Pozdrav svima,
nadam se da mi netko moze pomoc i ima iskustva. Uzimam lijek Victozu (zamjena za Saxendu) za reguliranje tjelesne tezine te uskoro planiram trudnocu, s obzirom da na internetu nema bas puno informacija te pise da bi se lijek trebao prekinuti 2 mjeseca prije planirane trudnoce, a opet negdje pise da poboljsava ovulaciju sto bi mi puno znacilo jer bi voljela ostati trudna kroz nekih par mjeseci, zanima me jel neka od vas bila na terapiji dok je pokusavala ostat trudna i jel sve bilo u redu s trudnocom/bebicom.Hvala unaprijed, pozz. :)
Pozdrav svima,Dižem malo temu ako tko čita. Ima li trudnica s IR koje su na metforminu? Voljela bih da izmjenimo iskustva :)
Nisam trenjtno (trudna), ali sam lani bila i cijelu trudnocu pila metformin ;)
👩🏽33 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️32 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav cure,
stavit ću link na nalaz,pa dok ne odem doktorici, ako netko zna protumačiti ga,bila bih zahvalna. To je moj prvi i jedini OGTT kojeg sam radila u sklopu Mpo.
Hvala unaprijed.
Lp
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Pozdrav cure,
stavit ću link na nalaz,pa dok ne odem doktorici, ako netko zna protumačiti ga,bila bih zahvalna. To je moj prvi i jedini OGTT kojeg sam radila u sklopu Mpo.
Hvala unaprijed.
Lp
https://imgur.com/a/nfWwMH3Link🤭🙂
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Pozdrav cure,
Hvala unaprijed.
Lphttps://imgur.com/a/nfWwMH3Link🤭🙂
HOMA1-IR = (koncentracija inzulina × koncentracija glukoze)/22,5
Što u vasem slucaju znaci (5,3*87,2)/22,5=20,54
Po ovom mislim da imate inzulinsku, jer je granica do 2,3
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji