Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    08. Lipanj 2020. 22:41

Ne stignem pisat..klinci danas u vrtic krenuli..sve mi naglavacke naopacke.. valjdace se ustabilit sve kroz tj dsna da sam malo aktivnija tu.

Boa35
    09. Lipanj 2020. 07:36

Sanja89

Karla89

Nama je skok 9.tjedna trajao od ponedjeljka do nedjelje..u nedjelju popodne sam i ja s njom plakala..nisam više mogla..i onda u ponedjeljak novo dijete, kao da nije ničeg bilo 🙈
    Sve me strah kak se gleda ovo 3.mjeseca??!! Pa nije ludovanje valjda cijeli mjesec??? Jer ako je ja ću se ubit!! 🤦🙄 Jedva sam izdržala onih tjedan dana..
    Šavovi su meni ispali nakon dva tjedna..bome tad više nisam ni osjećala bol niti ništa..

Hahaha joj sto si me sad nasmijala😂😂😂😂citam muzu tvoj komentar on se hvata za glavu 😂😂😂😂

Haha 😂😂
    Ostale skokove mi nismo previše osjetili..cendranje i nacicavanje cijeli dan, al brzo je prošlo.. 
    Možda vas zaobiđe ovakav cirkus 9.tjedna 🤞🤞

neverland
    09. Lipanj 2020. 08:28

Moram vam se pohvaliti da mala slava sama u kreveticu. Svaku večer oko 21 ju presvucem i nahranim i stavim ju u krevetic u mraku, radi samo mala noćna djecja lampa i stavim joj kameru u krevetic. Dudu u usta. I isuljam se van. Ona zvjera u mraku od pola sata do sat i zaspi. Ispadne joj duda par puta i odem joj vratiti i samo izađem. I nakon toga spava 5 sati u komadu! 🥳 sad želim da tako I preko dana spava u kreveticu..
    .
    Ja sam se vodila s Fever oko količine mlijeka i baš sam se sekirala jedno vrijeme,ali sam sad skuzila da je njezin malo baš pravi sisavac/usisavac 😂 i da se ne mogu prema njemu voditi.  Koliko količinski pojedu vaše bebe? Meni pojede na bocicu izdojenog oko 60- max 90 i to jučer. Kao da mi nije bilo mlijeka ništa cijeli dan pa sam odredila. I nakon toliko se idem izdojiti i opet ništa.. baš me to sekira. 
    .
    Ja mijesam mlijeko. Izdojim ujutro, ostavim u frižideru ako zatreba i onda ako se izdojim još kojo put stavim u frižider i tek kad budu iste temperature onda ih pomijesam i kasnije zaledim ako ne pojede.
    .
    Savovi su mi bili bolje tek kad am došla kući, bacila j*** chicco uloske jer su mi gušili ranu i kad sam počela mijenjati svakih sat vremena vir uloske. I lola su dobri. I kad sam počela prati ranu jako često, isto kao i cure susila onim.blaznicama čistim. Meni je rana bila na desnoj strani ali kad ležim ili stojim mi guzovi poklone ranu i ona nije mogla disat 😂 i još ako ne posusim dobro, to je stalno bilo vlažno.
    S 3 tjedna sam prvi put sjela i evo sad je ok. Isto sam imala osjećaj pritiska, ali na pi*du, kao da će nešto ispasti iznutra. I tamo gdje piskim isto. To sam imala i na porodu kad su mi rekli da moram imati pritisak na guzu, Ja sam imala upravo to cijelo vrijeme. Ništa guza...
     .
    E sad zalopojka. Place već tjedan dana neutjesno. Nije gladna, ne spava joj se, nije popisana, ne želi se maziti. Grceve znam.prepoznati, 70% budu grčevi pa kad se pokaka ili isprdi bude ok. Ovo ostalo se dernjaci bez veze. I upalisamo kad upalim usisavac!! Ili onaj jedan poseban zvuk usisavaca na yt, ali je to sve preglasno. Ne mogu to više podnijeti. Zašto prestane plakati čak i kad se grci i kad prdi na te zvukove, kao hipnotizirana ???1😑 evo i sad je jela i počela kenjkati i sada spava uz taj zvuk. Snimila bih vam da mogu...

09. Lipanj 2020. 09:08

Neverland, za zadnju tocku,i mog to sve hipnotizira, valjda su jos mali i sjecaju se kako je bilo u maternici, ne znam sto drugo. Bravo za spavanje, duda sve spasava 💞

sirenita
    09. Lipanj 2020. 09:33

Moj uopće ne reagira na te zvukove 😅😓 
    Ponekad bih bas voljela da pale, ali nula bodova...i Duda varalica...nema šanse i dalje - samo pravi onaj refleks povraćanja i gura ju jezikom van (i pazim da nije ispod jezika, čak je ugrijem da nije hladna pa da mu njena hladnoća smeta jer je i cica topla).....

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

sirenita
    09. Lipanj 2020. 09:34

A naknada s hzzo-a je stigla u iznosu porodiljne naknade (minimalnu primam), i isto kao kod Maje, uplata je bila zajedno s prvom naknadom nakon poroda.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

neverland
    09. Lipanj 2020. 09:35

Duda nije presudna. Sinoć ju je pljunula i bila bez problema. Nekad baš neće, čim ju počne odbijati, odustanem. A nekad ju uzme bez problema. Pa onda ni ne forsiram kad neće. A dugo sam se baš borila da ju prihvati, gurala na silu

Jahanara
    09. Lipanj 2020. 09:41

Koje dude koriste vase bebe? Moj nece dudu-Aventovu sam uzela. Isto kao i kod tebe Sirenita cim stavim povraca mu se. Mozda da primjenim dudu, mozda bi prihvatio. 

sagi
    09. Lipanj 2020. 09:44

Jutro, ja nemam pojma kolko pojede jer isključivo dojim i ne izdajam se.
    Danas dolazi patronažna i jedva čekam vagu.

Moj isto nekad hoće dudu, nekad ne.
    I opet je bio malo nervozan navečer, ali nakon par sisanja je zaspao i po noći dobro spava (da se ne urreknem), budim ga na 3 sata za sisu.
    I u pol 8 sam ga nahranila, bio je opet malo nervozan kasnije nakon presvlačenja pa je opet dobio sisu i sad spava već pol sata.
    Generalno je dobra beba, samo da tak ostane 🤞

I da, nisam primmijetila da mu smeraju k1d3 🙂

sagi
    09. Lipanj 2020. 09:45

Jahanara

Koje dude koriste vase bebe? Moj nece dudu-Aventovu sam uzela. Isto kao i kod tebe Sirenita cim stavim povraca mu se. Mozda da primjenim dudu, mozda bi prihvatio.

Mi imamo Aventove. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.