ja sam u 7.tjednu bila 1 clanak zatvorena..ne znam jel to normalno na pocetku
Lidija, ako si zatvorena sve je oke, doktor ce te upozoriti u bilo kojem slucaju rizicnosti
Lidija to je normalan nalaz, ja sam u 27. bila cerviks 3/4clanka, otvorena za prst tako da fali mi taj 1/4 da mi bude cijeli clanak. Bar po mojoj logici.
Pozdrav, nova sam ovdje pa se bas ne snalazim. Moze li mi netko reci sta znaci cerviks članak, tvrd, zatvoren. Uterus kao jaje…naime tek sam 3+ tjedna trudna
Pozdrav...meni je dokt,danas reko da sam pp za 1 cm do unutrasnjosti usca.. Cervikus dug clanak,blago sakraliziran.. Sta mu to treba znacit sva sam se zbunila nisam ni stigla ga pitati 😁
ništa ne mora značiti. evo moj slučaj u 33. tt cerviks skroz skraćen, dokt me htjela ostaviti u bolnici da mirujem, ja nisam htjela, rekla sam da ću mirovati kući, i još mi kaže da ću se sigurno brzo poroditi, ja na kraju i prenijela 10 dana preko termina!
Ja sam danas bila na pregledu i sve super i na kraju mi kaze da sam se pocela otvarat iznutra jer mi cerviks 28,4 mm. Poslal me sutra na pregled u bolnicu da mi izmjere ponovo,naprave briseve i daju misljenje o podvezivanju. Uzas....
A prije tjedan dana sam bila na pregledu privatno i nista mi nije receno.
Tek sam u 22. tt.
Ima ko slicno iskustvo?
Kaj mogu očekivati?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji