Gubitak simptoma u 6 tjednu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • oneday
    12. Prosinac 2022. 17:31

Pozdrav svima,

danas smo usli u 6tj, ono sto me brine sto su u odnosu na proslih nekoliko dana svi simptomi nestali (bolne grudi, pospanost), treba li se brinuti ili je normalno da simptomi odlaze u potpunosti na pocetku?

Prije  7 dana BHCG je bila 3000, vrijedi li nam da to ponovimo kao znak da je sve ok?

Iduci pregled je tek za 10 dana, nestrpljivi smo.

• mostarka
    14. Prosinac 2022. 12:16

oneday

Pozdrav svima,

danas smo usli u 6tj, ono sto me brine sto su u odnosu na proslih nekoliko dana svi simptomi nestali (bolne grudi, pospanost), treba li se brinuti ili je normalno da simptomi odlaze u potpunosti na pocetku?

Prije 7 dana BHCG je bila 3000, vrijedi li nam da to ponovimo kao znak da je sve ok?

Iduci pregled je tek za 10 dana, nestrpljivi smo.

Pa moguće, ja sam evo 5 + 2 nemam simptoma jos

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI