Da podijelim svoja iskustva. Krvarila sam svakih 14-15 dna kroz 4-5 mjeseci(nije bilo objašnjenja, štitnjača na granici, spoli hormoni zapravo u redu). Krenuli moj dragi i ja razgovarat o djetetu, što je nemoguće kad je situacija takva. Počela sam uzimati Evine kapi(nisam htjela na pilulu-što su naravno 2 ginekologa predlagala) i ciklus mi se odmah iznormalizirao, prvi puta menge nisu bile bolne i 3. ciklus sam ostala trudna. Kad sam shvatila da sam trudna, prestala sam ih pit.Piše da se ne smiju pit u trudnoći. Trudna sam 4 mjeseca, so far so good
zelk
Vidim da od zelk a ni puno prije nije nitko pisao, ali mozda se netko opet javi!
I da, btw.zelk cestitke!! Moja je situacija da sam trenutno u cudu jer nisam sigurna da imam O! 23.dc endometriji mi je bio samo 7mm i gino je reko da je to malo obzirom na fazu ciklusa! Prosle godine sam mjesecima koristila lh trakice i svaki mj.su bile pozitivne, nekad i po 2 dana, ali eto saznah da ni sluz ni one pozitivne ne znace da ce O i biti.
Pitanje (obzirom da ne znam u kakvom su mi stanju hormoni - radim na tome da me napokon netko od dok.posalje na provjeru) dali one djeluju kako sam skuzila - uravnotezuju hormone, ako postoji disbalans, a time i dovode ovulaciju i cijeli ciklus u red? Inace mi je ciklus na 28-30 dana, a pozitivne trakice oko 14.-16.dc!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Vidim da od zelk a ni puno prije nije nitko pisao, ali mozda se netko opet javi!
I da, btw.zelk cestitke!! Moja je situacija da sam trenutno u cudu jer nisam sigurna da imam O! 23.dc endometriji mi je bio samo 7mm i gino je reko da je to malo obzirom na fazu ciklusa! Prosle godine sam mjesecima koristila lh trakice i svaki mj.su bile pozitivne, nekad i po 2 dana, ali eto saznah da ni sluz ni one pozitivne ne znace da ce O i biti.
Pitanje (obzirom da ne znam u kakvom su mi stanju hormoni - radim na tome da me napokon netko od dok.posalje na provjeru) dali one djeluju kako sam skuzila - uravnotezuju hormone, ako postoji disbalans, a time i dovode ovulaciju i cijeli ciklus u red? Inace mi je ciklus na 28-30 dana, a pozitivne trakice oko 14.-16.dc!
Ista situacija i kod mene...ja nekako ne vjerujem u kapi i cajeve,ja pihem duphastone i evo ni one mi ne uspjevaju izregulirati ciklus.Zadnju tabletu popila 5.2 a menstruacije jos nema.
Pitanje (obzirom da ne znam u kakvom su mi stanju hormoni - radim na tome da me napokon netko od dok.posalje na provjeru) dali one djeluju kako sam skuzila - uravnotezuju hormone, ako postoji disbalans, a time i dovode ovulaciju i cijeli ciklus u red? Inace mi je ciklus na 28-30 dana, a pozitivne trakice oko 14.-16.dc!Ista situacija i kod mene…ja nekako ne vjerujem u kapi i cajeve,ja pihem duphastone i evo ni one mi ne uspjevaju izregulirati ciklus.Zadnju tabletu popila 5.2 a menstruacije jos nema.
A jesi pokusavala s necim drugim osim tabletama pa nije funkcioniralo ili?
Jesi isla na nekakve dodatne pretrage?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pitanje (obzirom da ne znam u kakvom su mi stanju hormoni - radim na tome da me napokon netko od dok.posalje na provjeru) dali one djeluju kako sam skuzila - uravnotezuju hormone, ako postoji disbalans, a time i dovode ovulaciju i cijeli ciklus u red? Inace mi je ciklus na 28-30 dana, a pozitivne trakice oko 14.-16.dc!Ista situacija i kod mene…ja nekako ne vjerujem u kapi i cajeve,ja pihem duphastone i evo ni one mi ne uspjevaju izregulirati ciklus.Zadnju tabletu popila 5.2 a menstruacije jos nema.A jesi pokusavala s necim drugim osim tabletama pa nije funkcioniralo ili?
Jesi isla na nekakve dodatne pretrage?
Nisam pokusavala s nicim osim duphastonom.Sutra sam narucena kod dr,nije me slao ni na kakve pretrage.😣😕
Sortiraj odgovore
Najstariji