Pojavila se kontrolna linija, i skroz desno, na rubu neka čudna. Je li to pozitivan test ili nešto random? Nije odmah pokraj ove kontrolne kao što bi trebala biti
evo slika je na ovom gore linku. otkad znam za sebe, imala sam redovne menstruacije, sad mi kasni već 7 dana. napravila sam 4 testa dosad (ne odjednom, nego prošlih dana jedan dnevno), svi su bili negativni, i jutros 5. s prvom mokraćom, koji je ispao ovakav pa me zanima je li i taj negativan ili?
Negativan.
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Negativan.
hvala na brzom odgovoru. brine me zašto mi onda kasni toliko, možda zbog stresa jer mi je u zadnje vrijeme dosta stresno na poslu i opterećuju me neke stvari... ginekolog mi je na godišnjem do 6. 9., valjda nije nešto opasno, čim se vrati idem na pregled
Negativan.
hvala na brzom odgovoru. brine me zašto mi onda kasni toliko, možda zbog stresa jer mi je u zadnje vrijeme dosta stresno na poslu i opterećuju me neke stvari… ginekolog mi je na godišnjem do 6. 9., valjda nije nešto opasno, čim se vrati idem na pregled
Vrlo vjerovatno taj stres, a moze biti jos dosta drugih razloga...7 dana kasnjenja test bi imao jasnu drugu liniju, trudnoca nije. 6.9 nije daleko, strpi se pa ces znati..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji