Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Rujan 2020. 17:05

My baby

Evo mi zavrsili pregled sve super,i glava i kukovi netreba nikakve kontrole ni vjezbe doduse nisam ni vjezbala s njom 😁

Nisam ni mislila da bude drugacije 😁

Jahanara
    09. Rujan 2020. 17:09

Corinne bome pravi momak😀
    .
    My baby super za dobar pregled!👏

• Pupi30
    09. Rujan 2020. 19:08

My baby

Evo mi zavrsili pregled sve super,i glava i kukovi netreba nikakve kontrole ni vjezbe doduse nisam ni vjezbala s njom 😁

Bravo 👏

My baby
    09. Rujan 2020. 20:32

Hvala curke❤️.u ponedjeljak idemo na cjepljenje i mi pa cemo vidjet kako ce proci.kako ona nikad ne place danas joj frajer rastegao noge a ona u soku😂gledala u mene kao ono zasto mu dozvoljavas da mi to radi😂ali ni a ni b

My baby
    09. Rujan 2020. 20:35

Netko je od vas spominjao da ce bebi uvesti metodu da sirovo isprobava.iskeno ja svojim dvjema curama nisam nikad kuhala voce tj miksala sam sirovo i nisu nikad imale nikakvih problema.jedino sto sam kuhala je povrce i meso poslije.

My baby
    09. Rujan 2020. 20:36

I prosli su me hemeroidi napokon na kraju sam smilje stavljala jer sam se tog sjetila od mame mi rodica dala ona uzgaja to i pravi domace kremice i ulja to mi pomoglo na kraju

Jahanara
    09. Rujan 2020. 21:02

My baby tvoja cura je bas dobrica🥰
    .
    Kod nas je hranjenje postalo ajme meni. Malo povuce pa napravi krug s glavom po sobi pa opet par puta povuce pa gleda okolo i tako... jedino kad je u poiusnu onda pojede kako treba.

09. Rujan 2020. 21:12

Ajde mybaby super da je proslo!
    .
    Ima tko kakav ovlazivac zraka za preporuku?
    U uzem izboru su mi neki Stadler i Gorenje, al rekoh da i tu pitam

Libica
    09. Rujan 2020. 22:54

My baby ja sam rekla probat, zapravo je metoda da beba jede isto kao i mi, (bez secera, soli, meda..), ima jedino pravila kako rezati zbog gusenja. Vecina stvari je na trakice, a tipa grasak i borovnice se gnjece. I npr jabuka i te tvrde stvari se kuhaju zbog komadica koji su isto opasni (ostavlja se u komade koji se mogu primiti) ali ovo vec mekano se ne kuha.. vidit cemo kako ce ici!
    Ja bi isto volila ic na bebe ribice, morat cu istrazit..

Beba V. ❤

Libica
    09. Rujan 2020. 23:19

I super za preglede, tak treba!! 😊

Beba V. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.