Bok cure! Prošlo je 12 dana od odnosa koji je bio u mojim plodnim danima, sad dan prije ovulacije ili sam dan ovulacije, nisam sigurna. Koristili smo kondom kao zaštitu te se pobrinuli da ne pukne kao što nije i sperma je bila tamo gdje je i trebala biti na kraju odnosa no moj ginekolog mi je preporučio da za svaki slušaj napravim test pošto mi je bila ovulacija pa da budem sigurna jer mu ja nisam.vjerovala kad je rekao da su šanse vrlo male i da nisam sigurno trudna i rekao je da 12 dana od odnosa napravim test. Napravila sam dva ClearBlue testa i oba su bila negativna i 1 First Sign kojeg sam napravila 10 dana od odnosa i on je bio negativan. ClearBlue moje frendice sve koriste i uvijek im je točno rekao plusić ili minus jer do 5 dana prije menstruacije može očitati Meni su još 3 dana do menstruacije što mislite trebam li ga ponavljati?
I ispričavam se ako već ima tema o ovom testu ili slično ovome nova sam ovdje 😀
Inace gin.kazu da se priceka da M zakasni, ali ajde.
On ti rekao da su vrlo male sanse, napravila si 3 testa, od toga 2 koja se rade i 5 dana prije, a ti 3 dana prije, svi od reda negativni, a kazes da ti je prijateljicama tocno pokazao rezulrate?!
Ne, ne moras ga ponavljat, nisi trudna.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Inace gin.kazu da se priceka da M zakasni, ali ajde.
On ti rekao da su vrlo male sanse, napravila si 3 testa, od toga 2 koja se rade i 5 dana prije, a ti 3 dana prije, svi od reda negativni, a kazes da ti je prijateljicama tocno pokazao rezulrate?!
Ne, ne moras ga ponavljat, nisi trudna.
Usporedba s prijateljicama. Mislila sam na to da sam zato uzela baš ClearBlue jer je njima uvijek točno pokazao svaki put (kad su bile trudne ) :)
Definitivno nisi trudna,neces valjda posle svakog odnosa ubuduce raditi test?!
To get the code: Tap and
Jedan sam napravila točno 5 dana do menge, a danas 3 dana do s tim ClearBlue da budem sigurna
Definitivno nisi trudna,neces valjda posle svakog odnosa ubuduce raditi test?!
Ma naravno da ne, ja sam htjela nakon odnosa za svaki slucaj uzet tabletu za dan poslije jer nismo bili sigurni jel iscurilo nesto mozda iako nije puknuo ali mi je ginekolog rekao da su sanse vrlo male pa da napravim test da budem sigurna
Znaci ti mislis da je test ispravno pokazao samo ako je pozitivan, a ako nije mozda i nije tocno.
Ma Mico moja nije bas tako lako ostat trudan! Je da ima svakakvih slucajeva, al vjeruj izolirani su!
Puno je vise, nazalost, onih koji i doslovno dube na glavi nakon odnosa pa do T ne dolazi!
Ako se vec tako panicno bojis trudnoce i znas kad su plodni dani najsigurnija kontracepcija je apstinencija i nemas brige!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Samo mi je bila frka zbog plodnih dana pa sta bi bilo kad bi bilo pa sam si napravila kaos u glavi bez razloga
Sortiraj odgovore
Najstariji