ja sam u 7.tjednu bila 1 clanak zatvorena..ne znam jel to normalno na pocetku
ja sam u 7.tjednu bila 1 clanak zatvorena..ne znam jel to normalno na pocetku
To ne razumijem stvarno :O Ako ti nisu rekli da je nešto rizično onda je valjda normalno!
Lidija, ako si zatvorena sve je oke, doktor ce te upozoriti u bilo kojem slucaju rizicnosti
Lidija to je normalan nalaz, ja sam u 27. bila cerviks 3/4clanka, otvorena za prst tako da fali mi taj 1/4 da mi bude cijeli clanak. Bar po mojoj logici.

Pozdrav...meni je dokt,danas reko da sam pp za 1 cm do unutrasnjosti usca.. Cervikus dug clanak,blago sakraliziran.. Sta mu to treba znacit sva sam se zbunila nisam ni stigla ga pitati 😁
ništa ne mora značiti. evo moj slučaj u 33. tt cerviks skroz skraćen, dokt me htjela ostaviti u bolnici da mirujem, ja nisam htjela, rekla sam da ću mirovati kući, i još mi kaže da ću se sigurno brzo poroditi, ja na kraju i prenijela 10 dana preko termina!

Ja sam danas bila na pregledu i sve super i na kraju mi kaze da sam se pocela otvarat iznutra jer mi cerviks 28,4 mm. Poslal me sutra na pregled u bolnicu da mi izmjere ponovo,naprave briseve i daju misljenje o podvezivanju. Uzas....
A prije tjedan dana sam bila na pregledu privatno i nista mi nije receno.
Tek sam u 22. tt.
Ima ko slicno iskustvo?
Kaj mogu očekivati?

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji