Cure jel vi znate imat pritisak skroz doli i zgrči vam se trbuh, uh sta je nelagodno., sad neznam jel to sta se one mlataraju.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Cure jel vi znate imat pritisak skroz doli i zgrči vam se trbuh, uh sta je nelagodno., sad neznam jel to sta se one mlataraju.
Mislim da su to kontrakcije, to je normalno, meni se to događa od davnih dana...samo ako je baš često onda nije dobro. Kao da se trbuh skameni i ne možeš mrdnut.
Cure moje divne prije nekih sat vremena na svijet su carskim rezom stigli moji decki Tomislav i Petar…
2650 i 2850… mama je super… sad na intenzivnoj… tata je na djecjem sa deckima… saljemo vam velike puse…
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Cure moje divne prije nekih sat vremena na svijet su carskim rezom stigli moji decki Tomislav i Petar…2650 i 2850… mama je super… sad na intenzivnoj… tata je na djecjem sa deckima… saljemo vam velike puse…
Nema me cijeli dan,i dođem sad vidjet jel ima šta novog u vezi tebe iiii....vauuu😍😍
Čestitam na divnim, velikim dečkima 💙💙
Želim ti brzi oporavak, te puno zajedničkog maženja što prije🥰🥰
Bravo Kate!! 🤍
Čestitaaam Kate!!!!!
Ajme baš mi je drago da je sve super završilo, kilaža je odlična! ❤❤❤
Cure moje divne prije nekih sat vremena na svijet su carskim rezom stigli moji decki Tomislav i Petar…2650 i 2850… mama je super… sad na intenzivnoj… tata je na djecjem sa deckima… saljemo vam velike puse…
Čestitam! Želim ti brz oporavak i uživanje s dečkima 💕
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Kate čestitam od srca, brz oporavak i sad kreće mazenje s dečkima 💞💞💞💞💞
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
kate1991 čestitam! ❤❤ Tako mi je drago da je sve dobro prošlo 🤗🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Hvala cure svima... ja sam u sobi vec.. u 17 30 je bio carski u 20 30 sam se ustalq u kolica( bol užasan) da idem vidjet decke oni su na djecjem odjelu na promatranju i ostat ce tamo 4-5 dana min... al mogubici kad hocu se maziti... ql trenutno sam bas jadna jer anestezija popusta i bol kreće... ne preporucam bas takk rano ustajanje... uglavnom sad sam nazadvu krevetu i nema dizanja do sutra a i premorena sam... odoh pojest veceru i u krpe.. saljem vam puse
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Sortiraj odgovore
Najstariji