 12. Listopad 2017. 08:46

[OBRISANO] 12. Listopad 2017. 08:47

I_me
    12. Listopad 2017. 08:55

tko je komentirao da su chiccovi ili pelzy ulosci ogromni ko pelene?! 😂
    Ja sam u bolnici dobila od sestara ove ogroooomne!!!! To su ko 2 pelzy jedan kraj drugoga. To sam kumi slikala u bolnici da vidi sto ju ceka 😂 sad mi zao sto nisam slikala usporedno sa pelzyem da vidite razliku. 😂 al za 1 dan su odlicni!

[OBRISANO] 12. Listopad 2017. 09:14
    [OBRISANO] 12. Listopad 2017. 09:16
    [OBRISANO] 12. Listopad 2017. 09:19
    Belle84
    12. Listopad 2017. 09:25

Mamisita sad kad nam je nasa Suncokretica rodila bas me zanima koja ce od nas dvije prije 😊 Jesi ti iz zg? U kojoj bolnici radjas?

• sretna
    12. Listopad 2017. 09:27

Spremila sam torbu za rodiliste, bar mislim 😄 nadam se da nisam nesto zabiravila

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 09:35

sretna

Spremila sam torbu za rodiliste, bar mislim 😄 nadam se da nisam nesto zabiravila

Ja danas govorim dragom da je torba spremljena pa da mi je donese jer idem taksijem a on mene pita a gdje ti je torba a gleda u nju danima😂😆a jesu smotani ti muski

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI