Ja nisam cula za to do sad
Sad sam kupila macu prah pa cemo vidjeti. samo neznam koliko puta na dan ili samo jednom?
Hvala
Ja vjerujem da su evine kapi pomogle,trudna nisam i imam tu neku sirotu m al super nastavit cu ih i dalje piti skupa sa maca prahom pa cemo vidjet. Jer meni je doktor napomenuo da bi trebala na inekcije a ja igle pikanja ne volim.
Da podijelim svoja iskustva. Krvarila sam svakih 14-15 dna kroz 4-5 mjeseci(nije bilo objašnjenja, štitnjača na granici, spoli hormoni zapravo u redu). Krenuli moj dragi i ja razgovarat o djetetu, što je nemoguće kad je situacija takva. Počela sam uzimati Evine kapi(nisam htjela na pilulu-što su naravno 2 ginekologa predlagala) i ciklus mi se odmah iznormalizirao, prvi puta menge nisu bile bolne i 3. ciklus sam ostala trudna. Kad sam shvatila da sam trudna, prestala sam ih pit.Piše da se ne smiju pit u trudnoći. Trudna sam 4 mjeseca, so far so good
zelk
Vidim da od zelk a ni puno prije nije nitko pisao, ali mozda se netko opet javi!
I da, btw.zelk cestitke!! Moja je situacija da sam trenutno u cudu jer nisam sigurna da imam O! 23.dc endometriji mi je bio samo 7mm i gino je reko da je to malo obzirom na fazu ciklusa! Prosle godine sam mjesecima koristila lh trakice i svaki mj.su bile pozitivne, nekad i po 2 dana, ali eto saznah da ni sluz ni one pozitivne ne znace da ce O i biti.
Pitanje (obzirom da ne znam u kakvom su mi stanju hormoni - radim na tome da me napokon netko od dok.posalje na provjeru) dali one djeluju kako sam skuzila - uravnotezuju hormone, ako postoji disbalans, a time i dovode ovulaciju i cijeli ciklus u red? Inace mi je ciklus na 28-30 dana, a pozitivne trakice oko 14.-16.dc!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Vidim da od zelk a ni puno prije nije nitko pisao, ali mozda se netko opet javi!
I da, btw.zelk cestitke!! Moja je situacija da sam trenutno u cudu jer nisam sigurna da imam O! 23.dc endometriji mi je bio samo 7mm i gino je reko da je to malo obzirom na fazu ciklusa! Prosle godine sam mjesecima koristila lh trakice i svaki mj.su bile pozitivne, nekad i po 2 dana, ali eto saznah da ni sluz ni one pozitivne ne znace da ce O i biti.
Pitanje (obzirom da ne znam u kakvom su mi stanju hormoni - radim na tome da me napokon netko od dok.posalje na provjeru) dali one djeluju kako sam skuzila - uravnotezuju hormone, ako postoji disbalans, a time i dovode ovulaciju i cijeli ciklus u red? Inace mi je ciklus na 28-30 dana, a pozitivne trakice oko 14.-16.dc!
Ista situacija i kod mene...ja nekako ne vjerujem u kapi i cajeve,ja pihem duphastone i evo ni one mi ne uspjevaju izregulirati ciklus.Zadnju tabletu popila 5.2 a menstruacije jos nema.
Ista situacija i kod mene…ja nekako ne vjerujem u kapi i cajeve,ja pihem duphastone i evo ni one mi ne uspjevaju izregulirati ciklus.Zadnju tabletu popila 5.2 a menstruacije jos nema.
A jesi pokusavala s necim drugim osim tabletama pa nije funkcioniralo ili?
Jesi isla na nekakve dodatne pretrage?
Ista situacija i kod mene…ja nekako ne vjerujem u kapi i cajeve,ja pihem duphastone i evo ni one mi ne uspjevaju izregulirati ciklus.Zadnju tabletu popila 5.2 a menstruacije jos nema.
A jesi pokusavala s necim drugim osim tabletama pa nije funkcioniralo ili?
Jesi isla na nekakve dodatne pretrage?
Nisam pokusavala s nicim osim duphastonom.Sutra sam narucena kod dr,nije me slao ni na kakve pretrage.😣😕
A radite na bebi ili samo pokusavas sredit cikluse?
Ja uvijek ispipavam sve opcije..pogotovo kad cujem hrpu poz.iskustava o necem odmah moram probati
Sortiraj odgovore
Najstariji