Ma sigurno možeš! Da, ponesi sve, pogotovo ako će ti radit papu pa da ne radiš ponovno. Na prvom pregledu će ti radit i vaginalni uzv tako da uzmi i slikice.. Koliko si sad trudna? Moja preporuka ti je da ne trčiš odmah na pregled jer će ti se vidjet samo gestacijska vrećica ako je prerano..
Pa u principu radimo na bebi vec par mj . Al jos nije nista 100 jer cekam mjesecnicu. Al zelim se pripremit u slucaju da bude ovaj mjesec vise srece :)
Sretno Samoja.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Samoja drzim palceve i saljem pozitignu vibru da se primilo i da se pokaze plusic na testu
Samoja saljem pozitivne vibrice i da ugledate jedan lijepi plus
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
evo moje kombinacije....oduvijek idem kod privatnika, jednom bila kod socijalnog i zamjerio mi se samo tako uzasno grub i neprofesionalan ( znam da je vecina ok al opet)
uzela sam si nakon tog zdravstveno osiguranje ( ugovorno dobrovoljno) koje me kosta 180 kn mjesecno.
idem samo privatnoj ginicki koju sam sama izabrala a ima ugovor sa tim osig. Ne placam nista ( inace je oko 500 kn pregled) i sve pretrage opet obavim u privatnim poliklinikama tog osig. ( opet ne platim nista) .
Svi su super ljubazni i profesionalni, dođem kad me naruce i odmah sam na redu ( svaka 4 tj) Uvijek se radi pretraga urina , vaganje, pregled i uzv...kasnije razgovor i dogovor za dalje...
Tako sam vodila sve tri trudnoce i nikad problema, dapace, odusevljena sam.
Ja vodim od pocetka u bolnici, socijalnom idem samo po doznake, dala mi je na pocetku D1 uputnicu... i krv i urin svaki mjesec preko soc, briseve i ostalo u bolnici..
evo da se i ja uključim...
sad mi je 8 tjedana. na prvi sam pregled išla sa 3 tjedna jer mi je test pokazao plusić.
Pregledala me i napravila uzv, ali rekla je da je još prepano da se bilo što vidi. dala mi uputnicu za krv i urin.
opet bila na pregledu ovaj tjedan i samo me pregledala i rekla da je sve ok. dala mi uputnicu da za 3 do 4 tjedna odem u bolnicu na uzv- kao njihov je bolji....
sad imam jedno pitanje- ne bi li trebala napraviti uzv prije, pošto još nisam ni imala pravi uzv kad se na prvom nije ništa vidjelo. da provjerim dal se beba dobro razvija i dal srčeko kuca?
dal da odem prije na uzv ili da čekam kako mi je rekla?
kakva imate vi iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji