Nemojte zamjeriti molim vas…
Samo me zanima da li su ti testovi vjerodostojni nakon dva mjeseca od rizicnog odnosa… radila san jutros isti i negativan je.
Nemojte se brinuti oko trudnoce. Svi testovi su negativni a i menstruacija je bila, 2x. Test od 10 je osjetljiviji i ranije bi pokazao trudnocu- na nizu koncetraciju hormona trudnoce u urinu, nego onaj od 25. No ako ste tolko u strahu, odite do ginekologa, to ce vas smiriti i raspitajte se za opcije kontracepcije.Hvalaa na odgovoru! Znaci ti testovi vaze iako je proslo 2 mjeseca od rizicnog odnosa? Inace imam 19 god, nemam iskustva sa ovim stvarima, sa odnosima sam pocela tek prije par mj, tako da panicim bas što se tice ovoga, a I vas gnjavim istim stvarima. Svakako da cu otici kod ginekologa što prije.Niste trudni! Nakon 2tjedna bi vam trebao pokazati, kamoli 2mjeseca.
Otidjite radije ginekologu nek vam da pilule ili koristite kondome. I malo se educirajteNarucena sam ginekologu za 10 tak dana tek, samo me je zabrinulo jer mi zadnja mesnt nije bila obilna toliko, ali ako su oba testa negativna onda definitivno nije trudnocaNe mora znaciti, ima zena sa negativnim testovima a trudne 😎
🤣🤣🤣🤣🤣obozavam citat tvoje poruke😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, nova sam ovdje. Naime početkom plodnih dana mi se pojavio smeđi iscjedak misleći da su to ostatci menstruacije. Za svaki slučaj sam obavila 2 testa za trudnoću, jedan dnevni koji se pokazao negativnim i jedan jutarnji na kojemu se blago nazire druga crta. Što da radim
Kako mislite sta da radite ponovite jos jedan test ukoliko je pozitivan cestitam trudni ste😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji