Bolovi u trećem tromjesečju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lana30

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Bok cure, 
    Voljela bih vašu pomoć ili iskustva. Trenutno sam 30.ti tjedan trudnoce, sve je do sada bilo u redu, uzv prosli tjedan super…osim malih problema, bakterija i slično, nis ozbiljno.
    Za vikend mi se desilo u sub da me poceo boliti trbuh nisko dolje i od tada nikako da prestane. Smiri se ujutro pa popodne ponovno, do kad ne zaspim, sve jače. Nije neka ne izdrživa bol, ali mi je čudno, boli me i stisne nisko dolje pa pusti pa ponovno. Ali nekako mi ne lici na kontrakciju. Ne znam da li je nesto ozbiljno. Bebica je i vise nego aktivna tih dana. 
    Problem je sto mi je ginekolog na go do ponedjeljka. 
    Ima li netko slično iskustvo. 
    Hvala puno unaprijed :)

  • Avatar Mrva2015

    Mrva2015

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pozz
    Ja sam ušla u 38.tj.i jučer sam doslovno cijeli dan umirala od takvih bolova.
    Kičma,trbuh kao kamen,grčevi maternice…sve dok nisam legla.Onda se smirilo…očito sam se preforsirala + lažne kontrakcije.
    Danas je bolje,osim kada idem sjesti.To je nemoguća radnja postala.
    Osjetila sam par puta kako mi beba gura zdjelicu,ali čini mi se da se još nije namjestila kako treba tako da očekujem opet sličan scenarij…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.