Implantacijsko krvarenje ili menstruacija?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plavacura92828
    13. Studeni 2019. 01:01

Pozdrav! Pijem kontracepcijske pilule vec cca 3 godine. Nikad nisam imala problema s njima. Imala sam nezasticene odnose i menstruacija je uvijek bila obilna, crvena i redovna uz grceve prva dva dana. Menstruacija mi je dolazila redovno na datum i cak tocno u sate. No ovaj mjesec, na dane za odmori ili placebo tablete sam imala nezastivcen ondos (dan prije nego sam trebala dobiti menstruaciju. Menstruacija mi je kasnila par sati i kad je stigla, kevi je jako malo, ruzicasta je i smeda. Imam ju vec treci dan i izgleda da ce i cetvrti dan pojavljivati se. Iako je krvarenje nastupilo tocno na dan menstruacije, u svoje 3 godine koristenja pilula, nikad mi nije bila ovako rijetka i cudna menstruacija. Zabrinuta sam da je mozda implantacijsko krvarenje, a ne zelim ostati trudna. Neka misljenja ili savijesti? Sto da radim? Jesam li mozda trudna i kada bi bilo najbolje da napravim test? Molim vas pomozite😔

yvette
    13. Studeni 2019. 01:10

Nema sanse da bi imala simptome trudnoce 2 dana nakon odnosa. Da bi se uopce ugnijezdilo i poceo ti se luciti beta hcg treba 10-12 dana. Radi svog mira napravi test. Iako je sve ok. Ta krvarenja na piluli i nisu menstruacije nego probojna krvarenja.

• plavacura92828
    13. Studeni 2019. 03:33

Zaboravila sam napomenuti da sam imala jedan nezasticen odnos na ovulaciju i dva odnosa u plodnim danima takoder bez zastite, u jednom od odnosa mu je malo pobjeglo sperme u mene ali samo odma isprala to sve, a to je taman bilo tako 6 do 12 dana od pocetka novog cikliusa tj prije pocetka menstruacije, a menatruacije mi je dosla 14 dana nakon ovulavcije kako je i pravilo (ako to uopce i je menstruacija), makar sam na piluli i zato me to brine i ne razumijem zasto sad tako malo i skoro nista ne krvarim, prvi puta mi se to dogodilo u 3 godine i zbunjena sam i nije mi jasno kako mi se to dogoditi makar redovno pijem tablete, koji je onda razlog slabije menstruacije bas sada? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI