Duljina cerviksa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    24. Ožujak 2015. 19:01

ja sam u 7.tjednu bila 1 clanak zatvorena..ne znam jel to normalno na pocetku

iva8
    24. Ožujak 2015. 22:15

Lidija, ako si zatvorena sve je oke, doktor ce te upozoriti u bilo kojem slucaju rizicnosti

renchiii
    16. Travanj 2015. 12:40

Lidija to je normalan nalaz, ja sam u 27. bila cerviks 3/4clanka, otvorena za prst tako da fali mi taj 1/4 da mi bude cijeli clanak. Bar po mojoj logici.

• Kolac
    29. Kolovoz 2016. 17:57

Pozdrav, nova sam ovdje pa se bas ne snalazim. Moze li mi netko reci sta znaci cerviks članak, tvrd, zatvoren. Uterus kao jaje…naime tek sam 3+ tjedna trudna

• Josipa1
    18. Travanj 2017. 21:27

Pozdrav...meni je dokt,danas reko da sam pp za 1 cm do unutrasnjosti usca.. Cervikus dug clanak,blago sakraliziran.. Sta mu to treba znacit sva sam se zbunila nisam ni stigla ga pitati 😁

Gitta
    20. Svibanj 2017. 07:55

ništa ne mora značiti. evo moj slučaj u 33. tt cerviks skroz skraćen, dokt me htjela ostaviti u bolnici da mirujem, ja nisam htjela, rekla sam da ću mirovati kući, i još mi kaže da ću se sigurno brzo poroditi, ja na kraju i prenijela 10 dana preko termina!

neo
    07. Rujan 2017. 13:44

Ja sam danas bila na pregledu i sve super i na kraju mi kaze da sam se pocela otvarat iznutra jer mi cerviks 28,4 mm. Poslal me sutra na pregled u bolnicu da mi izmjere ponovo,naprave briseve i daju misljenje o podvezivanju. Uzas....
    A prije tjedan dana sam bila na pregledu privatno i nista mi nije receno.
    Tek sam u 22. tt.
    Ima ko slicno iskustvo?
    Kaj mogu očekivati?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.