Dali sam trudna,?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    21. Siječanj 2025. 13:22

nina511

Dobar dan menstruacija mi kasni 15 dana i 1 dan mi nije bilo dobro osjetila sam mucninu i nila sam bljeda i grudi me malo bole i malo svrbe i malo pecu neznam sta da radim dali je to trudnoca ili simptomi pms

Navedeni simptomi mogu biti i jedno i drugo. Dok ne napravite test ili ne izvadite betu možete samo nagađati jeli jedno ili drugo. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• nina511
    21. Siječanj 2025. 13:54

jasamja

nina511

Dobar dan menstruacija mi kasni 15 dana i 1 dan mi nije bilo dobro osjetila sam mucninu i nila sam bljeda i grudi me malo bole i malo svrbe i malo pecu neznam sta da radim dali je to trudnoca ili simptomi pms

Navedeni simptomi mogu biti i jedno i drugo. Dok ne napravite test ili ne izvadite betu možete samo nagađati jeli jedno ili drugo.

Ok Hvala 

Marchy89
    05. Veljača 2025. 17:54

Da li je nekome bila u jutro tamnija crta na testu, a popodne svijetlija..pa da je na kraju sve bilo ok?? Znam da je koncentracija HCG viša u jutro ali evo pere me strašna nervoza i samo bi htjela potvrdu nekoga da je imao takve testove😓 
    Danas mi je 7 dan od embriotransfera blastociste.. 
    Na slici je gornji test danas u jutro 06:00h, donji test danas popodne 17:00..
    https://ibb.co/3yQgwqnm

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god

jasamja
    05. Veljača 2025. 18:15

Marchy89

Da li je nekome bila u jutro tamnija crta na testu, a popodne svijetlija..pa da je na kraju sve bilo ok?? Znam da je koncentracija HCG viša u jutro ali evo pere me strašna nervoza i samo bi htjela potvrdu nekoga da je imao takve testove😓

Ja bih rekla da je to normalno. Jesi li prije popodnevnog testa unosila više tekućine? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Marchy89
    05. Veljača 2025. 18:21

jasamja

Marchy89

Ja bih rekla da je to normalno. Jesi li prije popodnevnog testa unosila više tekućine?

Nista strano puno tekucine, jedno 3 dcl u periodu od dva-dva ipo sata😕

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god

jasamja
    05. Veljača 2025. 23:13

Marchy89

jasamja

Marchy89

Nista strano puno tekucine, jedno 3 dcl u periodu od dva-dva ipo sata😕

Ponovite test u petak ujutro pa usporedite kako tamni. Sretno 🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Mila123
    13. Veljača 2025. 14:12

Zadnja menstruacija mi je bila 15.1, sljedeca bi trebala biti 15.2.  Jutros radila test negativan, ne znam jesam li prerano uradila? Inace ne umisljam simptome ali me ubija umor, navecer zaspem cim glavu spustim na jastuk sto naravno inace nije slucaj. Inace dorucak moze cekati do 12, zadnjih dana mi je muka (barem mislim da je od gladi) dok ne jedem, kad jedem ok je. Lucenje pljuvacke je bas povecano, svako malo gutam pljuvacku. Iscjedak mi je zuckasto bijel, gust i rastezljiv. Glava me boli ponekad (to i nije neka novotarija), ali sinoc mi se toliko vrtilo u glavi dok sam lezala da sam morala ustati, vode se napiti, ne znam ni sama kako je doslo ni prestalo. Ali sad sve mislim da sam pukla jer simptome neke imam, koje inace nemam, ali jutrosnji - me osporava u svemu… i daa… povremeno osjetim miris povracke, kao da se neko pored mene ispovracao… nadam se da luda nisam haha nego trudna 🤣

• annyatb1
    27. Veljača 2025. 12:30

Pozdrav cure,zene, trudnice, mame i one koje to zele biti a i ja sam jedna od takvih.

Citajuci forum shvatila sam da vam se zelim pridruziti na putu u ostvarenju majcinstva i dijeljenju iskustava. 

Ovaj mjesec smo krenuli MM i ja u akciju al sam isto tako saznala da imam i maternicu u obliku srca ali neki lagani tip pa ne bi trebale biti tolike smetnje. ( idemo pozitivno).

Prilikom pregleda 17.02. receno mi je da je jajna stanica spremna za oplodnju i da ce svaki tren prsnuti pa smo krenuli u akciju ta 2 dana. ( i koji dan prije). Znsci ovulacija se dogodila 17.02 ili 18.02. O simptomima je rano govoriti ali mislim da ih imam par(ili sam umislila).  Ciklus traje od 28 do 40 dana tako da mislim da ce mi  tesko  biti pratiti ovulacije. Eh sad prvo pitanje, da li je rano napraviti test (imam clear blue  za rano otkrivanje trudnoce 6 dana prije mj) 

Hvala i nadam se da cu ja nekad nekome moci pomoci sa mojim iskustvom!

• annyatb1
    27. Veljača 2025. 12:31

Mila123

Zadnja menstruacija mi je bila 15.1, sljedeca bi trebala biti 15.2. Jutros radila test negativan, ne znam jesam li prerano uradila? Inace ne umisljam simptome ali me ubija umor, navecer zaspem cim glavu spustim na jastuk sto naravno inace nije slucaj. Inace dorucak moze cekati do 12, zadnjih dana mi je muka (barem mislim da je od gladi) dok ne jedem, kad jedem ok je. Lucenje pljuvacke je bas povecano, svako malo gutam pljuvacku. Iscjedak mi je zuckasto bijel, gust i rastezljiv. Glava me boli ponekad (to i nije neka novotarija), ali sinoc mi se toliko vrtilo u glavi dok sam lezala da sam morala ustati, vode se napiti, ne znam ni sama kako je doslo ni prestalo. Ali sad sve mislim da sam pukla jer simptome neke imam, koje inace nemam, ali jutrosnji - me osporava u svemu… i daa… povremeno osjetim miris povracke, kao da se neko pored mene ispovracao… nadam se da luda nisam haha nego trudna 🤣

I ima li dobrih vijesti kod tebe? 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.