Lota_twins i Pidoca hvala vam cure… nije jos sigurno da je od toga ali nadamo se… iskljucili smo kolestazu i to ji je bitno. Sad sve micem i pijem lijek pa javljam napredak….
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Jutro Lota
Baš čitam malo onu grupu gdje su zimske bebe i vidim da se cure sa jednom bebom isto muče kao i mi.. Malo mi je glupo sad ubaciti se tamo, jer tamo ih zbilja puno ima i mislim da bih se pogubila kad bi se sad pridružila.. Ali ima dosta informacija,pa volim popratiti..
BoloviMene po novome bole prepone i zna me boliti tamo "dolje", onako kao pritisak .. no rebra su i dalje no1 🤦🏻♀️ Ubijaju me.. Ah da, bole me i noge od koljena na niže.. Leđa također ako malo duže stojim. Ovih dana smo imali krečenje u stanu i generalku,pa sam dosta stajala i općenito radila, pa možda zato sad toliki bolovi odjednom.
BebeMoji dečki baš luduju. Ja isto mislim da im je jako tijesno.
Ali ja uživam u tome..barem znam da su dobro 🥰
Pregled bih trebala imati 29.11. no moram nazvati ovaj tjedan da pitam za točan termin jer je doktorica najavila mogućnost odsustva idući tjedan .. Tako da, možda pregled bude odgođen za neki drugi datum.. A i ovako mi je dugo čekati 3 tjedna.. Uvijek jedva čekam vidjeti dečke i čuti da je sve ok.
Kile -bravo Lota 👏. Ja papam sve,ali se ne debljam više tako brzo kao prije. Zapravo, imam osjećaj da je sve u trbuhu jer sam na +13kg već mj i pol.
Evo,ja se raspisala popravo baš 😂
Da čujemo sad ostatak ekipe😂
Kako su nam Lola i Danadanas? 😍
Bokic, hvala na pitanju. Dobro, umorno, ponekad iscrpljeno ili neispavano, pa onda dođe dan da decki nisu toliko zahtijevni i nadoknadi se san i odmor.🥰😍
To get the
Tina drzim fige da je ova temperaturica tvoj jedini simptom tokom korone i da odradis to bez beda!
Imam pitanje za sve vas, je li koja trazila elasticni pojas za leda od soc.gin? Imamo pravo na to?
Ja sam 23+3 tt i rasturaju me leda kada hodam ilo stojim duze, moram se onako pogrbiti sva da bi mi bilo malo lakse 😅
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Pozdrav curke 😊
Sretno sa pregledima i svim boljkama 🤞 Vidim da ima svega, ali srećom ništa ne djeluje strašno 🤞
Mi smo inače dobro... ovih dana curka non stop sisa... srećom više po danu pa nekako ide. Kao i kod Lole - ima zahtjevnijih dana, al se nađe i koji mirniji pa se može malo i odmoriti... Napredak i dalje dobar. Čekamo sad početkom 12. mjeseca sljedeći pregled i prvo cijepljenje 😊
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Lola i Danadanas hvala vam sta ste nam se javile da čujemo kako ste, drago mi je da vam dobro ide, uzivajte sa svojim bebicama 🤗🤗
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Kate1991 glavno da nije kolestaza 🤗 Nadam se da će pomoći lijek 🤞🏻
Tina držim fige da brzo i što bezbolnije prođe korona 🤞🏻🤞🏻
Drage mame, super mi je čitati kako uživate s bebicama 🤗🤗❤❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Bokic curke - da, super je grupa jer nas je malo i iskreno dijelimo probleme i lijepe trenutke.
Danadanas i Lota38 - sretno s bebicama. Dojenje/presvlacenje/spavanje to se tako vrti zar ne? Držite se. Nadam se da se oporavljate od carskog.
Imam pitanje - u kojem ste zapravo tjednu rodile?
Kate1991 - dobro da si otišla doktoru. Oni svi govore, izdrži, nije to ništa, ali kad je neizdrzivo treba otići.
Tina - proći će Covid19, samo hrabro. Ja sam imala isto prije godinu dana i spontani u 10.tjednu. (ali ja sam tome bila sklona, nema veze s coronom) A u ovoj trudnoći sam nabavila kućni doppler i u ranoj trudnoći svaki dan slušala srećka da budem mirna.
Palentica - nisam imala bolove u leđima pa eto ne znam tu info. Ali me brine težak trbuh I nošenje pojasa naprijed. Jel to netko ima?
SeniRemmus - sutra sretno na SD i injekcijama
Pentica ja sam sa u DE i menj je moj gin sa 24 tt dao pojas da nosim jer mi je vec tad trbuh bio ogroman.. nosim ga samo kad idem setat ili nesto obavljam i stvarno me spasava..tako da je nqjbolje da pitas svog dr..
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Bok cure, evo da vam se i ja pridružim :)
Prva mi je trudnoća i to blizanci :) u 20. smo tjednu, nadam se da cemo za koji dan znati i spol :)
Bok cure, evo da vam se i ja pridružim :)
Prva mi je trudnoća i to blizanci :) u 20. smo tjednu, nadam se da cemo za koji dan znati i spol :)
Dobrodošla 🤗
Nadam se da ti je trudnoća dosad uredna i ugodna 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji