Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Kolovoz 2017. 21:31

violeta1

Mamuka mogu ti samo reci kcer je kcer a snaja je snaja. I nedavno sam procitala pricu, al ukratko da ju skratim: Pricaju dvije prijateljice i jedna mama drugoj prica ja sam udala kcer, njen muz divan, cisti, kuha, pere, ona je bas sretna zena. A moja snaja, katastrofa,ta kao da je kraljica, moj glupi sin mora cistit, kuhat, prat, sve joj pomaze.
    I to je bas istina, jer vidim i kod moje svekrve, kcer je zakon, ali ja hvala Bogu nemam dlake na jeziku, i samo kulturno bezobrazno kazem kada mi nesto ne pase, a ako mi bude sefovala za djete ili neki problemi budu bili, ima da ujedam kao lavica 😁😊

Tako i moja svekriva...hahhahaha.....a ta prica mi je poznata😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

23. Kolovoz 2017. 21:35

violeta1

sanjchi255

Ja danas 90% dana soliram😩 dragi na sto strana letim..vec mi dopizdilo bit sama…
    E i da…majstor koji mi je trebao radit kuhinju ne javlja se vec 3 dana..ima od mene propustenih brat bratu 30 komada😑😑
    I zvala sam drugog…bio oko 8..Kaze da i ima posla i nema…sad cekam da vidim kolko ce para trazit😓😓 moj ce dragi poludit samnom😂 najveci problem je kaj i ovaj majstor radi u firmi od 8-4 pa onda popodne i vikendima moze nest napravit…a jos ima i doma posla s povrcem..e place mi se sad😫 danas je muz reko da bi najradije uzeo motorku i popilio kuhinju na sitne dijelove😂😂

Razumijem te totalno. Nama majstor je razvuko kapiju evo vec danima mrda…te umoran dode s posla, te mu se neda i te spike. Danas je sve zavario i izmjerio i jos lim i napokon gotovo. Nadam se jos jednom dode i da je to to.
    Naoruzaj se strpljenjem 😊 I samo lagano naprijed.

Strpljenje otislo baj baj danas kad mi se ovaj nije javio nakon 100-tog pozova i 50-te poruke....
    Ja vec tri tjedna nemam kuhinje😌 kuham u hodniku. I vec mi je lagano dosta. Do kraja 9. mj sve treba bit gotovo i sva oprema za bebu kupljena jer nikad se nezna, onih 24 dana u 10. mj mogu lako postat 5 dana😫 tako da mi je vec dosta. U mjesec dana sve to treba napravit. A posla imaaaa😱😱

Kiki156
    23. Kolovoz 2017. 21:40

Mamuka da, ja mislim da je to inat i sto vise pokazes da ti nesto smeta oni ce biti gori. Meni je isto muka jer mi se jednostavno ne da biti u svadi i napetim odnosima, ali moje je dijete iznad toga. Nadam se da cu se moci oduprijeti tome svemu. Ne znam zasto je to tako, mozda jer je, kako Vileta kaze kcer kcer, ali i sin je sin zar ne? Ako je sin normalan onda i njemu zagorcavas zivot ako ga zagorcavas njegovoj zeni. Kazem normalan jer ne racunam mamine sinove kojima je mama iznad svega, zamisli tek tu muku. Moj je srecom uvijek uz mene.. 
    Sanjci blago vama s posjetama, ne znam sta glume tu kod nas u bolnicama...

Suncokretica
    23. Kolovoz 2017. 21:41

Mene danas cijeli dan muči želudac, dosta mi se trbuh izdigao pa pretpostavljam da mi sve pritišće, možda je i zbog okreta bebe, sad već osjećam da su udarci više gore. I ne znam kako smiriti želudac, pijem mineralnu i jedem laganu hranu kao i prije. Ima li tko kakav savjet?
    Marijana, ja sam ručnike kupila u Pepcu za 35 kn, super su!
    barbs, super za dobre vijesti s pregleda! 
    Pupy, žao mi je zbog bake, znam kako je to teško... Drži se!

violeta1
    23. Kolovoz 2017. 21:44

sanjchi255

violeta1

sanjchi255

Ja danas 90% dana soliram😩 dragi na sto strana letim..vec mi dopizdilo bit sama…
    E i da…majstor koji mi je trebao radit kuhinju ne javlja se vec 3 dana..ima od mene propustenih brat bratu 30 komada😑😑
    I zvala sam drugog…bio oko 8..Kaze da i ima posla i nema…sad cekam da vidim kolko ce para trazit😓😓 moj ce dragi poludit samnom😂 najveci problem je kaj i ovaj majstor radi u firmi od 8-4 pa onda popodne i vikendima moze nest napravit…a jos ima i doma posla s povrcem..e place mi se sad😫 danas je muz reko da bi najradije uzeo motorku i popilio kuhinju na sitne dijelove😂😂

Razumijem te totalno. Nama majstor je razvuko kapiju evo vec danima mrda…te umoran dode s posla, te mu se neda i te spike. Danas je sve zavario i izmjerio i jos lim i napokon gotovo. Nadam se jos jednom dode i da je to to.
    Naoruzaj se strpljenjem 😊 I samo lagano naprijed.

Strpljenje otislo baj baj danas kad mi se ovaj nije javio nakon 100-tog pozova i 50-te poruke….
    Ja vec tri tjedna nemam kuhinje😌 kuham u hodniku. I vec mi je lagano dosta. Do kraja 9. mj sve treba bit gotovo i sva oprema za bebu kupljena jer nikad se nezna, onih 24 dana u 10. mj mogu lako postat 5 dana😫 tako da mi je vec dosta. U mjesec dana sve to treba napravit. A posla imaaaa😱😱

Jaoo da, posla imaaa... uh ne znam sta da ti kazem, osim sretno i nadam se da ce sve bit po planu i na vrijeme gotovo. 😊

23. Kolovoz 2017. 21:48

Hvala Violeta....nadam se da ce mi se baustela napokon maknut iz kuce..cim cim prije tim tim bolje😳 

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 21:53

Uff sanjchi ne bih ti bila u kozi. Mi smo u zadnji cas nakomod rijesili renoviranje, proslu jesen. Da sad imam radove - ne hvala....muka mi i od ovih ormara....jos cekamo ostatak kroz 10ak dana, samo jednog smo rijesili prosli tjedan.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 21:55

Suncokretice osim laganije hrane, obvezno manje obroke. Znaci vise puta po malo....pred kraj T nema prejedanja.....ja se bila navikla jest dupli rucak ali kako je beba rasla tako mi "do nosa dodje" pa sam smanjila kolicine kohe najednom unosim. Ali zato jedem svako malo 

žena-majka-carica:)

23. Kolovoz 2017. 22:02

treca_sreca

Uff sanjchi ne bih ti bila u kozi. Mi smo u zadnji cas nakomod rijesili renoviranje, proslu jesen. Da sad imam radove - ne hvala….muka mi i od ovih ormara….jos cekamo ostatak kroz 10ak dana, samo jednog smo rijesili prosli tjedan.

Ah...zida se zid za spajzu, treba podest stavit na stepenice i zatvirit spajzu skroz knaufom, vrata se trebaju postavit na hodnik koji vodi na ljetnu, kuhinju stavit, plocice poljepit, struju dovrsit, pokrecit...jos ako cemo u to ubacit centralno (to nismo sigurni).... I jos uz sve to kupit sve potrebno.. Uzas jedan sto mi se sve tako pred kraj nabilo. Najvise me panika hvata da necemo stic sve na vrijeme😫 
    A sta bude bude, sad mi nema natrag..

• Mamuka
    23. Kolovoz 2017. 22:04

Kiki ja nisam tip koji ce ic radit sukobe ili potencirat nesto. Jednostavno se odmaknem i to je to. Znam da u takvim slucajevima kako god da bilo ja sam ta koja je kriva pa ono... Bolje ne.
    Al eto u tom periodu kad se tek vi privikavate na bebu su dozivljaji jos sto puta jaci i bas na svasta pazis. Neman ti sta drugo rec osim sritno i nadam se da ce tvoji imat vise sluha od mojih.
    Sanjchi to je bas koma. S majstorima je uvik neko navlacenje jos ovako kad je to u ovom trenutku i nikad ne znas jel ce beba uranit i oces sve stic.... Bome oboruzaj se strpljenjem jer ce bit jos situacija dok god to sve ne pozavrsavate. U moje mame selu je kao najgora kletva dabogda kucu gradio. Mislim da je to s razlogom tako. Ni sa stanom nije lako, al kuca je jos veci baksuz. Drzi se Sanjchi i sritno.
    Suncokretice mislim da tu nema nekog lijeka osim malih porcija i laganog jela plus potpomoc probavu koliko mozes. Kako se bude spustao stomak bit ce ti lakse al ja ti ne znam da ima ikakvih carobnih rjesenja osim vrimena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.