Bok cure imam problem ja i decko smo imali odnose 19.12(zasticen) s obzirom da ne planiramo trudnocu a menstruacija mi kasni jedan dan jutros smo napravili test clear blue plus i bio je negativan zanima me trebamo li ponoviti mozda test u slucaju da ne dobijem menstruaciju i postoji li mogućnost da sam trudna
Bok cure imam problem ja i decko smo imali odnose 19.12(zasticen) s obzirom da ne planiramo trudnocu a menstruacija mi kasni jedan dan jutros smo napravili test clear blue plus i bio je negativan zanima me trebamo li ponoviti mozda test u slucaju da ne dobijem menstruaciju i postoji li mogućnost da sam trudna
Test bi vec na veliko bio pozitivan da si trudna. Pogotovo clear blue koji mi je toliko puta pokatao sjenu na testu a da nisam bila T.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Bok cure je li test negativan? Ovo je 22. dan od odnosa, jeli minus mora biti skroz ispunjen ili je ovo tvornicka greska?
Pozdrav imam pitanje
Naime nemam redovite menstruacije, prije 2 mjeseca mi je kasnila 5 dana, prošli je dosla 3 dana prije. Sad mi kasni 10 dana.. Imala sam odnose s dečkom, pod velikim sam stresom u zadnje vrijeme, napravila sam 2 testa claer blue, jedan nije pokazao nikakav rezultat, a drugi je pokazao nakon par sekundi u rezultatima minus koji je nakon nekog vremena postaja sve deblji minus, a u kontrolom prozorčiću nije bilo ništa, ne razumijem zašto? Trebam li ponoviti?
Drage moje, zelim samo sa vama da podelim svoje iskustvo jer znam kako iscekivanje ubija. Kaada su u pitanju clearblue testovi ja imam totalno negativno iskustvo. Nekoliko puta mi se pojavila evaporacijska linija, tako da ako mozete njih zaobidjite. Drugi svi testovi negativni samo na njemu neka blaga linijica i ja se svaki put ponadam. Tako da bolje koristite druge proizvodjace.
Pozdrav i srecno!
Pozdrav svima! Imam jedno pitanje, zelim cuti vasa misljenja i iskustva. Za 5 dana imam posjet kod ginekologa. Imala sam spolni odnos ne zasticen 18.4, ovulacija po meni je bila 24.4. Muz je S u mene. M sam dobila 8.5, bez ikakvih bolova. Uopce nisam osjecaj da ju imam, imala sam malo bolne grudi ali nista strasno. Sutradan je nesto manje curilo, al ono nista zabrinjavajuce i 3 dan nista. Samo sam se ocistila tj iscurilo je ostatak sta je moglo iscurit. Da li je netko imao ovakvog iskustva? Ginekolog mi je preporucio da naprabim test, test je bio napravljen 11.5, dan poslije prestanka M i bio je negativan sto sam i mislila da ce biti. Sada imam cudne vrtoglavice vec 3 dana, kada stojim moram paziti da mi se jako ne zavrti, kada sjedim ok mi je, od 12.5 imam bolove u donjem djelu trbuha kao da trebam dobiti i osjecam malo pritisak u grudima. Mislila sam napraviti u nedjelju test za svaki slucaj da vidim.
Pozdrav svima! Imam jedno pitanje, zelim cuti vasa misljenja i iskustva. Za 5 dana imam posjet kod ginekologa. Imala sam spolni odnos ne zasticen 18.4, ovulacija po meni je bila 24.4. Muz je S u mene. M sam dobila 8.5, bez ikakvih bolova. Uopce nisam osjecaj da ju imam, imala sam malo bolne grudi ali nista strasno. Sutradan je nesto manje curilo, al ono nista zabrinjavajuce i 3 dan nista. Samo sam se ocistila tj iscurilo je ostatak sta je moglo iscurit. Da li je netko imao ovakvog iskustva? Ginekolog mi je preporucio da naprabim test, test je bio napravljen 11.5, dan poslije prestanka M i bio je negativan sto sam i mislila da ce biti. Sada imam cudne vrtoglavice vec 3 dana, kada stojim moram paziti da mi se jako ne zavrti, kada sjedim ok mi je, od 12.5 imam bolove u donjem djelu trbuha kao da trebam dobiti i osjecam malo pritisak u grudima. Mislila sam napraviti u nedjelju test za svaki slucaj da vidim.
Uz dolazak menge i k tome jos negativan test dan poslije menge skoro sigurno znaci da nije trudnoca. Nesto je drugo u pitanju, zeljezo, viroza, hormonalni poremecaj...a svakako ides ginekologu za 5 dana pa taman nek pogleda..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji