Znaci ti mislis da je test ispravno pokazao samo ako je pozitivan, a ako nije mozda i nije tocno.
Ma Mico moja nije bas tako lako ostat trudan! Je da ima svakakvih slucajeva, al vjeruj izolirani su!
Puno je vise, nazalost, onih koji i doslovno dube na glavi nakon odnosa pa do T ne dolazi!
Ako se vec tako panicno bojis trudnoce i znas kad su plodni dani najsigurnija kontracepcija je apstinencija i nemas brige!
Nikad nisam imala tako paniku sve dok nisam naletila na temu na forumu di je cura ostala trudna unatoč kondomu pa me to uhvatilo. Nadam se da nisam nikoga povrijedila tko se trudi i želi dobiti bebicu ja sam jednostavno i ocito premalo upućena nego sto sam mislila
I ispričavam se svim curama ako sam koju uvrijedila no panika. Znam da dijete nije tako lako napraviti
Što se tice testova, ne znam koliko su pouzdani pa sam za svaki slucaj napravila njih vise u razmacima :P
Daj curo ne sramoti se vise matere ti,ovo cak nije ni smisno nego zalosno 😤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Klokanica je postala ko nekadasnje rubrike Teena i Ok-a 🙈.Svako malo netko otvori slicnu temu...🙆🙆
Otvorila sam temu za mišljenje. Ne shvaćam ovakav komentar niti bi isti ostavila ikad ikome. Opet? Prvi put sam ovdje napravila profil kao i temu, ne razumijem u čemu je problem. Ispričala sam se curama, ženama ako sam koju povrijedila svojim 'ne znanjem' .
Otvorila sam temu za mišljenje. Ne shvaćam ovakav komentar niti bi isti ostavila ikad ikome. Opet? Prvi put sam ovdje napravila profil kao i temu, ne razumijem u čemu je problem. Ispričala sam se curama, ženama ako sam koju povrijedila svojim 'ne znanjem' .
Haha,eto sama si se izdala...ja nigdje nisam napisala opet 😁 A preprozirna si,jucer si bila s istom temom pod drugim nickom i zene su ti lipo odgovorile,tako da nisam sigurna jel ti samo dosadno pa trolas namjerno ili si stvarno toliko ogranicena.Nadam se da je ipak ovo prvo.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Haha,eto sama si se izdala…ja nigdje nisam napisala opet 😁 A preprozirna si,jucer si bila s istom temom pod drugim nickom i zene su ti lipo odgovorile,tako da nisam sigurna jel ti samo dosadno pa trolas namjerno ili si stvarno toliko ogranicena.Nadam se da je ipak ovo prvo.
Napisala si ' Ne sramoti se vise' sto znaci da si ciljala na nesto ponovljeno s moje strane. Niti sam otvarala temu ovdje niti sam ograničena. Ako je moje pitanje glupo nekom drugom nece biti ako ce ga zanimati, ne razumijem.. Zar sam ja jedina koja se nasla u toj situaciji? Svaku slicnu temu ili s problemom sam ja otvorila? Molim te
Nešto poznato?
Ista situacija kao i kod mene, samo što mi koristimo Me&You kondome. Ne kuzim sta sam samo ja u plodnim danima i samo ja ovuliram? Mozda vas bas taj profil 'trolla' a onda kad netko ko je dosao pitat pitanje s razlogom ga zaj******
Sto ste toliko grube?! Cura nema iskustva,rekli smo joj svi da ne brine,shvatila je i dobro.Nismo se svi nauceni rodili.
To get the code: Tap and
Sortiraj odgovore
Najstariji