Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    19. Listopad 2017. 10:35

Hedge moje iskustvo:
    Potkosulje iz h&m obozavam!! Imam samo dvi vec sam rekla prijama da mi njih kupe za babinje, uz nju ti ne triba grudnjak a dok dojis nisu ti goli bubrezi ako nemas majicu s izrezom nego ovu gornju podignes, def preporucam
    Pregled- na otpusnom pise za 6 tjedana, ja se narucila jos nisam bila
    Dlacice - ja sam vec pisala da se ni inace ne brijem/drpiliram, a i nisam nesto dlakava ☺ tako da sam ja dosla prirodna u rodit, inace bi me oni obrijali al nekako nisu stigli i valjda vec dugo nisu imali takav slucaj  rodila sam skroz normalno i nije mi ni kasnije nista smetalo...dapace, jednom kad sam isla brijat bikini zonu sve mi izbacili oni crveni pristici pa si uopce ne zelim nadrazivat raj dio tijela kad mi nije nuzno 

• Mamuka
    19. Listopad 2017. 10:54

Hedgehog
    Brijanje - prvi put sam se brijala kad sam polazila u rodilište ali naravno nervoza i to šta ništa ne vidiš urade svoje pa je to izgledalo vise ko da me koza obrstila a ne da sam se brijala. No njima je bilo dovoljno dobro i nisu ništa dirali. Koliko sam zaključila iz priča ne moraš biti ćelava kako ti kažeš 😂😂 nego je dovoljno da je koliko toliko uredno.
    Prvi pregled nakon 6 tjedana sam išla al meni je krvarenje prestalo nakon niti 3 tjedna tj nakon 3 tjedna sam već dobila stvari a dojila sam. Dakle ništa od onih priča dok dojis nećeš dobit stvari. 😤
    Potkošulje za dojenje ja nisam kupovala jer sam bila kupila grudnjake pa sam koristila obične potkošulje iz HMa sa malo većim izrezom i njih bi samo bretelu skinula na onoj strani koju smo koristili i bilo mi je OK. Ja inače ne mogu hodati bez grudnjaka, nelagodno mi je i neprirodno tako da ne znam kako bi se navikla na potkošulju samo.

• Bebushka
    19. Listopad 2017. 11:23

Ja sam isto mislila da ne mogu bez grudnjaka, al stvarno super drze i dosta su debele, em uvik imam i one jastucice pa tu ima slojeva ☺
    I ne treba ti neki veliki broj, meni su M super (172 cm, 70tak kila)

• Barbi13
    19. Listopad 2017. 11:23

Hedgehog

Barbs - Woohooo, kg i 5 cm u mjesec dana. Ja malo pratim onu Rodinu grupu na FB, i koliko sam skužila to je odličan napredak.Mamuka - ajme ovo si baš lijepo napisala, dug je još put, hahaha, joj. Mi buduće mame nismo ni svjesne. Možda i bolje?Imam par pitanja za mame koje su rodile već:Brijanje - okej, znam da uz klistir ide i brijanje radi reza, ali mene zanima u kakvom ste stanju došle, oprostite na izrazu ali jeste li bile ćelave ili ste imale ekipu dole? Ja sam odustala od nekog pretjeranog uređivanja, malo skratim i bikini zonu eventualno uredim. Nemam niti volje, niti živaca. Jesu vam dlačice poslije smetale prilikom krvarenja itd.Prvi pregled kod ginekologa nakon poroda - kad to treba? Nakon koliko mjeseci?Potkušulje iz H&M - jel netko ima one potkušulje kao za dojilje? Izgledaju mi fora, vidjela sam ih samo preko neta, ne uživo. Jel to korisno? Ako netko ima iskustva s njima da pliz podijeli :)

Oprostite na dugom postu, ali od pol 5 ne mogu spavati pa švrljam po netu, blejim i slično…. :D

Ja sam ti dosla ko amazonka😂😂i sve su mi obrijali nisam vise imala volje ici na brazilku a kad sam dragog pitala da mi on ukakio se da od straha da me ne poreze😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    19. Listopad 2017. 11:30

Hedgehog, odg.sam ti na pitanja na mama grupi!  Vidjela sam da si i tamo postavila ista pitanja, a ovdje prođem - eto - da vidim što ima kod vas  Ja ne pratim tu Rodinu grupu  Jesam u toj grupi, ali nemam vremena da pratim išta 
    Mame, kako stojite? Kako ste? 
    Tko danas ima pregled?

barbs
    19. Listopad 2017. 11:32

Mene je muž pitao još po ljeti ako želim da me obrija, ali sam odbila  Ne znam zašto  Nije da ništa od toga nije vidio 

• Barbi13
    19. Listopad 2017. 11:53

Sanjchi se nije javila cijelo jutro ili sam nesto preskocila

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    19. Listopad 2017. 12:04

barbs

Hedgehog, odg.sam ti na pitanja na mama grupi!Vidjela sam da si i tamo postavila ista pitanja, a ovdje prođem - eto - da vidim što ima kod vasJa ne pratim tu Rodinu grupuJesam u toj grupi, ali nemam vremena da pratim ištaMame, kako stojite? Kako ste?
    Tko danas ima pregled?

Da, tek mi je nakon objave palo na pamet da su pitanja više za mamice. Ma ta grupa je ono. Sekta. :D ja sam saznala neke korisne informacije, ali se često znaju u komentarima onak prepucavati. Npr. Ne do bog da netko tko traži savjet spomene da je beba makar i 1 dan bila na ADu. Odmah krenu s drvljem i kamenjem. Da zašto pa kako itd. Onak, živi i pusti druge da žive po svom. :) 

barbs
    19. Listopad 2017. 12:08

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/pet-alternativnih-polozaja-za-laksi-porod-29
    DA SAM BAREM OVO PRIJE PROČITALA 
    Bbrletic, neee, Sanjchi se STVARNO nije javila...

• Mamuka
    19. Listopad 2017. 12:12

Bebushka koji br grudnjaka nosiš sad? Nije da mi je nešto prebitno nego čisto info koliku masu mogu držat na okupu. 🤣
    Moram kupiti još koji grudnjak za dojenje jer sam ostala sa 2 pamučna. 1 malo bolji tj postavljeni ne mogu naći nikako, ne znam di mi se zagubio. A možda sam ga i posudila pa mi nisu vratili. Ne bi bila jedina stvar 😡
    Sanjchi nema cilo jutro tako da mi je to čudno. Pregled joj je sutra. Možda je Lucija ipak odlučila ic vani.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.