BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iveeeee
    18. Studeni 2021. 22:29

Mene samo stomak zna svrbit.
    Idem na pregled za 10 dana, tko će izdrzat!
    Je li osjećate bebe? Ja samo kad legnem. 

Tina-Miha
    18. Studeni 2021. 23:15

Iveeeee

Mene samo stomak zna svrbit.
    Idem na pregled za 10 dana, tko će izdrzat!
    Je li osjećate bebe? Ja samo kad legnem.

Sad ćeš ih osjećati sve više i više 🙂
    Moji su pravi mali akrobati 🤸
    Kad malo utisnem ruku u trbuh, mogu čak napipati dio tijela (doduše, ne raspoznajem šta,ali...sreća🥰)

Tina-Miha
    19. Studeni 2021. 07:53

Makò

Kate1991 - pa to je odlična kilaža. Blizu 2 kg, to je ok čak i ako je porod ranije. Ma dobro su procijenili, ne fulaju oni tak punoSuper što ideš uskoro na pregled i u bolnicu.

Inace moje bebe su bile prije 3.tj. 27 +5. - 1200 i 1100. Stalno mi govori da su manje;) Ja sam sutra na redu, pa javim novu kilažu i javim vam što mi je rekao za vene pa možda nam pomogne ili nas utjesi da to nije nista;) vidjet cemo

Mako drago mi je da si opet s nama 🙂
    Sretno danas🤞 Čekamo izvještaj 😘

• Pidoca
    19. Studeni 2021. 10:05

Mako sretno danas, Ivee da isto skroz aktivne, sad ćeš i ti pomalo sve više osjećat. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Makò
    19. Studeni 2021. 23:11

Bokic curke. Evo ovako - ja sam 30 +5 i sve je još uvijek u redu. Zatvorena, cerviks ok, plodna voda ok, kile +17 (74kg), tlak ok, i najvažnije Kata je 1900g, Rudi 2000g. Znaci stvarno se u 3.tjedna dosta zdebljaju, cak 800g od prošlog pregleda. 
    E sad - vene - presmiješan mi je bilo savjet ⬇️⬇️ ali ima logike. Dakle, to je sve normalno, vene I popucale kapilare, (koje mene bole i čak svrbe bi rekla i to samo na desnoj nozi), a potrebno je nositi preko dana 'samostojeće' čarape 80 dena, jer normalne čarape tj.štrample za vene idu preko trbuha što nam nikako nije ugodno. 
    Za osip po trbuhu - isto kao i za vene - treba izdržati/pretrpjeti još ovih 2.mj. Osim ako je neizdrživo onda se javiti dr. Svrbi me uglavnom preko noći.
    Žgaravica - isto treba izdržati, nema neke velike pomoći.
    I početak porodiljnog - 45 dana prije termina - ne treba nikakva potvrda ili nešto tog tipa. Već ginekolog kod kojeg otvaramo porodiljni ( ima sve u sustavu i zna sve, možda mu samo napomenuti da se bliži taj i taj datum, kod mene termin 23.1., porodiljni početak 9.12.) Trudnoću vodim u bolnici SD, a porodiljni mi otvara dugogodišnja ginekologica u Domu zdravlja.
    Eto, nadam se da sam pomogla, iako nije ništa novo. 
    Za 3.tjedna pregled.
    Veliki pozdrav od mene/nas. U toku smo

Tina-Miha
    20. Studeni 2021. 07:25

Makò

Bokic curke. Evo ovako - ja sam 30 +5 i sve je još uvijek u redu. Zatvorena, cerviks ok, plodna voda ok, kile +17 (74kg), tlak ok, i najvažnije Kata je 1900g, Rudi 2000g. Znaci stvarno se u 3.tjedna dosta zdebljaju, cak 800g od prošlog pregleda.
    E sad - vene - presmiješan mi je bilo savjet ⬇️⬇️ ali ima logike. Dakle, to je sve normalno, vene I popucale kapilare, (koje mene bole i čak svrbe bi rekla i to samo na desnoj nozi), a potrebno je nositi preko dana 'samostojeće' čarape 80 dena, jer normalne čarape tj.štrample za vene idu preko trbuha što nam nikako nije ugodno.
    Za osip po trbuhu - isto kao i za vene - treba izdržati/pretrpjeti još ovih 2.mj. Osim ako je neizdrživo onda se javiti dr. Svrbi me uglavnom preko noći.
    Žgaravica - isto treba izdržati, nema neke velike pomoći.
    I početak porodiljnog - 45 dana prije termina - ne treba nikakva potvrda ili nešto tog tipa. Već ginekolog kod kojeg otvaramo porodiljni ( ima sve u sustavu i zna sve, možda mu samo napomenuti da se bliži taj i taj datum, kod mene termin 23.1., porodiljni početak 9.12.) Trudnoću vodim u bolnici SD, a porodiljni mi otvara dugogodišnja ginekologica u Domu zdravlja.
    Eto, nadam se da sam pomogla, iako nije ništa novo.
    Za 3.tjedna pregled.
    Veliki pozdrav od mene/nas. U toku smo

Mako curka i dečkić su bome pravi bebači već 😍😍
    Sve ostalo ti je isto super, baš mi je drago 🙂
    A ove male boljke (svrab i vene koje ti trenutno imaš), još malo i to će proći 😀
    Ja isto imam žgaravicu, ali samo kad pojedem nešto što mi ne odgovara... Ali tad onda ne staje, pa popijem žlicu sode sa deci vode i bude bolje 👍
    Ja se osjećam ko tenk iz dana u dan sve više.. 
    Ja bih trebala imati pregled 29.11. (kad ću biti 30+1)
    Jedva čekam 😍
    Sad kad vidim koliko bebe mogu narasti u 3 tjedna, baš sam znatiželjna..
    Hvala Mako još jednom na svim info 😘

• Pidoca
    20. Studeni 2021. 07:26

Mako super za pregled, bebice su odlične već su velike, a ti savjeti a sta reći pritrpit ćemo i to je to, jedino sta sam ti ja išla snimati vene da vidu da nema tromboze i fala Bogu nema, i doktorica mi je uvela Andol 100 da pijem, ako tebi to nije govorilo znači da ti nije potreba. 

Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    20. Studeni 2021. 07:28

Ja sam cila u grču više, totalno će me izludit smeđarenje i krvarenja, stalno gledam, sad jutros opet smeđe, od početka do sada uvik nešto malo mira i onda opet ajmo, uf. Morala sam se malo pojadati.

Ema i Lara - 23.12.2021

SeniRemmus
    20. Studeni 2021. 08:34

Mako super za bebice, divno su narasli ❤💙 Žao mi je za svrbež, vene i žgaravicu 🥴 Nadam se da se neće pogoršavati🤞🏻🤞🏻
    Kate1991 super za velike dečke! 💙💙 Da, ti si mrvicu ispred, ali tu smo negdje sve tri po terminu 🤗🤗🤗 
    Još mi je teško zamisliti da kroz mjesec i pol dana držim svoje bebice, brzo mi je prošlo baš. Nadam se da će moj cerviks izdržati što duže, strogo ležim i napokon sam otišla s posla ovaj tjedan tako da sam tek sad počela procesuirati kako je brzo trudnoća prošla 😅 Dobro, one mučnine na početku su bile spooore, ali sve iza 15.tjedna je proletilo 😁

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

SeniRemmus
    20. Studeni 2021. 08:37

Pidoca žao mi je za krvarenja, psihički je to užasno vidjeti 😔😔 Nadam se da će biti sve slabije kako se maternica širi i diže gore da povuče posteljicu malo od tog ušća 🤞🏻🤞🏻 Šaljem zagrljaje za tebe i tvoje cure 🤗🤗🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.