Carski i trombofilija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Deja7

    Deja7

    Broj poruka: 76

    Prijavi adminu

    Bokić,zanima me jel ima mamica koje su imale trombofiliju a vodile trudnoću u Vinogradskoj.Dali se podrazumijevalo da idu na carski ili se prvo pokušalo prirodno?Koje su bile komplikacije i kako izgledaju pripreme za dogovoreni carski žena s trombofilijom?

    Andrea

  • lelox

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Imam trombofiliju i vodim trudnoću u Petrovoj, pa ne znam koliko ti mogu pomoći. U prethodne dvije trudnoće sam koristila heparin inekcije clexan i rodila sam prirodno. Dva tjedna prije termina dogovorimo inducirani. Prvi put mi je iznenada puknuo  vodenjak i rodila potpuno prirodno (porod trajao oko 3 sata sve skupa), drugi put dočekala inducirani koji je bio tjedan dana prije termina, bila zatvorena, spojili me na drip i za 3 sata rodila. Uz trombofiliju sam i na djeti zbog diabetesa. Eto sad se molim da i ovaj put bude tako. Ako baš želiš carski mislim da se može dogovoriti sa dr. I naravno svima koje idu roditi prirodno obavezno ide epiduralna.

  • Avatar Deja7

    Deja7

    Broj poruka: 76

    Prijavi adminu

    I ja koristim injekcije,užasno me strah jakog krvarenja,užasno me strah da me ne inducirajupa se nešto zakomplicira pa ne završim na hitnom,koji sam čula da je puno opasniji za nas koje se pikamo od dogovorenog.Voljela bih da mi kao tebi krene prirodno,ili da makar ako pokušaju s indukcijom i vide da ne ide da me ne muče satima.Nisam spreman riskirati,već sam jednom rađala mrtvu bebu i bojim se da ću puknuti psihički ako potraje porod.Jesi kod Đelmiša?Ja kod njega idem privatno

    Andrea

  • Avatar Nixie

    Nixie

    Broj poruka: 1015

    Prijavi adminu

    Frendica je prvu bebu rađala mrtvu jer joj nisu znali za trombofiliju. Sa drugim je sve super prošlo, prirodni porod ko iz snova. Cijela trudnoća joj je bila ok uz injekcije. Sad je opet trudna i sve je dosad super, tako da eto, kad se jednoom da dijagnoza, više manje budu porodi kao i ostalim ženama bez tog problema. Što manje stresa, to bolje  Sretno ti!

  • Avatar Deja7

    Deja7

    Broj poruka: 76

    Prijavi adminu

    Hvala ti,sretno i tebi

    Andrea

  • Avatar mirell

    mirell

    Broj poruka: 79

    Prijavi adminu

    U prvoj trudnoći sinčić je Božjom pomoći rođen u 36tt, oživljavan je ali je Bogeku dragome sve uredu, i danas ima 12 i pol godina i sve je uredu, tada još nismo znali za trombofiliju, ovo je četvrta trudnoća i biti će i četvrti carski jer su do sada sva tri bila carska, također se opet od početka trudnoće pikam clexančićima 0,4. Samo u Petrovoj preferiraju carski na spinalnu tako da ste budne za vrijeme operacije, jer izbjegavaju opću kao heparinske trudnice. Ali svakako je porod dogovoren jer 24 sata prije poroda moraš dati zadnju pikicu i više ne , i nema nikakvih problema. Meni je spinalna bila predivno iskustvo, vidjela sam svoju ljubav čim su ga izvadili 

    2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.