Dali može te mi reci sta da radim ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mellderose
    23. Ožujak 2019. 22:01

Bok cure imam jedno pitanje i uradila sam danas test jer mi kasni no ovaj test mi nije jasan na njemu je plus al ne vidi se dobro i sad ne znam dali je to pozitiv ili negativ 🤔 

Vidi se jedna linija kao plus al ne vidi se mnogo
    Vidi se jedna linija kao plus al ne vidi se mnogo
    marijamiriam14
    24. Ožujak 2019. 00:29

Hei, čini mi se da si trudna. Svaka crtica, makar i bljeđa znači trudnoću ako je nastala u vremenu predviđenom za očitavanje rezultata. Čestitam. 

👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)
    1. IVF
    👰 policistični jajnici, desni jajovod uklonjen, lijevi prohodan
    🤵 oligoastenozoospermia
    -Svježi transfer 3dnevne blastice(ICSI) 🤞
    10.3. beta 559 🤞🍀
    12.3. beta 1229 🍀🌈
    6+2 ❤️

Lusy1990
    24. Ožujak 2019. 06:56

Mellderose... Ovo mirise na trudnocu, svakako ponovi test, da budes sigurnija. 👍😁

I dalje se nadamo mrvici

luce35
    24. Ožujak 2019. 08:34

Ponovi test s prvim jutarnjim urinom 😉

• Mellderose
    31. Ožujak 2019. 23:56

Uradila sam još jedan ali su bili negativni no još mi kasni 🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.