Dakle svi se borimo sa kasicama.
.
Jel mogu ja njemu u vrijeme rucka davati vocno-zitne kasice pa drugi dan povrtnu? Htjela bih malo piletine i toga uvesti. Danas je jeo hippovu povrtnu i otvarao je usta. Doduse izgladnila sam ga 😂 fora mu je sad pljuvati bas jako tako da je otvarao usta i pljuvao po meni, stavljala sam mu salvetu preko usta dok se ispljuje da dam novu zlicicu 🤦 i skinula sam se skroz gola jer mi bilo zao ciste spavacice 😂🤦
.
Isla sam danas skrooooz do mullera i nazad, nekih 10k koraka, zadovoljna sam :) kupila neku zvecku sto ima nekakve gume sa strane i zabavljao se duuugo s tim, lokva sline bila ispod njega. I kupila sam carape na zveckanje. I pokupila napokon poklon etui za pelene (vidjela da inace kosta 149kn, lol)
Alverede kreme za odrasle imaju dosta alkohola u sebi, ne znam kakvo je stanje sa ovima za bebe
Pozdrav! Ja koristim pavlovucevu mast onu u rozoj kutiji od pocetka 🙄 nije imao nikad reakciju nisam znala da je losa, promjenicu . Danas mu kasicu nisam stigla dati, selimo. Valjda je to ok 🤦♂️
Super! Sutra ne doruckujemo vec rucamo piletinu, krumpir i mrkvu! I luk!
Sagi super vam ide👏👏
.
Malina 🤞 da rucak bolje prodje od dorucka.
.
Mi sutra uvodimo krumpir. Planirani meni je krumpir, tikva, edmu.
Daisy sa 5 mj i 5 dana.
.
Jahanara thx! Ja sutra dajem 3 nove namirnice odjednom, dont kill me!
.
Zaspao mali u 20:20, i za sat vremena se poceo derat iz petnih zila, to jos nisam cula :/
Dakle svi se borimo sa kasicama.
.
Jel mogu ja njemu u vrijeme rucka davati vocno-zitne kasice pa drugi dan povrtnu? Htjela bih malo piletine i toga uvesti. Danas je jeo hippovu povrtnu i otvarao je usta. Doduse izgladnila sam ga 😂 fora mu je sad pljuvati bas jako tako da je otvarao usta i pljuvao po meni, stavljala sam mu salvetu preko usta dok se ispljuje da dam novu zlicicu 🤦 i skinula sam se skroz gola jer mi bilo zao ciste spavacice 😂🤦
.
Isla sam danas skrooooz do mullera i nazad, nekih 10k koraka, zadovoljna sam :) kupila neku zvecku sto ima nekakve gume sa strane i zabavljao se duuugo s tim, lokva sline bila ispod njega. I kupila sam carape na zveckanje. I pokupila napokon poklon etui za pelene (vidjela da inace kosta 149kn, lol)
Bome si se nahodala, bravo. Meni to od mullera jos nije stiglo. Da imaju oni faze kad im je fora pljivati 😁
Super! Sutra ne doruckujemo vec rucamo piletinu, krumpir i mrkvu! I luk!
Ubaci tikvice ako imas, to ce ti ispasti jako suho
Sortiraj odgovore
Najstariji