Lota, Pidoca, Kokolino bit će to sve dobro cure❤️ skupa ćemo izgurati to do kraja 💪
...
AA0107 lijepo da si se javila. Mi se tu čujemo svakodnevno, pa si možeš pročitati unazad stranice..
Zene moje.. puknuo mi je vodenjak prije pola sata, sad sam u hitnoj mirna stalozena(cudo🤣) vize me za bolnicu javim vam se kad stignem.. veliku pusu svim borilicama saljem…🤗💪😘
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
kate1991 sretno draga! 🥰🥰 Želim ti da bude lagano, brzo i da što prije zagrliš svoje ljubavi ❤❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Zene moje.. puknuo mi je vodenjak prije pola sata, sad sam u hitnoj mirna stalozena(cudo🤣) vize me za bolnicu javim vam se kad stignem.. veliku pusu svim borilicama saljem…🤗💪😘
Kate 😀😀
Ništa od dogovora 🤣. Bebice su spontano odlučile same odabrati datum 🥰
Puno sreće!! Čekamo te s lijepim vijestima ❤️❤️
Ja cu vama tu dosadjivati jer sam sama u bolnici… supruga ce kasnije zvati kad da dodje… sad sam na ctg-u i cekam da vidilo sta ce dalje💪💪
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Ja cu vama tu dosadjivati jer sam sama u bolnici… supruga ce kasnije zvati kad da dodje… sad sam na ctg-u i cekam da vidilo sta ce dalje💪💪
Samo ti dosađuj draga.. Ionako nas većina miruje, a i meni osobno je ovo baš uzbudljivo. Ne mogu vjerovati da si već došla na red. A sad ćemo se samo nizati jedna po jedna.. 😀
Javi kako su bebice i šta će odlučiti za porod 🙂
Kate drz se draga uskoro ćeš se maziti sa svojim bebicama ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Novi update... prvi bebac je se okrenuo glavom dole i mozemonpokisqti prirodno😘😘💪 trudove jos nemam pa jos vekqmo da vidimo sta cemo
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
kate1991 bravo bebač! 💪🏻 Okrenuo se na glavicu i poškakljao prstićem vodenjak hihihi 👉🏻💧
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji