lavice, vjeruj mi, mpo nije najgora stvar, dapače mnogim ljudima je donijela najveću radost u životu.

Dvojajcane blizanke 🍒
Ne moraš mi docirati, samo budi nježnija u komentarima, srećom ja se dobro nosim s mpo, drugi ljudi možda ne

Dvojajcane blizanke 🍒
A koji su to dokumenti i koje se to pretrage rade
A koji su to dokumenti i koje se to pretrage rade
- sva dosadasnja medicinska operacija (operacije, nalazi specijalista, ...)
- nalaz krvne grupe i rh za oba partnera
- markeri na hiv, hepatitis b i c za oba partnera - vrijede 6mj
- bakterioloski brisevi cerviksa - vrijede 3mj
- klamidija, ureoplazma i mikoplazma
- papa ne starija od godinu dana
- hormoni 3-5 dana ciklusa
- ako si u braku kopija vjencanog lista, ako nisi onda ovjerena izjava kod biljeznika x2 i to za svaki postupak nove
To ti je pocetak, onda ako se u meduvremenu otkrije jos nesto ces dobiti dodatne. Ja sam otkrila da imam povisenu stitnjacu pa su me trazili nalaz endokrinologa i imam Hashimoto pa sam dobila i terapiju za to

Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
A koji su to dokumenti i koje se to pretrage radeA koji su to dokumenti i koje se to pretrage rade
- sva dosadasnja medicinska operacija (operacije, nalazi specijalista, …)
- ako si u braku kopija vjencanog lista, ako nisi onda ovjerena izjava kod biljeznika x2 i to za svaki postupak nove
To ti je pocetak, onda ako se u meduvremenu otkrije jos nesto ces dobiti dodatne. Ja sam otkrila da imam povisenu stitnjacu pa su me trazili nalaz endokrinologa i imam Hashimoto pa sam dobila i terapiju za to
Za partnera spermiogram dobro to se valjda podrazumijeva :)

Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
A koji su to dokumenti i koje se to pretrage radeA koji su to dokumenti i koje se to pretrage rade
- sva dosadasnja medicinska operacija (operacije, nalazi specijalista, …)
Za partnera spermiogram dobro to se valjda podrazumijeva :)
Ok hvala
Dobro vecer zanima me dali za MPO moramo ja i decko bit u braku ili ne
U braku ilii izvanbračnoj zajednici.
Jedan ispravak ''- ako si u braku kopija vjencanog lista, ako nisi onda ovjerena izjava kod biljeznika x2 i to za svaki postupak nove'' ovog tu dakle i vjenčani i nevjenčani trebaju ovjeravati za postupak pristanak!!, ali nevjenčani ujedno moraju i ovjeriti (jednom u godinu dana) izjavu o postojanju izvanbračne zajednice.
Dobro jutro zanima me dali ce moj decko ic na preglede posto mu je zadnji spermogram pokazao dijagnozu normalnozoospermiju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji