Evo mi zavrsili pregled sve super,i glava i kukovi netreba nikakve kontrole ni vjezbe doduse nisam ni vjezbala s njom 😁
Nisam ni mislila da bude drugacije 😁
Evo mi zavrsili pregled sve super,i glava i kukovi netreba nikakve kontrole ni vjezbe doduse nisam ni vjezbala s njom 😁
Bravo 👏
Hvala curke❤️.u ponedjeljak idemo na cjepljenje i mi pa cemo vidjet kako ce proci.kako ona nikad ne place danas joj frajer rastegao noge a ona u soku😂gledala u mene kao ono zasto mu dozvoljavas da mi to radi😂ali ni a ni b
Netko je od vas spominjao da ce bebi uvesti metodu da sirovo isprobava.iskeno ja svojim dvjema curama nisam nikad kuhala voce tj miksala sam sirovo i nisu nikad imale nikakvih problema.jedino sto sam kuhala je povrce i meso poslije.
I prosli su me hemeroidi napokon na kraju sam smilje stavljala jer sam se tog sjetila od mame mi rodica dala ona uzgaja to i pravi domace kremice i ulja to mi pomoglo na kraju
My baby tvoja cura je bas dobrica🥰
.
Kod nas je hranjenje postalo ajme meni. Malo povuce pa napravi krug s glavom po sobi pa opet par puta povuce pa gleda okolo i tako... jedino kad je u poiusnu onda pojede kako treba.
Ajde mybaby super da je proslo!
.
Ima tko kakav ovlazivac zraka za preporuku?
U uzem izboru su mi neki Stadler i Gorenje, al rekoh da i tu pitam
My baby ja sam rekla probat, zapravo je metoda da beba jede isto kao i mi, (bez secera, soli, meda..), ima jedino pravila kako rezati zbog gusenja. Vecina stvari je na trakice, a tipa grasak i borovnice se gnjece. I npr jabuka i te tvrde stvari se kuhaju zbog komadica koji su isto opasni (ostavlja se u komade koji se mogu primiti) ali ovo vec mekano se ne kuha.. vidit cemo kako ce ici!
Ja bi isto volila ic na bebe ribice, morat cu istrazit..
Beba V. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji