Drage djevojke i žene, imam pitanje.
Vadila sam hormone prije par tjedana, jer mi je ciklus postao jako neredovit. Ispada da mi je povišen prolaktin i tsh, i da to remeti cijelu situaciju.
Doktorica mi je preporučila evine kapi, ali je rekla da ih pijem samo 10 dana, od 14 dana mc.
A na bočicama piše da se piju 3 mj bez pauze, pa mi sad nije jasno.
I da li netko od vas ima još kakve preporuke za prirodno balansiranje hormona, te smanjenje gore spomenutih.
Veliki pozdrav, od mene nove :))
Pozdrav vidim da nitko ne odgovara, nemam iskustva,ali eto da dobiješ odgovor bar iz pristojnosti.. Čitala sam puno o evinim kapima, i vidjela na više mjesta da se različito uzimaju, ja sam ih kupila na svoju ruku i odlučila piti onako kako piše na kutiji,ali uzalud jer sam već bila trudna, a u trudnoći se naravno ne smiju piti.. Šta se tiče balansiranja hormona ne razumijem se toliko u te biljke da bih ti mogla reći koja je biljka dobra za koji hormon i sl., tako da bi najbolje bilo u biljnoj ljekarni pitati, ja sam zbog PCOSa pila čaj vrkute i stolisnika (vrkuta ujedno uravnotežuje hormone) pa možda nju da piješ? ja sam guglala i ispitivala na sve strane dok nisam našla šta mi treba tako da preporučam isto i sreeetno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Rayne677
Pozdrav
Evo ja sam ti počela piti evine kapi prije 4 tj malo prije početka m (koja se naravno morala izazvati tabletama) pošto imam neredovite cikluse. I evo nakon 4 tjedna opet mi m kasni (zasad 2 dana) ali mi se pojavljuje sluzava krv sad je to radi evinih kapi ili nesto drugo mozda pocetak m neznam ali ja ću ih piti kako pise na kutiji jedino ne ako mi doktor da opet neke hormonske tablete.
Mare, moguće da su kapi nešto pokrenule, po mome mišljenju, bolje probat s alternativnim pripravcima,
pa ako ne pomogne ić na tablete
Evo kod mene situacija sve bolja pocela je polako dolaziti. I da pijem uz evine kapi caj od majcine dusice.
Ja sam pila stolisnik i vrkutu i meni nisu pomagali ti cajevi. A i moguce je da je od stresa sve ja sam godinu i pol bila pod velikim stresom i stalno zivcana i nervozna (naravno na poslu dok me nisu prebacili di sam bez brige i pameti ).
Mare, bitno da ide na bolje ;) A stres je najveći neprijatelj. Meni je doktorica napomenula da se čim više opuštam, pijem čaj od mente za smirenje i da će možda doći u normalu sve skupa.
evo sad sam nasla na ovoj stranici
https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/koje-brandove-prenatal-vitamine-folne-itd-koristite-za-poboljsanje-zaceca-1537
da je i ovaj proizvod dobar
https://www.biobio.hr/maca-prah-proizvod-23460/
Ee da, maca prah. Ja sam ga kupila i konzumirala jedno tjedan dana. Čudnog je okusa, al sa mlijekom dosta dobro. I kasnije sam mailala jednu fitoterapeutkinju, a kako sam imala krivu diagnozu postavljenu, rečeno mi da macca diže estrogene. Iako na svim stranicama piše da spušta hormone koji su visoki i diže niske razine. Možda trebamo nać neko novo mišljenje, ne znam :/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji