chorionic bumps iliti izbocine u GV u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    07. Listopad 2022. 23:30

Pozdrav curke!
    Pretpostavljam da vas nije puno culo za ovaj pojam, naime samo 8 od 1000 trudnica ima to i eto, naravno, medju njima sam i ja.
    Naime, to izgleda kao izbocina u  gestacijskoj vrećici (mozete googlati). Ja imam 2 manje/srednje i ginekologica je rekla da se ne brinem i da trudnoce s tim vecinom uredno prodju, ali ne mogu ne googlati i vidjeti sto google sve pise.
    Zanima me je li ijedna od vas imala to ili zna nekog tko je i je li sve proslo u redu?
    Znam da su male sanse s obzirom koliko je to rijetko, ali eto...racunam ako netko u buducnosti bude imao barem ce procitati ovaj post i ne misliti da je jedina u Hrv kao sto trenutno mislim ja 😁

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• AntonelaNela
    17. Studeni 2022. 12:40

Pozdrav, evo i ja sam jucer bila puna upitnika, naime isto mi je otkrivena kvrga. Doktor je rekao da nema potrebe za panikom jer sam usla u 14. tt i beba normalno raste, razvija se i miče se. Sinoć sam iz znatiželje isla malo googlati i shvatila da uopce nema ni jedan clanak na hrvatskom o ovoj temi, tek onda sam skuzila koliko je ovo rijetko. Eto nadamo se da ce do kraja biti sve uredu. Mozete mi samo reći koji ste vi tjedan trudnoće? 

• regica123
    18. Studeni 2022. 22:15

AntonelaNela

Pozdrav, evo i ja sam jucer bila puna upitnika, naime isto mi je otkrivena kvrga. Doktor je rekao da nema potrebe za panikom jer sam usla u 14. tt i beba normalno raste, razvija se i miče se. Sinoć sam iz znatiželje isla malo googlati i shvatila da uopce nema ni jedan clanak na hrvatskom o ovoj temi, tek onda sam skuzila koliko je ovo rijetko. Eto nadamo se da ce do kraja biti sve uredu. Mozete mi samo reći koji ste vi tjedan trudnoće?

Bok, i ja sam

👩🏻28❤🧔🏻32

• regica123
    18. Studeni 2022. 22:18

Pardon slucajno klikla posalji
    Ugl i ja sam isto trazila clanke i samo na engleski nasla.. zbog bumpseva sam se prebacila kod doktora u bolnici koji ima iskustva s njima i rekao mi je da je kod zena s bumpsima prvih 12 tjedana nesto povecan rizik od spontanog, a kasnije da to ne utjece nista jer je beba puuno veca od bumpseva..tako da srecom obje smo prosle kriznu fazu ☺ ja sam u 16.tjednu...
    Znaci tu smo blizu ☺ 
    Prikljuci se s nama u Proljetne bebe

👩🏻28❤🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.