Humana reprodukcija-prvi pregled

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Ana30

    Ana30

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Bokic drage zenice,mozda nisam dobro pretrazila pa se odmah ispricavam ako zapocinjem istu temu. 
    Danas sam bila prvi puta kod novog ginekola i dobila prvi puta nakon 10 godina pokuavanja trudnoce uputnicu za humanu reprodukcije- pregled,dogovor o th.
    Da li mi mozete pojasniti kakav je pregled,tj sto rade? Da li se ostaje tamo dan/dva ili je to odma gotovo i sto bi bilo th? 
    Do sada sam imala jako ne pristupacnog ginekologa,a danas mi je bilo neugodno ispitivati 100 pitanja…

    Hvala Cam na pomoci!

  • Avatar yvette

    yvette

    Broj poruka: 1235

    Prijavi adminu

    Neces ostajati u bolnici, pitat ce te na pregledu koliko pokusavate, cime se bavi suprug (zbog spermiograma), jeli bilo trudnoca/ spontanih itd. napravit ce uzv, nakon toga ces dobiti popis hormona koje trebas izvaditi 3 dan ciklusa i 21 dan, preporuku za briseve i spermiogram. S tim ides opet kod socijalnog ginekologa i trazis uputnice, kad obavis pretrage ponovno se narucujes kod doktora humane koje ce nakon pregleda nalaza, dati dijagnozu i reci kada krecete u postupak.
    Ne znam doduse sto je th, ne razumijem se u medic.izraze.

    [lilypie.com]

  • Avatar Ana30

    Ana30

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Punooooo hvala na pomoci!!!

  • Miainina26

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dali je bilo sreče

  • nina511

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Dobar  vecer zanima me samo ja i decko smo naruceni na humanu reprodukciju prvi pregled dali mi neko moze napisat koje  preglede obavljamo ja i decko u petrovoj hvala 

  • Avatar ☯️

    ☯️

    Broj poruka: 393

    Prijavi adminu

    nina511

    Dobar vecer zanima me samo ja i decko smo naruceni na humanu reprodukciju prvi pregled dali mi neko moze napisat koje preglede obavljamo ja i decko u petrovoj hvala


    Hej,imas temu potpomognuta oplodnja koja ti je trenutno na vol 6 i za svaku bolnicu imas sve za pretrage i doktore. Koliko znam kod svih su vazni hormonski status,spermiogram,cervikalni brisevi,papa test,rh faktor ako ne znate svoje krvne grupe i testovi na hiv,hepatitis i te bolesti. Koliko znam Petrova priznaje samo svoj spermiogram pa budi spremna da muz tamo mora dati uzorak ☺️ Sretno i slobodno se pridruzi na temi potpomognute da ne prolazis sve sama ☺️

  • nina511

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Hvala 

  • nina511

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    nina511

    Hvala te se pretrage sve obavljaju isti dan u petrovoj   ili se narucuju  za drugu bolnicu 


  • nina511

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Dobro vecer  zanima me  bila sam u petrovoj  i taj doktor iz prtrove me salje  da obavim  prohodnost jajovoda  jer mi moze neko rec  koje ptetrage se obavljaju dalje i koliko tr ptetrage traju mjeseci i  kolko mjeseci  traje da se otkrije  dali cemo morat na umjetnu  

  • vickivale

    Broj poruka: 352

    Prijavi adminu

    Pa testiranje prohodnosti jajovoda, onda prema nalazima ćete vidjeti što i kako dalje. Ne znam što ste dosad obavili, inače nekako se rade pretrage spolnih hormona, hormoni stitnjace i spermiogram kao osnova.

    Dvojajcane blizanke 🍒
    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.