Pa skoljka zasto bi mu ukudala sisu? Ja sam svoju mladju dojila godinu i pol,ok to tad nije neka hrana al je njoj to sve bilo.nisam u toku ad mu dajes jel moras ili? Mozda si i pisala o tome no moj mozak je uvenuo pored troje djece😂
Ma nemam navecer dosta, oko 18h vec imam dosta manje, ali on ne trazi do spavanja onda, ga dojim al tad kad prestane ici pocne vriska dok ne ponudim bocicu.
.
Zaboravim napisat da se A priprrma uveliko na puzanje, stalno je na koljenima i dlanovima i njise se i uspije se odgurnuti u stranu i nazad pa se prevrne, bas je smjesan, al kad je uporan sa svim akrobacijama koje izvodi onda ga nadjem potpuno na drugom mjestu, a na krevetu e njeg predje cjelog ni jastuci ne pomazu skuzio je da se na njih baci na ledja pa preko njih opet moze 🙈🤣
Uh.
Spavanja danas u minutama: 40, 38, 40, 12
Moj je 30, 30,60,30,ali ja sam zadovoljna ali sam da je ovo od 60 produzio za jos 60 ahahahha e onda bi bilo savrsenstvo.
Jel koja zna jel im se smije grozdje nuditi s obzirom da se ono dosta sprica? Sad cemo za vikend u berbu pa da znam 😝
Ma jucer sam izblendala pa je bilo kao ljepilo, inace za pire nikad ne blendam nego gnjecim. Danas sam vilicom izgnjecila, e da dobra ideja da dodam Ad ali sam mislila ne dodavat jer ja njemu jos poslije pol sata dam da doji pa i odspava pol sata. Sve mibzao ukunuti to dojenje, nekako mi je jos mali da mu ukidam 😪 bas mi zao, par puta sam bas preskocila i nije da mu je falilo, al kad mu ponudim nitko sretniji. Ali dobro modu 30ml umjesat u kasice okusa radi, opet moze dojiti. Imam osjecaj da sam ga pocela sopat 🙈🤣jutros je dojio oko 6 pa oko pol 8, u 10 kasica u pol 11 malo dojio oko pol 1 malo banane pojeo, u pol 2 dojio, u pol4 dojio, u 5 malo kasice i evo sad doji, i jos ce u pol9 dojiti +140ad, 🐖, jos mi muz veli trebala bi ga vise hrabiti.
Bomeee, A sigurno nije gladan! 😄😄 I moj muž zna reći a je li joj to dosta, možda je gladna 😄 po njemu je ona uvijek jadna gladna
Ma jucer sam izblendala pa je bilo kao ljepilo, inace za pire nikad ne blendam nego gnjecim. Danas sam vilicom izgnjecila, e da dobra ideja da dodam Ad ali sam mislila ne dodavat jer ja njemu jos poslije pol sata dam da doji pa i odspava pol sata. Sve mibzao ukunuti to dojenje, nekako mi je jos mali da mu ukidam 😪 bas mi zao, par puta sam bas preskocila i nije da mu je falilo, al kad mu ponudim nitko sretniji. Ali dobro modu 30ml umjesat u kasice okusa radi, opet moze dojiti. Imam osjecaj da sam ga pocela sopat 🙈🤣jutros je dojio oko 6 pa oko pol 8, u 10 kasica u pol 11 malo dojio oko pol 1 malo banane pojeo, u pol 2 dojio, u pol4 dojio, u 5 malo kasice i evo sad doji, i jos ce u pol9 dojiti +140ad, 🐖, jos mi muz veli trebala bi ga vise hrabiti.
Bomeee, A sigurno nije gladan! 😄😄 I moj muž zna reći a je li joj to dosta, možda je gladna 😄 po njemu je ona uvijek jadna gladn
Isuse,i moj isto. Na svaki KME slijedi "mozda je gladan".
Jel koja zna jel im se smije grozdje nuditi s obzirom da se ono dosta sprica? Sad cemo za vikend u berbu pa da znam 😝
Skoljka, sad guglam pa neki kazu 8-10mj, a neki sa 6. Moras isjeci na cetvrtine i oguliti. Kao i kod odraslih ljudi, postoji sansa da ga napuse.
Malina da te utjesim moj nije ni toliko 🙉 evo sad se uspavljujemo za nocno.
.
Skoljka bravo za A👏 za malo ga neces stici po kuci😅
.
Pisale ste o kosi- moja otpada al nista pretjerano. Dosta sam je skratila al i dalje je nosim samo u repu. Ozbiljno razmisljam da se osisam skroz na kratko💇♀️
Bomeee, A sigurno nije gladan! 😄😄 I moj muž zna reći a je li joj to dosta, možda je gladna 😄 po njemu je ona uvijek jadna gladn
Isuse,i moj isto. Na svaki KME slijedi "mozda je gladan".
Haha tvoj kaze "mozda", moj kaze "on je sigurno gladan"😆
Poz društvo!
Mi čitamo, al nikak da uhvatim vremena i javim se.. stalno nešto za raditi..sad iskoristimo jutro i večer za šetnje kad je ugodno..
Mi smo sa spavanjem preko dana jedan dan super, drugi nikako i tak u krug.. o noćima da ne pričam.. ovu noć se opet budila vrišteći..više ne znam jel sanja nešto ili je zubići muče 🤷
Bravo svima za dobre preglede 👏 i sretno onima koji su bili na pikicama, da prođe bez temp 🤞
Vidjela sam i preeeslatke bebice 🥰 a i predivnu oblekicu!
Školjka zašto mu tri put na dan nudiš krutu hranu? Prva dva mj ide jedan obrok, pa nakon toga drugi, tek nakon što se večera uvede ide i užina.. 🤔 malo si me zbunila s tri kruta dnevno..osobno mislim da je premaleni za tri obroka.. 🤷 ne znam..
Nama bolje prolaze povrtne kašice, nego voćne..mislim pojede ona, ali ne toliko kao povrtnu..i skužila sam da onaj dan kad jede voćnu kašicu loše spava (ili ne spava) preko dana, pa se mislim da je šećer iz voća možda drži budnom?!
Ako znaš da je prskano, bolje nemoj dati grožđe.. ja sam joj bila dala da cucla sok, ali naše nije prskano.. nisam primjetila da joj je smetalo, al bome mene napuše užasno.. 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji