Druga jedva vidljiva crta na testu za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

December2024

Test je ocitan u roku 3 min kako i piše .. nije mi prvi clearblue a bome ni evap njihova

Ok ali ova je def...evaproaciska ....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112

Prijavi adminu

December2024

Test je ocitan u roku 3 min kako i piše .. nije mi prvi clearblue a bome ni evap njihova

Svakako sretno❤️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• dijana22

Broj poruka: 100

Prijavi adminu

Cure pomoć
    Jučer mi je bio 24 dan ciklusa,bole me samo jajnici drugo ništa
    Jučer sam došla s posla i radim test onaj za rano otkrivanje i ne pokaže ništa ostavim ga ja i danas ga pogledam onako bzvz idem ga baciti kad ono vidim drugu liniju,jako svijetlu ali ju vidim ko sjenu
    Neću ništa pomišljati jer piše da se treba ocitati u 5 min i da je dalje nevazeci 
    Iskustva?

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

Mareeeee3112

Prijavi adminu

dijana22

Cure pomoć
    Jučer mi je bio 24 dan ciklusa,bole me samo jajnici drugo ništa
    Jučer sam došla s posla i radim test onaj za rano otkrivanje i ne pokaže ništa ostavim ga ja i danas ga pogledam onako bzvz idem ga baciti kad ono vidim drugu liniju,jako svijetlu ali ju vidim ko sjenu
    Neću ništa pomišljati jer piše da se treba ocitati u 5 min i da je dalje nevazeci
    Iskustva?

O kojem se testu radi ako imate sliku pomoci ce

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• dijana22

Prijavi adminu

Išla sam vaditi betu,iznosi mi 10
    To je 10 dpo ali doktor kaže da je svakako pre mala beta,a i jajnici me strašno bole ko kada sam imala biokemijsku pa me nekako strah da je i sada to u pitanju 

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

Mareeeee3112

Prijavi adminu

dijana22

Išla sam vaditi betu,iznosi mi 10
    To je 10 dpo ali doktor kaže da je svakako pre mala beta,a i jajnici me strašno bole ko kada sam imala biokemijsku pa me nekako strah da je i sada to u pitanju

Kako on moze znat dal je premala il ne...bitno je duplanje  ... svakako ti zelim srecu za dva dana ponovi ili 4...tj vadi betu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• dijana22

Prijavi adminu

Pa ja se nadam da će se poduplati,mogu samo čekati ništa mi drugo ne preostaje i hvala tii 🥰🥰

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• mimas

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

https://ibb.co/xs5Y4M7
    Pozdraav ja ne znam jel ludim il ne vidim dobro ili se ovdje stvarno nadzire plusic

• srcekokuca

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Pozdrav da li je taj plus nastao u roku 5minuta od napravljenog testa ili malo kasnije
    Morate ponovit test svakako

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.