Joj, hvala ti puno na brzom odgovoru❤️
Ja sam si u glavi vec trudna, cekam ovo jako dugo. Nadam se da ce bit i drugi pozitivan. Planiram radit opet u ponedjeljak. Javim vam svakako
🥰
Joj, hvala ti puno na brzom odgovoru❤️
Ja sam si u glavi vec trudna, cekam ovo jako dugo. Nadam se da ce bit i drugi pozitivan. Planiram radit opet u ponedjeljak. Javim vam svakako
🥰
Biti će, nema druge ❤️ javi 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/R6LL5Wk
Cure morala sam se registrirati da mi netko od vas napise vidi li plus. Ja cijeli dan gledam u ovo i nadam se plusu. Vise mi se urezalo u roznice🤣🤣
Radila sam test sa prvim jutarnjim urinom na dan ocekivane menstruacije. Ciklusi su mi redovni ali nesto kraci. Cca 25 dana!
Hvala Vam puno i pozdrav svima
Za svaki slucaj ponovi sa nekim testom koji nije clear blue nista ja tim testovima ne vjerujem (smece cisto), toliko zena su dali laznu nadu, tako da ponovi sa nekim drugim i sretno da bude pozitivan
Mene su ti testovi dva put zeznuli, nikad više te testove neću uzeti
Simba😘❤️
Cure hvala vam svima na komentarima. Evo upravo sam kupila u mullera njihov test pa ga ujutro testiram! Kazu da je taj ok?
Ja jesam rekla da nije pozitivan test,po meni isto je to pozitivan test i čestitam ti od srca, nego sam samo rekla za sebe kako je meni dva put pokazalo poz a ništa od trudnoće to sam htjela rec
Ja nisam rekla da nije pozitivan test,po meni isto je to pozitivan test i čestitam ti od srca, nego sam samo rekla za sebe kako je meni dva put pokazalo poz a ništa od trudnoće to sam htjela rec
Pozdrav kasni mi menst 3dana ,imam lagane bolove u trbuhu,i osjećaj kao da curim a nisam🤣,napravila sam test,jer radimo na bebi,pa me zanima jel ovo pozitivno il negativno,treba biti kao plusić ,a ja vidim plavu kao svijetlu crticu ili umišljam,😅
Pozdrav kasni mi menst 3dana ,imam lagane bolove u trbuhu,i osjećaj kao da curim a nisam🤣,napravila sam test,jer radimo na bebi,pa me zanima jel ovo pozitivno il negativno,treba biti kao plusić ,a ja vidim plavu kao svijetlu crticu ili umišljam,😅,kako mogu okačiti sliku piše da je došlo do pogreške
IMG_20220320_192957
https://imgbb.com/ ovdje uploadaj sliku i pošalji nam link :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji