sad ste me zbunile sa trudničkom knjižicom, ja ju uopće nisam dobila, niti mi ju je ginekolog spomenuo, idem kod socijalnog ginekologa ulazim u 29. tjedan, izvadila sam kompletnu krvnu sliku na početku, te krvnu grupu i Rh faktor, svaki mi put (svakih 5 tjedana) u trudničkoj ambulanti izmjere tlak i težinu i pogledaju urin s trakicom, napravi mi vag pregled i ultrazvuk preko trbuha. radila sam prošli tjedan i ogtt, i pijem folnu i željezo preko recepta plus prenatal i c vitamin koje kupim. ni riječi o trudničkoj knižici. a šta ona uopće služi?
u nju ti meni upisuju podatke s pregleda...i dobila sam ju u 12 tjednu na pregledu (sad sam 15) znači na prošlom pregledu... ugl. upisuju unutra tlak, podatke s uzv-a i slično ... a isto sam kod socijalnog
Ni ja ju nemam al vodim trudnocu u bolnici. Svaki put dobijem nalaz i kronoloski ih slazem u fascikl.
meni je to sestra sama otvorila kod mog socijalca prošli put kad sam došla... upisala podatke i to mi dala i onda je on još upisivao nalaze unutra i podatke s uzv-a
Niti ja nisam imala trudnicku knjizicu i takoder sam vodila trudnocu u bolnici i slagala papire,,i jedan savjet (ovo vrijedi za Petrovu bolnicu) ako zelite sacuvati neke papire od tih pregleda (npr.tezinu bebice i slicno) fotokopirajte si ih jer vam u bolnici vrate samo par bitnih papira poput krvne grupe.. Meni je zao sta to nisam napravila jer sam htijela imati za uspomenu..pa eto da znate :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kak to mislis? Uzeli su ti papire koje si donijela na porod ili ti nisu dali sve nalaze koje su ti napravili u bolnici?
ja sam kod socijalnog al tu njižicu nisam imala ni za prvu trudnoću niti ju imam sada, jednostavno svaki put dobijem isprintan papir sa svime od pregleda i slažem ih na hrpu, a u Merkuru su mi ih sve vratili ništa nisu "zaboravili" tako da sad lijepo uspoređujem prvo s drugim :)
I meni u Merkuru sve vrate, cak sam potpisala da im uzimam i one njihove interne nalaze koje su radili dok sam tamo lezala koje inace ne daju... Koknem nekog da mi nesto uzmu
Meni su vratili samo krvnu grupu,nalaz od stitnjace,urinokulturu,i tako te papire a ostatak nista .. Tako ni mojim cimericama nisu vratili tako je u Petrovoj pa eto ko ce tamo da znate...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni su na Merkuru isto sve vratili, trudnicku knjizicu i sve ostale nalaze i papire koje sam donijela na porod.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji