Pozdrav! Pijem kontracepcijske pilule vec cca 3 godine. Nikad nisam imala problema s njima. Imala sam nezasticene odnose i menstruacija je uvijek bila obilna, crvena i redovna uz grceve prva dva dana. Menstruacija mi je dolazila redovno na datum i cak tocno u sate. No ovaj mjesec, na dane za odmori ili placebo tablete sam imala nezastivcen ondos (dan prije nego sam trebala dobiti menstruaciju. Menstruacija mi je kasnila par sati i kad je stigla, kevi je jako malo, ruzicasta je i smeda. Imam ju vec treci dan i izgleda da ce i cetvrti dan pojavljivati se. Iako je krvarenje nastupilo tocno na dan menstruacije, u svoje 3 godine koristenja pilula, nikad mi nije bila ovako rijetka i cudna menstruacija. Zabrinuta sam da je mozda implantacijsko krvarenje, a ne zelim ostati trudna. Neka misljenja ili savijesti? Sto da radim? Jesam li mozda trudna i kada bi bilo najbolje da napravim test? Molim vas pomozite😔
Nema sanse da bi imala simptome trudnoce 2 dana nakon odnosa. Da bi se uopce ugnijezdilo i poceo ti se luciti beta hcg treba 10-12 dana. Radi svog mira napravi test. Iako je sve ok. Ta krvarenja na piluli i nisu menstruacije nego probojna krvarenja.

Zaboravila sam napomenuti da sam imala jedan nezasticen odnos na ovulaciju i dva odnosa u plodnim danima takoder bez zastite, u jednom od odnosa mu je malo pobjeglo sperme u mene ali samo odma isprala to sve, a to je taman bilo tako 6 do 12 dana od pocetka novog cikliusa tj prije pocetka menstruacije, a menatruacije mi je dosla 14 dana nakon ovulavcije kako je i pravilo (ako to uopce i je menstruacija), makar sam na piluli i zato me to brine i ne razumijem zasto sad tako malo i skoro nista ne krvarim, prvi puta mi se to dogodilo u 3 godine i zbunjena sam i nije mi jasno kako mi se to dogoditi makar redovno pijem tablete, koji je onda razlog slabije menstruacije bas sada?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji